Благослов за издају? – Вучић срдачно примљен у Грачаници

Нема издаје док је “црква” не окади!

Срби на окуп 01/11/2013 у 14:52 часова /
teo-vucic

Данас је у порти манастира Грачаница, Александра Вучића и Александра Вулина, дочекао узурпатор Теодосије и тиме и потвдио курс узурпаторске управе епархије рашко-призренске, а то је курс издаје српских националних интереса и увођење Срба у терористичку творевину звану “Косово”.

Потпредседник Владе Александар Вучић је још једном позвао Србе да изађу на предстојеће шиптарске изборе, јер држава није само ту да даје плате и пензије, већ да и када вас позове да изађете на шиптарске изборе и тиме печатирате независност Косова, то и урадите.

Врло сличну поруку пренео је и министар без портфеља Александар Вулин.

Узурпатор Теодосије је рекао да он чини што су чинили и наши преци, а они су добро знали шта треба радити. Он је нагласио да су манастири на КиМ живи, да се људи у њима моле Богу, ипак пренебрегнувши чињеницу да после прогона Епископа Артемија, од 12 манастира у којима се свакодневно служила Литургија, да је остао само један. Он се нада да манастири неће постати музеји и споменици, али чињенице на терену говоре управо супротно.

Срби на окуп

***

Вучић наговорио Вулина да се пресвуче?

Срби на окуп  01/11/2013 у 20:14 часова /
vucic-vulin-i-teo-u-gracanici1

Министар задужен за Косово и Метохију Александар Вулин био је данас у Грачаници са Алексанром Вучићем на предизборном скупу Грађанске иницијативе Српска. Велику пажњу новинара изазвала је данашња Вулинова гардероба – “цивилна”.

Александар Вулин је за посету Грачаници данас обукао сако и кошуљу, уместо црне одеће у којој је раније долазио у покрајину. На питање новинара зашто је Вулин другачије обучен, Вучић је одговорио да се Вулин тако обукао јер му је он тако предложио.

“Али, познајем га веома дуго и знам да ће већ данас на северу бити у свом елементу”, рекао је Вучић.

Према његовим речима, највеће је лицемерје од међународне заједнице што јој није сметало то што неко присваја српску територију, али им смета како је Вулин обучен.

“То највише говори о њима, а не о Вулину”, рекао је први потпредседник владе.

Хашим Тачи је раније поручио да ће Вулину, коме је улазак на Косово био забрањен, дозволити долазак у Грачаницу ако не буде носио црну униформу коју облачи приликом својих посета Косову и Метохији. Вулин после Грачанице треба да иде у Зубин Поток, на северу Космета.

БЕТА

Thanks for your comment, it will be visible after moderation. Comments containing offensive language, threats and personal insults, will not be published...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s