ДРУШТВО

РЕПРЕСИЈА НА ДЕЛУ – Полиција угасила предајник слободног радија СНАГА НАРОДА, упала у просторије Двери и запленила опрему!


ПЛЕНЕ РАЧУНАРЕ: УБПОК прочешљао просторије покрета Двери

22:02, 31.10.2013. Тањуг
Курир

borba-protiv-kriminala-ubpok-1383253288-390087
Борба против криминала: УБПОК
БЕОГРАД – Покрет „Двери“ тврди да су им припадници Управе за борбу против организованог криминала вечерас ушли у просторије у Београду са налогом за претрес и заплену комплетне опреме, а првенствено рачунара.У саопштењу „Двери“ се тврди да се то догодило око 17.30 сати, а да је то раније учињено и у просторијама радија „Снага народа“.“Двери“ су убеђене да је то резултат тога, што их, како сматрају, власт доживљава као једину праву опозицију у земљи.

Члан Старешинства „Двери“ Бошко Обрадовић тврди да се „улазак у просторије Двери“, може посматрати као забрана политичког деловања.

***

Солидарност са радијом „Снага народа“

FB Vladimir Krsljanin
31.10.2013. 21:10
Режим је данас 31.10.2013. после само 48 сати рада, одузео емисиону опрему новоснованом опозиционом радију „Снага народа“. Режим не може спречити да се настави емитовање програма преко интернета.
Њихов програм можете пратити и преко нашег сајта: РАДИО ПОКРЕТ
Солидарност са радијом "Снага народа" Режим је данас 31.10.2013. после само 48 сати рада, одузео емисиону опрему новоснованом опозиционом радију "Снага народа". Режим не може спречити да се настави емитовање програма преко интернета. Њихов програм можете пратити и преко нашег сајта: http://radio.pokretzasrbiju.org/

***

Најновија вест: Предајник угашен, Полиција упала у просторије радија Снага народа и прекинула програм

Објављено 31 октобар 2013

После режимског упада на предајник сада је полиција дошла и у просторије радија Снага народа под изговором да претреса стан због постојања опојних дрога и искључила струју и радио програм.

radio predajnik

И даље је у току режимски напад на једини опозициони радио СНАГА НАРОДА који је покренут пре само 48 сати на Интернету на адреси www.snaganaroda.rs. Радио се у међувремену појавио и на фреквенцији 87, 5 MHz која се чула у Београду и делу северне Србије, што је био разлог за хитну реакцију режима.

У току поподнева представници Радиодифузне агенције, Министарства за телекомуникације и Интервентна бригада МУП-а Србије без налога за претрес и забрану дошли су на приватно имање где се налазио предајник радија Снага народа и искључили га.

У међувремену полиција је упала и у просторије радија Вишеградској у Београду под изговором да има налог за претрес стана због постојања опојних дрога, искључила струју и прекинула емитовање програма.

Позивамо све браниоце слободе медија и слушаоце нашег радија да нам се вечерас прикључе у одбрани радија у Вишеградској број 6 (између Савске и Сарајевске) и да заједнички одбранимо једини независни и опозициони радио у Србији.

Сада је јасно шта владајући режим највише боли: истина, слобода, јавна реч, опозиција. Сада видимо да се Николић, Дачић и Вучић највише плаше опозиционог гласа и да желе да га угуше по сваку цену.

Ово је борба свих нас за слободу медија и јавне опозиционе речи и позивамо Вас да у одбрану против режимског рушења јединог слободног опозиционог медија у Србији данас.

Редакција интернет радија Снага народа

***

УДАР НА ДВЕРИ: Полиција упала у просторије Двери, саслушава и плени опрему

31 октобар 2013

Двери

Вечерас око 17, 30 часова Управа за борбу против организованог криминала упала је и у просторије Покрета Двери у Београду са налогом за претрес и пленидбу комплетне опреме, на првом месту свих рачунара, као што је претходно учињено у просторијама опозиционог радија СНАГА НАРОДА.

После режимских напада на члана Старешинства Покрета Двери Бошка Обрадовића и његову породицу, вишедневног рушења централног сајта Двери, затварања јединог опозиционог радија у Србији СНАГА НАРОДА, владајући режим на челу са Николићем, Дачићем и Вучићем покренуо је највећи удар на Покрет Двери као једину и истинску опозицију у Србији.

Како сазнајемо из поузданих извора данас је у Влади Србије и РРА било ванредно стање и цео дан се организовала ова акција забране интернет радија СНАГА НАРОДА и упада у просторије Двери.

Бошко Обрадовић, члан Старешинства Двери, изјавио је вечерас да је владајући режим ушао у тоталитарну фазу, да је невиђени политички скандал забрана једног опозиционог интернет радио програма у Србији (што нема упориште нити у једном закону), а да се улажење у просторије Двери може сматрати директном забраном политичког деловања. Покрет Двери, међутим, ништа не може уплашити и настављамо борбу против издајничког режима коме очито није пријало све што смо ових дана покренули са стварањем опозиционог народног фронта против Владе Србије и шиптарских избора 3. новембра, изјавио је Обрадовић.

После јучерашње изјаве Бошка Обрадовића у Косовској Митровици да ће свим потписницима Бриселског споразума бити суђено кад Двери дођу на власт, уследио је овај притисак на једину истинску опозицију у Србији данас.
Пратите нове информације на нашем сајту и ширите истину о режиму који се овако уплашио јединог слободног медија и једине истинске опозиције.

Информативна служба Покрета Двери

***

Објављено 31 октобар 2013

Већ после само 48 сати рада првог слободног, независног, народног и опозиционог радија – Снага народа, владајући режим кренуо у затварање радија.

snaga naroda radio

У овом часу у току је режимски напад на једини опозициони радио СНАГА НАРОДА који је покренут пре само 48 сати на Интернету. Радио се у међувремену појавио и на фреквенцији 87, 5 која се чује у Београду и делу северне Србије, што је био разлог за хитну реакцију режима. У овом часу испред приватног имања где се налази предајник нашег радија дошли су представници Радиодифузне агенције, Министарства за телекомуникације и Интервентна бригада МУП-а Србије без налога за претрес и забрану, али са захтевом да се забрани даљи рад овог предајника, а самим тим и радија.

Радио Снага народа нико не може забранити и затворити на интернет адреси http://www.snaganaroda.rs па Вас позивамо да пратите програм и борбу против медијске цензуре коју води наш чувени новинар Марко Јанковић.

Пратите радио на нашој интернет адреси и пратите новости око борбе против медијске цензуре и за слободу јавне речи. Сада је јасно шта владајући режим највише боли: истина, слобода, јавна реч, опозиција. Сада видимо да се Николић, Дачић и Вучић највише плаше опозиционог гласа и да желе да га угуше по сваку цену.

Ово је борба свих нас за слободу медија и јавне опозиционе речи и позивамо Вас да нас пратите и проширите ову вест о режимском рушењу јединог слободног опозиционог медија у Србији данас.

Редакција интернет радија Снага народа

3 replies »

 1. Eво слушам тртљање вашег водитеља у 3 по поноћи. Баљезгање о Косову.
  Ако вас власт спречава, како је могуће да вас чујем?
  У овом моменту паметни водитељ упоређује Титаник и Србију.
  Саговорник лупета као Максим по дивизији…

  РЕПРЕСИЈА НА ДЕЛУ – Полиција угасила предајник слободног радија СНАГА НАРОДА, упала у просторије Двери и запленила опрему!
  By РЕДАКЦИЈА on 31. октобар 2013. • ( 1 коментар )

  (МОГУЋЕ ЈЕ, АКО ЈЕ БИЛО У ПРОШЛОСТИ… КАД ЧИТАТЕ ЧЛАНАК, ПОГЛЕДАЈТЕ ДАТУМ КАДА ЈЕ ОБЈАВЉЕН)

  Свиђа ми се

 2. „Подршка радекцији „Снага Нараода“ и Дверима али и свим онима којима је Србија у срцу !“
  Dveri! Snaga naroda!
  Ima li paralele sa Otporom? ‘oćete li i vi organizovati protest u ime istine o Kosovu u
  Knez Mijajlovoj?
  Ajd’ da vidim ovaj post i za par dana na ovom sajtu „snage naroda“… Pošto sam i ja „narod“…
  Potrudiću se da ova stranica bude vidljiva i tamo gde nećete moći obrisati moj komentar…

  Свиђа ми се

 3. Подршка радекцији „Снага Нараода“ и Дверима али и свим онима којима је Србија у срцу !

  Свиђа ми се