РЕЖИМСКА ЗВЕР ЈЕ У СМРТНОМ РОПЦУ…


Таква времена неизбежно долазе, “катран и перје” неминовно следују и онима на врху ове издајничке пирамиде који се тренутно скривају у својим дедињским бункерима. Једна ствар је данас сигурна, они више немају миран сан, и тај сан им неће обезбедити чак ни медијска интервенција председника (НЕ)народне скупштине, који је јуче захтевао од народа (чију државу распродаје и чији устав свесно руши), да обезбеди “миран сан” за свог Вођу.

***

РЕЖИМСКА ЗВЕР ЈЕ У СМРТНОМ РОПЦУ…

ERGELA

Постигнута је кључна победа, вУЧКовом режиму је забијен глогов колац и та битка је добијена, али овај бриселски вампир још није ликвидиран. Значи, рат још није добијен- зато не сме бити опуштања нити препуштања “пост-изборној” еуфорији. Овај домаћи непријатељ и његови спољни спонзори не одустају од своје прљаве намере- иза себе имају логистику једне империје, једне државе и једне “квази-државе”.

Њихови јадни и бедни “домаћи” медији (неки, још колико јуче, се декларисише као наводно патриотски) настављају спиновање јавности и шире такве лажи, на којима би им и сам Гебелс завидео… И нема сумње да ће покушати свој пораз да прикажу као победу.

Дакле- обструкција и бојкот избора илегалне шиптарске квази-државе на територији легалне српске државе- јесу велики успех и представљају ветар у једра удруженим српским родољубима, и све више хомогеној, и удруженој српској патриотској опозицији, али пре свега нашој косметској браћи и сестрама који се боре за часни опстанак на својим огњиштима и опстанак у оквиру своје српске државе (једине за коју знају они и њихови преци, већ више од целог миленијума)- Али такође сада наилази период када ће удружени приштинско-београдско-бриселски непријатељ покушати да легализује “нелегализујуће” и да свој пораз на северу представи као победу…

У наредним данима, без обзира да ли ће “окупаторско-издајнички” непријатељи на северу КиМ обновити ове “квази-изборе”- они ће свакако покушати да тамо накнадно прогласе Тачијеву “републику”, и потом успоставе шиптарске општине и друге локалне органе под албанским “државним” симболима и заставама- зато је сада још важнија јединственост и одлучност у бојкоту и обструкцији успостављању таквих “квазидржавних-органа”.

Спречити их по сваку цену да заживе на северу…

—————–

Видели смо на примеру Митровице да је најјаче оружје против режимских мрачних снага и Вучићевих маскираних батинаша присуство великог броја грађана, и њихових видео и фото камера које су раскринкале, и неумољиво забележиле, бедан покушај Вучићевих батинаша да припишу властито дивљање и вандализам српским родољубима.

Њих је потребно додатно раскринкавати, не само својим масовним присуством, већ и директном конфронтацијом- на двадесет маскираних режимских батинаша, довести најмање две стотине српских родољуба. Треба такође снимити или забележити таблице њихових возила, скинути им (ако је то могуће и безбедно) са глава “кукуљице” и тако их демаскирати (фотографисати). Било би још најбоље ухватити их живе, идентификовати, “скинути до гола, посути катраном и перјем” и као такве вратити назад Вучићу.

Таква времена неизбежно долазе, “катран и перје” неминовно следују и онима на врху ове издајничке пирамиде који се тренутно скривају у својим дедињским бункерима. Једна ствар је данас сигурна, они више немају миран сан, и тај сан им неће обезбедити чак ни медијска интервенција председника (НЕ)народне скупштине, који је јуче захтевао од народа (чију државу распродаје и чији устав свесно руши), да обезбеди “миран сан” за свог Вођу.

——————–

Режимска звер је смртно рањена, и осећа свој крај. Почела је и параноидна чистка унутар владајућих партија. Почео је и разлаз у самом врху режима по многим кључним питањима- СНС по унутрашњности масовно смењује своје локалне одборе…

…Све је више припадника војске, полиције и жандармерије, укључујући високе функционере, који се директно обраћају патриотским организацијама и медијима, са јасним ставом да се не слажу са одлукама издајничког режима, и достављају нам своја сазнања “инсајдера”.

Ових дана ћемо изаћи у јавност са многим веома скандалозним детаљима везаним за Вучићеву “рањену режимску звер”. Али морамо да имамо на уму, да је свака звер, па и ова режимска, најопаснија када је рањена.

Зато будимо спремни…

ФБР уредник Миодраг Новаковић

ДОДАТНИ КОМЕНТАР ЧЛАНА НАШЕ РЕДАКЦИЈЕ БРАНКА ГАЈИЋА:

 • Бранко ГајићОдлична објава! Не потцењујући борбу Срба за своју државу, допунио бих овај предлог мера потребом једног АНТИ ПРИШТИНСКО-АМЕРИЧКО-БРИСЕЛСКО-БЕОГРАДСКОГ ПРОГРАМА МЕРА мера којима би се парирало на сваку могућу ситуацију и потез ове кучнице. Антисрпски програм постоји и на сваку могућу ситуацију на КиМ једним кликом на рачунару се добије унапред осмишљена мера. Примера ради, ситуација је КРАХ ЛОКАЛНИХ ИЗБОРА а њихова мера је ИЗАЗИВАЊЕ НЕРЕДА НА БИРАЧКИМ МЕСТИМА. Следерћа мера је ПОНИШТЕЊЕ ИЗБОРА, итд. А зато је већ потребан труст мозгова. Друга сугестија је ИНТЕРНАЦИОНАЛИЗАЦИЈА борбе Срба за своју државу.
Advertisements

10 comments

 • Честитам свим Србима на успешном бојкоту нелегалних избора, само наставите сложно и дајте да докрајчимо ову власт која нас 14 година држи као таоце у њиховим “демократским” реформама.

  Like

 • Samo slozno i silno braco,bez povlacenja.
  Svaka cast pravi ste SRBI dostojni svojih predaka.
  Nasa srca i nase molitve su uz vas.

  Like

 • PONOS SRBIJE !!!

  Like

 • Ja mislim da smo ga tek sad naj…ali

  Like

  • A zasto ?
   Svaka cast na odbrani otadzbine.
   Svi smo mi Srbi, vi sa KiM .

   Like

 • Панчевац

  Ове издајничке слуге покушавају да “убију” сопствени народ и сопствену државу на рачун неке велике албаније(намерно малим словима)!
  Све ово, крваво ће се завршити, а највише за овај издајнички олош и њихове породице !
  Народ мора да брани себе и свој праг !

  Like

 • napokon, srpstvo se počelo buditi.. SAO krajina je uz vas,braćo moja

  Like

 • USTAJMO SRBI VAKAT JE

  Like

 • Mилан Роквић

  Браво на слози и успелом бојкоту, али то није довољно и ми морамо да се пробудимо и да отерамо ове САТРАПЕ, слугане без срама и морала.Бранимо Устав, деблокирајмо медије, удружујмо се тржимо одговорност и тужимо велеиздајнике и узурпаторе ОТАЂБИНЕ;
  – петицијама тражити смену власти владе и преседника РС
  – ко је наредио рушење изборних места
  – које извршилац именом и презименом
  – истага у свим државним органима и у скупштини РС
  – нека се пробуде и часне и моралне снаге у свим служби тужилаштву,судству,полицији,војсци, безбедњаци и допринесу раскркавању издајника и сатрапа.Будите уз народ не уз издајнике.
  – заборавимо странке и удружити се у један национални покрет, брану даљег растакање државе, нације, религије, породице….
  – гласно и јасно рецимо да нећемо робство, вазалство и да своје љуске и матријалне ресурсе користимо у своју корист и у интересу своје државе.
  – молим слободноумне људе, свих професија да се ангажују у програму новог покрета за буђењу народа у одбрани своје домовине, друге немамо.
  – храбро, радикално ако треба прогласити и банкрот само да покренемо економоју и привреду, имамо паметне људи да то спроведу.
  – мењати све из корена, законе, прописе, структуру скупштине, парламента, изборне прописе и то само у интересу своје државе и антиглобалистичке пошасти.
  – државу-територије нико не може да отуђује, о томе може одлучити само народ на референдумом са 2/3 излазношћу и исто тако изгласавањем за или против.
  Будимо се народе, боримо се мудро паметно, буће пуно препрека, немојмо опет да будемо нејивни, помозимо себи па ћемо и својој отађбини и свом покољењу.

  Like

 • србин_тужни

  Помазе Бог напаћена браћо са Косова и Метохије. И после најцрње тмине свиће нови дан. Слобино прасе и Шпиро Губерина (А. Вучић) су најцрњи мрак, сунце слободе ће после њих засијати свима нама. Поѕдрав из Републике Српске. Живела Србија.

  Like

Thanks for your comment, it will be visible after moderation. Comments containing offensive language, threats and personal insults, will not be published...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s