ОЧИСТИМО ИЗДАЈНИЧКО ЂУБРЕ ИЗ СВОГ КРАЈА


Деконтаминација Звечана и К. Митровице – НАРОД ОЧИСТИО КОСОВСКУ МИТРОВИЦУ И ЗВЕЧАН ОД ПЛАКАТА КОЈИ ПОЗИВАЈУ НА ИЗДАЈУ

ОЧИСТИМО ИЗДАЈНИЧКО ЂУБРЕ ИЗ СВОГ КРАЈА

Никад Граница
28.10.2013.

Нашом грађанском непослушношћу издајнички режим губи моћ! Њихова снага је у ширењу обмане и страха. Наша снага је у љубави према својим ближњим и даљним, у љубави према својој вери и роду.

“Љубав је јача од смрти” (Песма над песмама) а камоли од окупатора и њихових београдских подрепаша.

Будимо истрајни до краја. Победа је у нашим рукама. Бог, Русија и време раде за нас – ако смо храбри, слободни и сложни.

СКЛОНИМО ИЗДАЈНИЧКО ЂУБРЕ У КОНТЕЈНЕРЕ намењене за то

Photo: ОЧИСТИМО ИЗДАЈНИЧКО ЂУБРЕ ИЗ СВОГ КРАЈА</p><br /> <p>Нашом грађанском непослушношћу издајнички режим губи моћ! Њихова снага је у ширењу обмане и страха. Наша снага је у љубави према својим ближњим и даљним, у љубави према својој вери и роду. </p><br /> <p>"Љубав је јача од смрти" (Песма над песмама) а камоли од окупатора и њихових београдских подрепаша.</p><br /> <p>Будимо истрајни до краја. Победа је у нашим рукама. Бог, Русија и време раде за нас - ако смо храбри, слободни и сложни.</p><br /> <p>СКЛОНИМО ИЗДАЈНИЧКО ЂУБРЕ У КОНТЕЈНЕРЕ<br /><br /> намењене за то  ;)</p><br /> <p>* * *</p><br /> <p>Заговорници бојкота предстојећих локалних избора на Косову и Метохији данас су у северном делу Косовске Митровице уклонили све предизборне плакате и табле учесника избора у овом граду.</p><br /> <p>Учесници ове акције, од којих је већина била из Звечана и која је носила транспарет "Очистимо град", уконила је све плакате листе Српска и Грађанске иницијативе "СДП - Оливер Ивановић" .</p><br /> <p>Окупљени су узвикивали "издаја, издаја", а плакате које нису могли да поцепају и уклоне префарбали су спејовима у бољи.</p><br /> <p>Иза колоне, у којој је било око 150 људи, ишао је камион који је купио поцепани и уништени предизборни пропагандни материјал.</p><br /> <p>Колона је обишла цео град и за то време није било инцидената.</p><br /> <p>- Спрејом по изборном материјалу -</p><br /> <p>Косовска Митровица -- Неколико особа је у северној Косовској Митровици уништавало пропагандни материјал којим се грађани позивају да изађу на локалне изборе на Косову 3. новембра.</p><br /> <p>Заговорници бојкота предстојећих локалних избора на Косову и Метохији, од којих је већина из Звечана, црним спрејем су прскали фотографије кандидата за грдоначелника Косовске Митровице Крстимира Пантића и првог потпредседника Владе Србије Александра Вучића и покидали конопце на којима су биле нанизане њихове слике од улаза у град до главног моста на Ибру.</p><br /> <p>Учесници ове акције уконили су и све плакате листе Српска и Грађанске иницијативе "СДП - Оливер Ивановић" .</p><br /> <p>Узвикивали су "издаја, издаја" и носили су заставе Србије и транспарент на коме је писало "Чистимо град" и узвикивали "Србија, Србија".</p><br /> <p>Иза колоне, у којој је било око 150 људи, ишао је камион који је купио поцепани и уништени предизборни пропагандни материјал.</p><br /> <p>Колона је обишла цео град и за то време није било инцидената.</p><br /> <p>Припадници КПС-а били су присутни али нису реаговали.</p><br /> <p>(Бета-Танјуг)
* * *

Заговорници бојкота предстојећих локалних избора на Косову и Метохији данас су у северном делу Косовске Митровице уклонили све предизборне плакате и табле учесника избора у овом граду.Учесници ове акције, од којих је већина била из Звечана и која је носила транспарет “Очистимо град”, уконила је све плакате листе Српска и Грађанске иницијативе “СДП – Оливер Ивановић” .Окупљени су узвикивали “издаја, издаја”, а плакате које нису могли да поцепају и уклоне префарбали су спејовима у бољи.

Иза колоне, у којој је било око 150 људи, ишао је камион који је купио поцепани и уништени предизборни пропагандни материјал. Колона је обишла цео град и за то време није било инцидената.

***

– Спрејом по изборном материјалу –Косовска Митровица — Неколико особа је у северној Косовској Митровици уништавало пропагандни материјал којим се грађани позивају да изађу на локалне изборе на Косову 3. новембра.Заговорници бојкота предстојећих локалних избора на Косову и Метохији, од којих је већина из Звечана, црним спрејем су прскали фотографије кандидата за грдоначелника Косовске Митровице Крстимира Пантића и првог потпредседника Владе Србије Александра Вучића и покидали конопце на којима су биле нанизане њихове слике од улаза у град до главног моста на Ибру.

Учесници ове акције уконили су и све плакате листе Српска и Грађанске иницијативе “СДП – Оливер Ивановић” .

Узвикивали су “издаја, издаја” и носили су заставе Србије и транспарент на коме је писало “Чистимо град” и узвикивали “Србија, Србија”.

Иза колоне, у којој је било око 150 људи, ишао је камион који је купио поцепани и уништени предизборни пропагандни материјал.

Колона је обишла цео град и за то време није било инцидената.

Припадници КПС-а били су присутни али нису реаговали.

(Бета-Танјуг)

***

Велики број окупљених Срба иде Косовском Митровицом и цепа плакате које позивају на издају (ФОТО)

Срби на окуп 28/10/2013 у 14:20 часова /

У овим тренуцима велики број Срба иде Косовском Митровицом и цепа плакате које позивају на издају. Окупљени Срби узвикују Србија, Србија и друге пароле. Плакате које су на мети су плакате листе “Српска”, СЛС-а, листе Оливера Ивановића и других листа кандидованих на шиптарским изборима. У следећим објавама више информација.

км 4

км 5

км 6

км 7

км1

км2

км3

Уредништво “СРБИ НА ОКУП”

***

Коментар са сајта Срби на окуп:

Деспот

Народ скида плакате за косовске изборе у центру Кос. Митровице, а којима је град облепљен ноћу.
https://twitter.com/lepoimaime/status/394830852183449600/photo/1
https://twitter.com/lepoimaime/status/394831814218350593/photo/1

***

Коментар са Фејсбука:

Звонко Михајловић:
СРБИ СА ЈУГА КОСОВА И МЕТОХИЈЕ ПОЗДРАВЉАЈУ ДАНАС ИЗВЕДЕНУ АКЦИЈУ ”ЗА ЛЕПШИ И ЧИСТИЈИ ГРАД” У КОСОВСКОЈ МИТРОВИЦИ.
ЂУБРЕ ЈЕ ОЧИШЋЕНО, АЛИ ОНИ КОЈИ ГА СТВАРАЈУ, ЈОШ НИСУ. МИСЛИМ ДА ЈЕ СВЕ БЛИЖИ И ТАЈ ДАН КАДА ЋЕ АКЦИЈА БИТИ СВЕОБУХВАТНА А САВ ОТПАД БИТИ ДЕПОНОВАН НА СМЕТЛИШТУ ИСТОРИЈЕ.

***

Народ очистио Косовску Митровицу

001

Грађани Косовске Митровице окупили су се данас у великом броју како би очистили град од издајничких плаката.

Окупљени Срби, међу којима је било и сабораца Србског Образа, прошетали су се центром града, певали родољубиве песме и узвикивали „Србија, Србија“.

Током акције уклоњени је предизборни материјал издајничких листа “Српска”, СЛС, Оливера Ивановића и других кандидата на шиптарским изборима.

КМ10

КМ9

км8

***

СНП НАШИ учествовали у акцији цепања издајничких плаката у Косовској Митровици

28. октобар 2013.Данас је велики број окупљених грађана у Косовској Митровици изразио своје негодовање према политици насиља коју спроводи велеиздајнички режим цепајући пропагандне плакате по граду којима власт из Београда позива Србе на шиптарске изборе, а подршку овој акцији су пружили на лицу места и активисти СНП НАШИ.

Грађани су цепали плакате листе “Српска”, СЛС-а, листе Оливера Ивановића и других листа кандидованих на шиптарским изборима.

Информативна служба СНП НАШИ

Advertisements

Thanks for your comment, it will be visible after moderation. Comments containing offensive language, threats and personal insults, will not be published...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s