ДРУШТВО

Небојша Јовић: Ми знамо да нас држава може линчовати и (не само) похапсити али нам све то НЕ МОЖЕ УМАЊИТИ ОСЕЋАЈ ПОНОСА И ЧАСТИ ШТО СМО УСПЕЛИ ДА САЧУВАМО СРБИЈУ ОД НЕСТАЈАЊА НА КОСМЕТУ!


Небојша Јовић председник СНВ КМ
Пише: Небојша Јовић
3.11.2013.

Шта је још потребно да би београдска јавност увидела да за криминални упад на бирачка места у косовској митровици нису криви они који су за бојкот избора (а избори су Тачију на тацни требали дати север Косова и омогућити му да тако заокружи албанску независност), јер је у време упада проценат изласка у митровици био 3,4% што говори о потпуном краху тачијевих избора и победи жеље Срба да сачувају Србију на Космету!

Разлог за незадовољство и мотив да се избори прекину насилним ломљењем бирачких места треба тражити у онима којима је мизерно мала излазност реметила планове о превари Срба на северу који су требали постати део монструм-државе независно Косово!

Опет питамо, како то да и поред више стотина плицајаца, кпс, цивилне заштите, камера по целом граду, не само да још увек нису открили ко је бацао бомбе до недавно на северу, већ и вечерас, када је град био препун, сада потпомогнут и великим бројем жандрмерије, група од више лица „под фантомкама“ уђе на бирачко место, све поломи и Н Е О П А Ж Е Н О се повуче на безбедно???

Који је идентитет две особе које су учествовале у нападу, а које је КПС полиција ухапсила и НАКОН ТОГА БЕЗ РЕЧИ ОДМАХ ОСЛОБОДИЛА? Јесу ли они заговорници бојкота или „неки други“?

Приликом убиства еулексовог полицајца Београд је без иједног доказа осумњичио нас Србе са Космета, а сада, када има сијасет доказа, упозорења и сведочења људи који су били данас у близини бирачких места да је криминални напад на бирачка места урадио неко други, неко ко стоји наспрам свих који су за бојкот Тачијевих избора, Београд опет криви Србе који само желе да поштују Устав своје државе Србије и међународно право кроз Резолуцију 1244!

Ми знамо да нас држава може линчовати, можда и не само похапсити, можда нам следује и неки шлепер на ауто путу… али нам све то НЕ МОЖЕ УМАЊИТИ ОСЕЋАЈ ПОНОСА И ЧАСТИ ШТО СМО УСПЕЛИ ДА НА МИРАН, НЕНАСИЛАН, АЛИ ИСТРАЈАН НАЧИН САЧУВАМО СРБИЈУ ОД НЕСТАЈАЊА НА КОСМЕТУ!

Као што рекох синоћ, то и сада кажем „КАКО ЈЕ СВАКО ОД НАС ДАНАС РАДИО, ТАКО НАМ БОГ ПОМОГАО“!

———–

3 replies »

  1. Hvala vam braco Srbi sa KiM, ulivate nam nadu da ce se i ostatak Srba koji spavaju dubokim europskim snom uskoro probuditi i krenuti u odbranu otadzbine nam jedine nase, drzave SRBIJE.

    Свиђа ми се

  2. На следећим изборима ДСС мора да добије знатно више гласова грађана, ако мислимо да се ослободимо фалсификатора, лажова, преваранта, пљачкаша у властима.

    Свиђа ми се