Тачи укинуо налог за хапшење Вулина (читање између редова)

Укинут налог за хапшење Вулина јер је на КиМ ушао пругом, што је овлашћени “гранични прелаз”

Срби на окуп 31.10.2013

292793_vulin3-foto-fonet_f

ПРИШТИНА – Такозвано тужилаштво у Митровици донело је одлуку да обустави истрагу против министра без портфеља у Влади Србије Александра Вулина, након што је установљено да је Вулин 16. октобра ушао на Косово користећи се железничком линијом, саопштено је из те установе, а пренео је Радио Слободна Европа.

У саопштењу се наводи да је ткзв. Основно тужилаштво у Митровици 29. октобра примило извјештај из „Полиције Косова“, у којем се наводи да су током истраге овог случаја осигурани докази на основу којих се установило да је Вулин 16. октобра из Србије на Косово ушао користећи се железничком пругом Краљево-Звечан-Северна Митровица, што је овлашћен гранични прелаз.

Како се подсећа, тужилаштво је 24.октобра покренуло истрагу против Вулина због неовлашћеног прелаза границе, након чега је ткзв. Основни суд издао налог за његово хапшење.

Танјуг / Срби на окуп

***

Читање између редова

Коментар Дејана Павловића:

Тачи је Вулину дозволио улазак на КиМ, вероватно после телефонског разговора са Ештоновом, која му је саопштила нешто у овом смислу:

– Слушај, бре, ти Тачи! Немој пуно да се дуваш. Зар ти није јасно да он одрађује посао и за тебе!? Сети се да смо ми сј.б.ли Слобу; Шешеља држимо већ десет година у Хагу; Срби су се одрекли пола своје територије, а ти изиграваш шерифа преко неког тамо Вулина!!
Дакле, Вулина нам не дирај ни по коју цену!! Он нам је потребан за политичку агитацију док не прођу избори, да би убедио Србе да те привате као свог председника Републике!
Значи договорили смо се; према нашој узданици Вулину, имаш да будеш коректан, да не тренираш строгоћу над њиме, да се ми не бисмо сетили неких од твојих грехова против Срба!!
А ми ћемо рећи Вељку Одаловићу, да уложи свој утицај и постара се да, Скупштина Србије одвоји паре за куповину неког класичног одела за Вулина, да се не би шетао по Косову к`о некакав мајстор у црном костиму и уносио забуну међу твојим министрима!!!
Ииии, после таквог разговора са баронесом, Тачи је исказао добру вољу, и другу Вулину дозволио контролисану шетњу “његовим Косовом”….

Vulin1

Advertisements

Thanks for your comment, it will be visible after moderation. Comments containing offensive language, threats and personal insults, will not be published...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s