Дискриминација

Као „распоред“ за стрељање!!! Изашла „САТНИЦА“ за „ОРГАНИЗОВАНИ ОДЛАЗАК НА ГЛАСАЊЕ“!!!


Јовић

Небојша Јовић
15.11.2013.

КАО „РАСПОРЕД“ ЗА СТРЕЉАЊЕ…


Овако изгледа позив на дисциплину поштовања радне обавезе 17 новембра…

Распоред гласања

О доласку Дачића:

Да јавим да ово данас изгледа није у питању долазак високог функционера београдско-тачијевске коалиције, него се снима документарац „окупација севера у 26 слика“, као пилот пројекат и припрема за „FEMA(?) логоре“, најпре на Kосмету а потом и у Србији!

У бошњачкој махали 11 аутобуса који су довели браћу насу јужно од Ибра, на улазу у град 5 паркираних аутобуса „слободне возње“ и 7 аутобуса различитих таблица UE, KG, BG, NP, RU… Од 50 пролазника ни 10-ицу препознао нисам!

Сви локали затворени, нико не ради, сви са посла депортовани на митинг… Е то вас господо – депортације, терање са посла, затварање локала и вас самих – чека уколико изађете на изборе оних који 14 година затиру све што је србско и уколико послушате оне који, као и њихова „браћа по споразуму“, хапсе искључиво Србе и младост србску док параде срама, убице из Трновца, Зукорлића штите и не дирају, а хрватске, албанске и злочинце из Босне ослобађају… А сада и гњиланска група као „невина“ може слободно поновити оно што је већ радила, то за Србију није кривично дело!

Питам се само – хоћемо ли ускоро сазнати колико је Србија нових милијардера добила на „нафтној бушотини“ признавања независног Косова и ослобађњу албанских злочинаца?

Браћо моја Митровчани,

Нека вас ово данашње понижење – којем су вас извргли они који вас желе у логор смрти независног Косова отерати – отрезни, опамети и учврсти у одлуци да сву њихову бахатост, силу државног апарата у садејству са криминалним подземљем из Београда и презир који су према вама исказали, казнимо сви заједно бојкотом Тачијевих избора, избора који вас требају натерати да извршите масовно самоубиство над собом и породицама вашим!

Покажимо да нисмо марва која се бичем тера у тор, или боље рећи кланицу, већ да смо људи, часни и поносни који траже поштовање и који желе да заштите породицу, државу и Цркву своју! Учинимо тај мали напор бојкота да би нам Бог помогао, а њима показао да можда СИЛА БОГА НЕ МОЛИ, АЛИ НИ БОГ СИЛУ НЕ ВОЛИ!

2 replies »

 1. Taman kao 1941.
  I sada nemci okupirali Kosovo i Metohiju, i sada napravili tri kruga oko glasačkih mesta u Kosovskoj Mitrovici,i sada je svim Srbima naređeno da se tačno u određeno vreme skupe na određenom mestu. Samo nedostaje žuta traka koju moraju da vežu, i da ih povedu do „topovskih šupa“. E pa kvislinzi, ako je i od vas previše je. Zovete telefonom stanovnike ne da ih pitate, kako su, da li su gladni, ili im treba lekova, ili drva za zimu, već da im naredite da dođu na glasanje, inače im sleduje, gubitak „beneficija“ (pa niste vi koji to dajete, nije to vama od oca ostalo), pa da vi možete da odlučujete ko će biti „nagrađen“ vašom milošću…
  Zapamtite, za malena zemaljsko je carstvo, bruka vas će pratiti zauvek. Deca će vam menjati prezimena, da ih ne povezuju sa vama.

  Свиђа ми се

 2. На власти у Србији је зликовачко диктаторска издајничка клика Вучић – Дачић . Николић… Све су поклопили силом, оружјем и песницом. Они који апсолутно никада ништа нису радили ето сада ударају харач Србији а Косово и Метохију са ликовањем избацују из Србије.
  Но, повратна ствар против диктатора ће бити, и то најскорије, кад народ узме власт у своје руке. Ова зликовачка власт ће најбрже могуће бити изведена на суђење, уза зид. Народ ће рећи своју последњу.
  У историји Србије са доласком ове назови власти, Србија је први пут остала без државотворности, уставности, законитости , рада и истинске власти. Први пут у историји држава једна држава, Србија, директно иде против свог народа. Убија га, сатире и предаје највећем историјском непријатељу – шиптарима.

  Свиђа ми се