Браћо, после 1389. ви сте најважнија генерација Срба на простору Косова и Метохије. Трећег новембра крените у славу и реците НЕ ШИПТАРСКИМ ИЗБОРИМА!

Не шиптарским изборима – Добрило Дедеић “Српска листа” (ВИДЕО)

Срби на окуп 31/10/2013

Dedejić

Српска листа

САОПШТЕЊЕ

Подгорица, Лучиндан 2013. године

Српска листа позива Србе расељене са Косова и Метохије, који су уточиште нашли у Црној Гори, да ни у ком случају не излазе на незаконите и нерегуларне изборе лажне државе Косово. Подсјећамо наше сународнике из јужне покрајине Србије који тренутно живе у Црној Гори, да Срби, до сада, никада нису излазили на изборе које је организовао Хашим Тачи. Једини одговор који можете дати, због будућности Србије и укупних српских интереса, јесте бојкот ,,избора” у недјељу.

Веома добро знате ко вас покушава приморати да својим гласом потврдите Бриселски споразум за кога је Милошевићева капитулација 1999. године ,,бијело перје” која је Резолуцијом 1244 гарантовала респектабилан опстанак Србије и СРЈ на Космету. Позивају вас да учествујете на изборима након којих ће се на административним зградама и у општинама на сјеверу Космета виорити заставе лажне државе Косово!

Они који ,,освоје” одборничке мандате и руководеће градске фунције добијаће крваве плате од стране Хашима Тачија, а не од државе Србије. Ови избори иначе нису слободни, све и да су легално расписани, јер се Србима пријети отпуштањем са посла уколико не изађу на биралишта. Зато, не дозволите да будете изманипулисани. Бојкотом подржите Србију на Космету. Успјехом бојкота, побједом антиизборне кампање, задржавамо, као нација, status quo и шансу да ипак ми решавамо проблеме у својој матичној држави у зависности од регионалних и међународних околности.

У наставку погледајте видео прилог са његовом изјавом

Уредништво “СРБИ НА ОКУП”

Thanks for your comment, it will be visible after moderation. Comments containing offensive language, threats and personal insults, will not be published...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s