Александар Павић

Зашто је Стефану Каргановићу забрањењено учешће на сајму књига? Ипак је на сајму успешно престављена књига Ратка Шкрбића – СРЕБРЕНИЧКА ПОДВАЛA


Београд, 30. октобар 2013.

 

ВИДЕО ЗАПИС ПРОМОЦИЈЕ СТУДИЈЕ РАТКА ШКРБИЋА „СРЕБРЕНИЧКА ПОДВАЛА“ НА 58. САЈМУ КЊИГА У БЕОГРАДУ, У СУБОТУ 26. ОКТОБРА 2013.

 

          Холандска невладина организација и издавач „Историјски пројекат Сребреница,“ мета неуспешног покушаја Одбора Сајма да му забрани учествовање на овогодишњем Међународном Сајму књига у Београду, одржао је свечану промоцију нове књиге пуковника Ратка Шкрбића, „Сребреничка подвала.“ Поред „Сребреничке подвале“, издавач Историјски пројекат Сребреница је на овогодишњем Сајму књига представио још четири нова издања: „Сребреница: службена лаж једне епохе“ (у сарадњи са „Печатом“), „Српске жртве у сукобима током ХХ века“, „Rethinking Srebrenica“ (америчко издање, на енглеском) и „Srebrenica: Ciudad sin dios“ (на шпанском).

Студија „Сребреничка подвала“ је драгоцен стручни допринос проучавању контроверзних догађаја у источнобосанској енклави у јулу 1995. са војног становишта.

Видео запис са промоције нове књиге пуковника Шкрбића у издању „Историјског пројекта“:

SREBRENICA HISTORICAL PROJECT

Postbus 90471,

2509LL

Den Haag, The Netherlands

+31 64 878 09078  (Holland)

+381 64 403 3612  (Serbia)

E-mail: srebrenica.historical.project@gmail.com

Web site: www.srebrenica-project.com

____________________________________________

1 reply »

  1. ВЕЛИКА СРАМОТА ЈЕ ДА ЈЕ СТЕФАНУ КАРГАНОВИЋУ ЗАБРАЊЕНО УЧЕШЋЕ НА САЈМУ КЊИГА.СРАМОТНО ЈЕ И ПОНАШАЊЕ И АКТИВНОСТИ ИЛИ НЕАКТИВНОСТИ САНУ ОКО ГМО, СРПСКОГ ЈЕЗИКА И ЋИРИЛИЦЕ, ПОСЕБНО КОСОВА И МЕТОХИЈЕ,НАВОДНИХ СРПСКИХ ЗЛОЧИНА НАД МАЂАРИМА,…

    Свиђа ми се