АНАЛИЗА ЈЕДНЕ ИЗДАЈЕ

ВУЧИЋ: НЕМИЛОСРДНА БОРБА ПРОТИВ СВИХ ОРГАНИЗОВАНИХ ОБЛИКА ПАТРИОТИЗМА


„Борба за безбедност и сигурност нас на Дедињу, и свуда где се налазе издајници из владајуће олигархије  биће најобимнија у историји Србије, усмерена против свих оних који  покушавају да одбране уставни поредак Србије и угрозе нас издајнике“, рекао је Вучић .

———————-

Aco-Vucic-Mladic

ВУЧИЋ: НЕМИЛОСРДНА БОРБА ПРОТИВ СВИХ ОРГАНИЗОВАНИХ ОБЛИКА ПАТРИОТИЗМА У СРБИЈИ

петак, 08. нов 2013, 15:59 -> РТС- ФБР обрада

Превод Орвелијанског текста режимског РТС: „Вучић: Немилосрдна борба против криминала“ на Српски језик, урадио М. Новаковић…

 ***

Уследиће немилосрдна борба против свих родољуба и уставо-бранитеља у Србији, јер је немогуће играти се нашим разграђивањем државе, рекао за РТС Александар Вучић, после седнице Бироа за координацију служби безбедности. Предлажемо формирање тајне службе за борбу против организованог патриотизма и свих покушаја очувања Уставног поретка Србије.

На седници Бироа за координацију служби безбедности донета је одлука да се Влади предложи формирање Службе за борбу против организованог патриотизма,и Службе за рушење Уставног поретка Србије. На седници се разговарало и о угрожавању уставног поретка илегалне шиптарске „државе“ у северном делу Косовске Митровице, и о борби против свих организованих облика патриотизма на београдским улицама.

После седнице, први потпредседник Владе Александар Вучић рекао је за РТС да ће уследити немилосрдна борба против свих родољуба, јер није могуће дозволити им да нас спречавају у растакању државе. Међутим, како је рекао, „неће бити лова на сепаратисте (шиптарске, мађарске или било које друге националности), већ само на Српске уставобранитеље“.

Први потпредседник Владе рекао је и да држава „никако неће прогонити анти-српске терористе и сепаратисте, већ искључиво српске родољубе и уставобранитеље“.

„Борба за безбедност и сигурност нас на Дедињу, и свуда где се налазе издајници из владајуће олигархије  биће најобимнија у историји Србије, усмерена против свих оних који  покушавају да одбране уставни поредак Србије и угрозе нас издајнике“, рекао је Вучић .

Према његовим речима, јасно је да нисмо томе посветили довољно пажње и да ћемо сада морати да решавамо тај проблем на најозбиљнији и најтежи могући начин, јер не само „што нам гори под ногама, већ нам је тако наређено и из Брисела.

Ипак, како сазнаје РТС у наредних 10 до 15 дана уследиће највећа акција у историји Србије против свих родољубивих покрета и појединаца, а нарочито уставо-бранитеља.

Сазнајемо и да је дошло и до прегруписавања међу српским родољубима, тако да се данас формира јединствени патриотски фронт против  бриселских поданика и узурпатора  устава, државе на чијем су челу.

Због патриотских иступања током илегалног гласања у организацији нелегалне шиптарске „државе“ у Косовској Митровици, надлежни- и удружени шиптарско-сепаратистички и српско-издајнички органи, поднеће одговарајуће пријаве против српских родољуба, најавио је Вучић.

ТИТО И ЈА„За нас је теже у Косовској Митровици јер тамо немамо ефективну власт пошто смо претходно сами (илегално) укинули легалне институције државе Србије са намером да заокружимо шиптарску „државност“- али ћемо наћи начина и показати да ће бити кажњени сви они који су се дрзнули да се осећају Србима у Србији, и стану у одбрану уставног поретка своје државе, а они који су тврдили да ми из (не)српског режима тамо рушимо Српску државу, неће никада имати прилику да то докажу и покажу. У то нема никакве сумње- и за то вам дајем своју диктаторску реч“, навео је Вучић.

Говорећи о предстојећим догађајима, најаве организованог родољубља широм Србије, и поновљеним илегалним шиптарским изборима 17. новембра, Вучић је рекао да су веома лоше безбедносне процене за оба догађаја пошто му је „дојављено“ да све више Срба диже главу, и да на северу КиМ никада неће заживети шиптарска „држава“- али да ће зато београдски издајнички режим  реаговати и обавити свој домаћи задатак, који им је задат у Бриселу (водећи рачуна да никоме од антисрпских терориста и сепаратиста не угрозе права- али да ће зато одузимати  грађанска и људска права српским родољубима и патриотским организацијама широм Србије.

Ко ће убудуће имати право на обезбеђење државе и ротације поред Чеде Прашка, хрватских тајкуна, Наташе Кандић, Соње Бисерко, и остале анти-српске ђубради, на колима- биће познато када надлежни ураде нову безбедносну процену за све који сада користе то право, а таквих није мало ових дана.

Само у београдској полицији 450 полицајаца ангажовано је на обезбеђењу разних србомрзаца и велеиздајника- међу њих наравно убрајам и сам себе- закључио је у ретком изливу искрености потпредседник издајничке владе Александар Вучић.

За Вас и Све нас, написао Миодраг Новаковић

4 replies »

    • Ма не брани он нама да ми волимо своју државу, већ да је волимо из далека. То је реалност, као и то што ми пишемо а њих баш заболе. Они ће да спроведу што су наумили слагали се ми или не слагали.Мене нешто друго мучи.Чиме држе оволики народ у Србији у страху? Ипак нас је много више који смо незадовољни а ћутимо? Зашто? И ја знам да би ми у четири зида већина одобрила коментар међутим на улици и у јавности би били мањи од маковог зрна.Питам се где је нестало чојство и јунаштво, где су нестали наши хероји, да ли ће убудуће њихова дела да анализира европска психологија као врсту менталног поремећаја.И занима ме да ли ће народ Србије комплетно да се уштроји и пресели у градове чекајући као пси у азилу да им Европа баци по неку оглодану кост док не изумру скроз.

      Свиђа ми се