БАРИКАДЕ

РЕЖИМСКА ЗВЕР ЈЕ У СМРТНОМ РОПЦУ…


Таква времена неизбежно долазе, „катран и перје“ неминовно следују и онима на врху ове издајничке пирамиде који се тренутно скривају у својим дедињским бункерима. Једна ствар је данас сигурна, они више немају миран сан, и тај сан им неће обезбедити чак ни медијска интервенција председника (НЕ)народне скупштине, који је јуче захтевао од народа (чију државу распродаје и чији устав свесно руши), да обезбеди „миран сан“ за свог Вођу.

***

РЕЖИМСКА ЗВЕР ЈЕ У СМРТНОМ РОПЦУ…

ERGELA

Постигнута је кључна победа, вУЧКовом режиму је забијен глогов колац и та битка је добијена, али овај бриселски вампир још није ликвидиран. Значи, рат још није добијен- зато не сме бити опуштања нити препуштања „пост-изборној“ еуфорији. Овај домаћи непријатељ и његови спољни спонзори не одустају од своје прљаве намере- иза себе имају логистику једне империје, једне државе и једне „квази-државе“.

Њихови јадни и бедни „домаћи“ медији (неки, још колико јуче, се декларисише као наводно патриотски) настављају спиновање јавности и шире такве лажи, на којима би им и сам Гебелс завидео… И нема сумње да ће покушати свој пораз да прикажу као победу.

Дакле- обструкција и бојкот избора илегалне шиптарске квази-државе на територији легалне српске државе- јесу велики успех и представљају ветар у једра удруженим српским родољубима, и све више хомогеној, и удруженој српској патриотској опозицији, али пре свега нашој косметској браћи и сестрама који се боре за часни опстанак на својим огњиштима и опстанак у оквиру своје српске државе (једине за коју знају они и њихови преци, већ више од целог миленијума)- Али такође сада наилази период када ће удружени приштинско-београдско-бриселски непријатељ покушати да легализује „нелегализујуће“ и да свој пораз на северу представи као победу…

У наредним данима, без обзира да ли ће „окупаторско-издајнички“ непријатељи на северу КиМ обновити ове „квази-изборе“- они ће свакако покушати да тамо накнадно прогласе Тачијеву „републику“, и потом успоставе шиптарске општине и друге локалне органе под албанским „државним“ симболима и заставама- зато је сада још важнија јединственост и одлучност у бојкоту и обструкцији успостављању таквих „квазидржавних-органа“.

Спречити их по сваку цену да заживе на северу…

—————–

Видели смо на примеру Митровице да је најјаче оружје против режимских мрачних снага и Вучићевих маскираних батинаша присуство великог броја грађана, и њихових видео и фото камера које су раскринкале, и неумољиво забележиле, бедан покушај Вучићевих батинаша да припишу властито дивљање и вандализам српским родољубима.

Њих је потребно додатно раскринкавати, не само својим масовним присуством, већ и директном конфронтацијом- на двадесет маскираних режимских батинаша, довести најмање две стотине српских родољуба. Треба такође снимити или забележити таблице њихових возила, скинути им (ако је то могуће и безбедно) са глава „кукуљице“ и тако их демаскирати (фотографисати). Било би још најбоље ухватити их живе, идентификовати, „скинути до гола, посути катраном и перјем“ и као такве вратити назад Вучићу.

Таква времена неизбежно долазе, „катран и перје“ неминовно следују и онима на врху ове издајничке пирамиде који се тренутно скривају у својим дедињским бункерима. Једна ствар је данас сигурна, они више немају миран сан, и тај сан им неће обезбедити чак ни медијска интервенција председника (НЕ)народне скупштине, који је јуче захтевао од народа (чију државу распродаје и чији устав свесно руши), да обезбеди „миран сан“ за свог Вођу.

——————–

Режимска звер је смртно рањена, и осећа свој крај. Почела је и параноидна чистка унутар владајућих партија. Почео је и разлаз у самом врху режима по многим кључним питањима- СНС по унутрашњности масовно смењује своје локалне одборе…

…Све је више припадника војске, полиције и жандармерије, укључујући високе функционере, који се директно обраћају патриотским организацијама и медијима, са јасним ставом да се не слажу са одлукама издајничког режима, и достављају нам своја сазнања „инсајдера“.

Ових дана ћемо изаћи у јавност са многим веома скандалозним детаљима везаним за Вучићеву „рањену режимску звер“. Али морамо да имамо на уму, да је свака звер, па и ова режимска, најопаснија када је рањена.

Зато будимо спремни…

ФБР уредник Миодраг Новаковић

ДОДАТНИ КОМЕНТАР ЧЛАНА НАШЕ РЕДАКЦИЈЕ БРАНКА ГАЈИЋА:

 • Бранко ГајићОдлична објава! Не потцењујући борбу Срба за своју државу, допунио бих овај предлог мера потребом једног АНТИ ПРИШТИНСКО-АМЕРИЧКО-БРИСЕЛСКО-БЕОГРАДСКОГ ПРОГРАМА МЕРА мера којима би се парирало на сваку могућу ситуацију и потез ове кучнице. Антисрпски програм постоји и на сваку могућу ситуацију на КиМ једним кликом на рачунару се добије унапред осмишљена мера. Примера ради, ситуација је КРАХ ЛОКАЛНИХ ИЗБОРА а њихова мера је ИЗАЗИВАЊЕ НЕРЕДА НА БИРАЧКИМ МЕСТИМА. Следерћа мера је ПОНИШТЕЊЕ ИЗБОРА, итд. А зато је већ потребан труст мозгова. Друга сугестија је ИНТЕРНАЦИОНАЛИЗАЦИЈА борбе Срба за своју државу.

10 replies »

 1. Помазе Бог напаћена браћо са Косова и Метохије. И после најцрње тмине свиће нови дан. Слобино прасе и Шпиро Губерина (А. Вучић) су најцрњи мрак, сунце слободе ће после њих засијати свима нама. Поѕдрав из Републике Српске. Живела Србија.

  Свиђа ми се

 2. Браво на слози и успелом бојкоту, али то није довољно и ми морамо да се пробудимо и да отерамо ове САТРАПЕ, слугане без срама и морала.Бранимо Устав, деблокирајмо медије, удружујмо се тржимо одговорност и тужимо велеиздајнике и узурпаторе ОТАЂБИНЕ;
  – петицијама тражити смену власти владе и преседника РС
  – ко је наредио рушење изборних места
  – које извршилац именом и презименом
  – истага у свим државним органима и у скупштини РС
  – нека се пробуде и часне и моралне снаге у свим служби тужилаштву,судству,полицији,војсци, безбедњаци и допринесу раскркавању издајника и сатрапа.Будите уз народ не уз издајнике.
  – заборавимо странке и удружити се у један национални покрет, брану даљег растакање државе, нације, религије, породице….
  – гласно и јасно рецимо да нећемо робство, вазалство и да своје љуске и матријалне ресурсе користимо у своју корист и у интересу своје државе.
  – молим слободноумне људе, свих професија да се ангажују у програму новог покрета за буђењу народа у одбрани своје домовине, друге немамо.
  – храбро, радикално ако треба прогласити и банкрот само да покренемо економоју и привреду, имамо паметне људи да то спроведу.
  – мењати све из корена, законе, прописе, структуру скупштине, парламента, изборне прописе и то само у интересу своје државе и антиглобалистичке пошасти.
  – државу-територије нико не може да отуђује, о томе може одлучити само народ на референдумом са 2/3 излазношћу и исто тако изгласавањем за или против.
  Будимо се народе, боримо се мудро паметно, буће пуно препрека, немојмо опет да будемо нејивни, помозимо себи па ћемо и својој отађбини и свом покољењу.

  Свиђа ми се

 3. Ове издајничке слуге покушавају да „убију“ сопствени народ и сопствену државу на рачун неке велике албаније(намерно малим словима)!
  Све ово, крваво ће се завршити, а највише за овај издајнички олош и њихове породице !
  Народ мора да брани себе и свој праг !

  Свиђа ми се

 4. Честитам свим Србима на успешном бојкоту нелегалних избора, само наставите сложно и дајте да докрајчимо ову власт која нас 14 година држи као таоце у њиховим „демократским“ реформама.

  Свиђа ми се