УПОЗОРЕЊЕ: ШТАБ ЗА БОЈКОТ ИЗБОРА ПРИВРЕМЕНЕ СКУПШТИНЕ АП КиМ (саопштење)

УПОЗОРЕЊЕ: ШТАБ ЗА БОЈКОТ ИЗБОРА
ПРИВРЕМЕНЕ СКУПШТИНЕ АП КиМ
(саопштење)

Саопштење за јавност

01.11.2013. ФБ СРБИ НА ОКУП

Ne-siptarskim-izborima-za-sajt

У П О З О Р А В А М О!!!

Локални избори које је расписала председница самопроглашене републике Косово Атифете Јахјага и предизборна кампања која још траје, пуна је насиља, тортура, притисака на грађане, до бацања експлозивних направа-бомби, па чак и једног убиства (Литванског полицајца). Као по правилу власт у Београду за свако насиље оптужује оне политичке снаге које су против избора без иједног доказа, мада бројне чињенице и изјаве жртава говоре да је то у режији оних који заговарају излазак Срба на сепаратистичке изборе.

Просто чуди да у присуству невероватно великог броја припадника БИА-е, жандармерије у цивилу и осталих безбедоносних снага из Србије, да се дешава толики степен насиља и да се незна починилац.

Штаб за бојкот избора ПС АП Косово и Метохија из поузданих извора сазнаје да ће  у случају малог изласка Срба на изборе тзв. републике Косово, заговорници изласка  покушати да направе бројне инциденте због којих би званични Београд оптужио опет снаге за бојкот избора, а све са циљем да оправда политички неуспех у реализацији Бриселског споразума. Да ли ће то бити лажне пријаве о подметнутим бомбама, упад на биралишта, изазивање и провоцирање сукоба са неистомишљеницима, остаје да се види.

Штаб за бојкот избора ПС АП Косово и Метохија унапред се ограђује од било какве врсте инцидената, уз поруку да ће присталице бојкота на пристојној удаљености само мирно посматрати и регистровати број гласача.

Штаб за бојкот избора ПС АП Косово и Метохија такође ће са велики бројем камера покрити свако бирачко место, чиме ће у потпуности забележити све инциденте и сваку нерегуларност.

ПС АП Косова и Метохију
Секретар  Љиљана Љумовић 

 

01.11.2013. године
У Косовској Митровици                                                                    

3 comments

 • пријатељски и братски поздрав и предлог : У близини бирачких мјест намјерно преко разгласа (да јачина звука не ремети јавни ред и мир) током гласања пуштати родољубиве пјесме нарочито ову https://o.twimg.com/1/proxy.jpg?t=FQQVBBgwaHR0cDovL2kxLnl0aW1nLmNvbS92aS81ck9fZDVvQ1IyOC9ocWRlZmF1bHQuanBnFAIWABIA&s=61e7hbv0wztvdyGuyawlqgvwp69wECmoWMJrMbTwJJQ

  Like

 • Bravo braco Srbi ne dajte ovim pokvarenjacima sto su uzurpirali vlast u Srbiji da vas predaju siptarskim monstrumima.

  Svi pravi Srbi su sa vama.

  Like

 • Zar stvarno misle da se kopčamo na leđima.
  “Jahjaga ” iz nepostojeće “kosovo*” raspisala izbore.
  Znači nije Srbija raspisala izbore, znači svi drugi izbori su nelegalni, pa se na njih ne izlazi.
  Krše Ustav, krše Zakon o izborima.
  Time što nateruju narod na izbore, ovi iz beograda, opranih ruku kao Pilat, isunjavaju naređenje Brisela. Arnauti već sve imaju spremljeno, a zapad će da opere savest (dal je ima???)i da po hiljaditi put kaže beogradu: dogovorite se sa prištinom , koja ne postoji po međunarodnim zakonima.
  Ali zato(uz blagoslov brisela, amerike i nemačke, austirje i velike albanije) priština zabrani ulazak na njenu teritoriju, hapsi, ubije Litvanca( ko li ga pamti???), da ga je ubio Srbin, pola bi Srba bilo uzapćeno! I sve tako u skladu sa EU-standardima arnauti biju, ubijaju naš narod, i okupiraju našu teritoriju.

  Like

Thanks for your comment, it will be visible after moderation. Comments containing offensive language, threats and personal insults, will not be published...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s