БАРИКАДЕ

Рајица Марковић: КРАХ ЕВРОУНИЈАТСКЕ ПОЛИТИКЕ


Рајица Марковић: КРАХ ЕВРОУНИЈАТСКЕ ПОЛИТИКЕ

Јуче ја на светом Косову евроунијатска политика доживела пораз од православне вере. Нормално ако је политика друго име за неверу. Јуче је лаж претрпела пораз од истине а неправда од правде. Јуче су сви несрби, еврофили, папофили и педофили, до ногу потучени од православних Срба. Одметнута власт која се према србском народу опходи као према бесловесном стаду које тера у евроунијатски обор сатанизмом изопачених телесина, јуче је ударила у непробојни косовски зид.

04.11.2013. ФБР аутор Рајица Марковић

КОСОВО-ЈЕ-СРБИЈА

Они који су лажима дошли на власт, лажљиво се заклињући да никад неће признати Независно Косово пукли су јуче не успевши да спроведу шиптарске изборе у земљи Србији. Ово је почетак краја сатaнистичке политике која годинама безуспешно покушава да спроведе содомизацију србског народа. Ово је крах канибализоване власти која се храни глађу својих гласача и богати њиховим сиромаштвом. Јуче на Косову свесни Срби показaше остатку Србије како се брани света вера православна.

На Косову страшно сито без престанка сеје и просејава. Оно што је Богу угодно остаје на Косову да врши вољу Божју, оно што отпадне одлази за вољом тела. На Србе на Косову односе се свете речи: “Да нам Господ Саваот није оставио потомство, постали бисмо као Содома и били бисмо изједначени са Гомором“. Јуче су Срби на Косову свима доказали да су достојни потомци светих србских предака и чувари србских православних светиња.

“Као што лончар има власт над калом – да од исте смесе начини једну посуду за част, а другу за срамоту, тако и Бог желећи да покаже свој гнев и да обзнани своју моћ, с великом стрпљивошћу поднео је посуде гнева, приправљене за пропаст, да би истовремено обзнанио богатство своје славе на посудама милости, које унапред приправио за славу“.

Ове посуде гнева су сви преварени и увучени у табор варалице да варају и варају се служећи вољи грешног тела. Ово су они телесни који ради задовољења телесне плоти издају и гоне децу Божју рођену од Духа. Отпали од Слова Божјег обесловесише и помрачише умом па повероваше да лажима могу да победе Бога. Нагнани првим варалицом и господаром свих варалица покушаше да у Србији организују шиптарске изборе и у томе Богу хвала не успеше. Једнодушни бојкот шиптарских избора од стране верних Срба Божја је победа и испуњење светих речи “Јакова сам заволео а Исава сам омрзо“ Јакова који је угађао Богу и Исава који је угађао стомаку а не Богу.

Доказавши своју достојност, северно Косово треба да послужи као светли пример остатку Србије шта се може кад се Срби сложе и обоже, и да пораде на свесрбској слози и обожењу. Даће Бог да се Срби у што већем броју пробуде од безбожничког сна јер ће се ове свете речи са сигурношћу остварити: “Ако број синова Израиљевих (СРБСКИХ) буде као морски песак, спашће се ипак само остатак, јер Господ ће своју реч спровести на земљи, испуниће је без одлагања“

Остаје нам само да се молимо Богу да овај остатак који не приклони своја колена пред лажним богом ЕУ из дана у дан расте и да се Срби у што већем броју сложе и обоже својом светом вером православном.

3 replies »