Како јавља Танјуг – Због напада на Пантића Вучић целу ноћ није спавао

Редакција: Одмах да се оградимо – ово није сатирични текст, нити “орвелијански превод”, већ аутентичан текст, објављен од стране Танјуга.

***

Због напада на Пантића Вучић целу ноћ није спавао

stefanovic-vucic

Председник Скупштине Србије Небојша Стефановић позвао је државу да оштро и озбиљно реагује на напад на кандидата листе “Српска” за градоначелника Косовске Митровице Крстимира Пантића, а Србе на Косову да изађу сутра на шиптарске изборе.

– Позивам државу да најозбиљније реагује и да не дозволи да се овакви инциденти дешавају – рекао је Стефановић на конференцији за новинаре у Скупштини Србије, истакавши да се не може дозволити да победе “хулигани и батинаши”.

Стефановић је рекао да Пантић представља Србију и да је напад на њега напад на државу, објаснивши да они који су одговорни за напад раде у интересу косовског премијера Хашима Тачија, а против интереса Србије.

– То је разлог да сви Срби изадју на изборе и да се боре за своју будућност и будућност своје деце – рекао је председник парламента и поновио да је једини начин да Срби опстану на Косову и обезбеде себи бољи живот формирање Заједнице српских општина.

Стефановић је онима, “који су научили да мрзе и музу Србију”, поручио да то више неће моћи да раде. Он је упитао шта је алтернатива ако Срби сутра не изађу на изборе и да ли је алтернатива да у Косовској Митровици победи Адријана Хоџић.

– Што се тиче политичких инспиратора и политичких батинаша, разговарао сам и са председником СНС Александром Вучићем о томе, и он због таквих ствари синоћ није ни спавао. Причали смо дуго о томе и стварно не бих био у кожи тих људи – рекао је Стефановић и још једном поручио Србима на Косову да не дозволе да кампања застрашивања буде нешто због чега неће изаћи на изборе.

Изласком на сутрашње шиптарске изборе, закључио је председник Скупштине Србије, Срби бране свој опстанак на Косову и Метохији.

Танјуг

***

Професор Игор – Коментар:

Док покушава да од Прстимира направи жртву и спасе га од одговорности због претњи које је упућивао и што је нападао људе, режим уједно окривљују родољубе. Чак Вучићи који се састајао са Тачијем и пристао на све, оптужује др Марка Јакшића да се састао са Тачијем и договорио бојкот, као да шиптарски избори чувају Србе и Србију. ЛУДИЛО БЕЗ КРАЈА!

Лидера Срба са КиМ оптужују они који пишу латиницом, признају римског папу, немају морала, који служе ЕУ и НАТО, а издали су и више него им се тражило. Они који су се више пута састали са злочинцем Тачијем и пристали на бриселску велеиздају, коју спроводе највећом бруталношћу и преко шиптарских избора хоће да заокруже Велику Албанију.

***

_______
Повезани текстови: Крстимир Пантић смрћу претио дечацима у К. Митровици (ВИДЕО)

Thanks for your comment, it will be visible after moderation. Comments containing offensive language, threats and personal insults, will not be published...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s