ДРУШТВО

Небојша Јовић – Позивам ЦЕО СРБСКИ национални и свемислећи корпус ДА СЕ УЈЕДИНИ у борби против издаје Космета! НИШТА НИЈЕ ГОТОВО,ТЕК ПОЧИЊЕ!!!


„НИШТА НИЈЕ ГОТОВО, ТЕК ПОЧИЊЕ“!!!

Никад Граница са Косовом и Метохијом
27.10.2013

НЕБОЈША ЈОВИЋ ПРЕДСЕДНИК АНТИИЗБОРНОГ ШТАБА ПОЗИВА ГРАЂАНЕ БЕОГРАДА КОЈИМА ЈЕ СТАЛО ДО НАЦИОНАЛНЕ ЧАСТИ И ОЧУВАЊА СРБИЈЕ ДА ДОЂУ У УТОРАК 29. ОКТОБРА У 7 (19) САТИ НА ТРИБИНУ ПРАВНОГ ФАКУЛТЕТА У БЕОГРАДУ!

ПОСЕБНО ПОЗИВА РУКОВОДСТВА И ЧЛАНСТВО НАЦИОНАЛНИХ СТРАНАКА, ПАТРИОТСКИХ ПОКРЕТА И ОРГАНИЗАЦИЈА – ДСС-а, СРС-а, ДВЕРИ, ЗАВЕТНИКЕ, ОБРАЗ, ГРАЂАНСКУ ИНИЦИЈАТИВУ НИКАД ГРАНИЦА … ДА СЕ У ШТО ВЕЋЕМ БРОЈУ ОКУПЕ У УТОРАК НА ПРАВНОМ ФАКУЛТЕТУ У БЕОГРАДУ ЈЕР ЋЕ СВОЈОМ БРОЈНОШЋУ ИСКАЗАТИ ПОДРШКУ НАРОД НА КиМ.

Небојша Јовић председник СНВ КМ
С`обзиром да смо ми Срби са Космета, због свакодневне борбе са притисцима из Београда да Србе утерају у нови конц-логор звани „независно Косово“ у немогућности да присуствујемо трибини на Правном Факултету 29.октобра (са темом раскринкавања лажи свих оних који желе да Србију и српски народ протерају са Космета и истовремено указујући на сву неуставност и незаконитост како Бриселског споразума, тако и албанских избора који управо из тог споразума и проистичу)…  указујемо на потребу да се ЦЕО СРБСКИ, НАЦИОНАЛНИ И СВЕМИСЛЕЋИ КОРПУС УЈЕДИНИ У БОРБИ ПРОТИВ ТОГ СПОРАЗУМА И ЊЕГОВИХ ИЗБОРА, ПРОТИВ ИЗДАЈЕ КОСМЕТА ДАНАС, А КОЛИКО ВЕЋ СУТРА РАШКЕ ОБЛАСТИ И ВОЈВОДИНЕ И САМИМ ТИМ И ПРОТИВ „ГМО“, ПАРАДА СРАМА, ЗОМБИЈА, СОДОМИСТА, ОТРОВНОГ ЗАПРАШИВАЊА… једном речју ПРОТИВ НЕСТАНКА СРБИЈЕ!!!

Искористио бих прилику да ЗАМОЛИМ ДСС, СРС, ДВЕРИ, „НАШЕ“, ЗАВЕТНИКЕ, ОБРАЗ, „НИКАД ГРАНИЦА“ И СВЕ НАЦИОНАЛНО СВЕСНЕ И СЛОБОДНОУМНЕ ЉУДЕ ДА ДОЂУ, КАКО ДАНАС НА ОВУ ТРИБИНУ, ТАКО И СУТРА „НА СВАКУ ТРИБИНУ И МАНИФЕСТАЦИЈУ КОЈА БИ СЕ БАВИЛА БОРБОМ ЗА СПАС КОСМЕТА ИЛИ НЕКИМ ДРУГИМ ПИТАЊЕМ КОЈЕ БИ ВОДИЛО СПАСАВАЊУ СРБИЈЕ ОД РАСТАКАЊА, НЕМОРАЛА И НЕСТАЈАЊА“!

Тема Космета је по мени сада најбитнија, не зато што живим на Космету па сам пристрасан, већ зато што је то данас мета бр.1 у коју не престају да пуцају сви, од Брисела, Приштине, Вашингтона, а од скоро бије по нама и баражна паљба из Београда!

СВЕ ВАС МОЛИМ ДА, АКО ИКО У СЕБИ ИМА ТРАГ СУЈЕТЕ КОЈА ГА ПРИТИСКА, ДА ИСТУ ПОБЕДИ!

МОЛИМ ДСС ДА БУДЕ МНОГО КОНКРЕТНИЈИ И ЕФИКАСНИЈИ ЈЕР СЕ БИТКА ЗА ДРЖАВУ НЕ ТРЕБА ВОДИТИ ТУЧОМ, АЛИ НЕ МОЖЕ НИ СВИЛЕНИМ РУКАВИЦАМА;

МОЛИМ СРС ДА УЗМЕ АКТИВНИЈЕ УЧЕШЋА У ОБЈЕДИЊАВАЊУ СВИХ ПАТРИОТСКИХ СНАГА И ДА БУДЕ ИНИЦИЈАТОР ТЕ ИДЕЈЕ СА ЈЕДИНОМ СРБСКОМ СТРАНКОМ У СРБСКОМ(?) ПАРЛАМЕНТУ ДСС-ом!

МОЛИМ ДВЕРИ ДА ТО ИСТО УЧИНЕ СА МЛАЂОМ „БРАЋОМ“ СВОЈОМ ЗАВЕТНИЦИМА, ОБРАЗОМ,“НАШИМА“, И ДА ПРОБАЈУ ТО ИСТО СА СНП, 1389…

МИСЛИМ ДА СА ОВОМ „МЛАЂОМ БРАЋОМ“ НЕЋЕ БИТИ ПРОБЛЕМА, ПА БИХ ПОСЕБНО ЗАМОЛИО ДО СКОРА ЈАКУ СРБСКУ, ХРАБРУ И НЕПОТКУПЉИВУ ОРГ „1389“ –  ПОЗИВАМ МИШУ ВАЦИЋА, ДА ПРИКЉУЧЕЊЕМ ОВОМ СРБСКОМ ОБЈЕДИЊАВАЊУ ПОКАЖЕ ДА НИСУ ТАЧНЕ ПРИЧЕ ДА СЕ „1389“ УПЛАШИО ИЛИ ПОТКУПИО.

Ја у то не бих да верујем из простог разлога јер сам назив организације „1389“ НЕ СМЕ СЕБИ ДОЗВОЛИТИ ДА ОСТАНЕ ПО СТРАНИ ДОК СЕ КОСМЕТ (1389) БОРИ ЗА СВОЈ ОПСТАНАК! Зато те Мишо отворено позивам да се придружиш браћи својој тамо где си био до скора, да се не дешава више да на протестима за Космет буду сви осим вас, да се више не дешава ДА ЈЕДИНО „СНП1389“ НИЈЕ ЈАВНО ОСУДИО АНТИСРБСКИ БРИСЕЛСКИ СПОРАЗУМ, НИТИ СЕ ОГЛАШАВА ПОВОДОМ ИЗБОРА КОЈИ КОСМЕТ И СРБЕ НА ЊЕМУ ВОДИ У НЕСТАЈАЊЕ, НИТИ ПОВОДОМ НЕВИЂЕНИХ ПРЕТЊИ КОЈЕ СРБИ НА КОСМЕТУ ТРПЕ ДАНАС!

НА КРАЈУ БРАЋО НАША, СВЕ ВАС ПОЗИВАМ ДА У ШТО ВЕЋЕМ БРОЈУ ДОЂЕТЕ НА ТРИБИНУ НА ПРАВНОМ ФАКУЛТЕТУ И, понављам, НА СВАКО СЛЕДЕЋЕ ОКУПЉАЊЕ, АЛИ ДА СЕ ПРЕТХОДНО ЗАЈЕДНИЧКИ ДОГОВОРИТЕ О ОРГАНИЗАЦИЈИ И НАСТУПИМА КАКО СЕ ОНИ НЕ БИ ПОКЛАПАЛИ!

Велики број људи из централне Србије ме питао шта може учинити за нас на Космету. Свима бих одговарао да је највећа помоћ извршити притисак на Уставни Суд да се изјасни о Бриселском споразуму, ЈЕР БИ ОНДА БИЛО ЈАСНО ДА СУ И ИЗБОРИ А И САМ СПОРАЗУМ, АНТИДРЖАВНИ И КАО ТАКВИ НЕОДРЖИВИ!

Очигледно је то (не знам зашто) носило неки ризик или будило страх у њима, чим до тога није дошло, али ево онда начина да на најбезбеднији начин, бројношћу и слогом помогнете нама у разобличавању противуставних избора и Бриселског споразума и колико толико нам олакшате нашу борбу за спас Космета и целе наше Србије!

Поздрав од браће ваше са Космета!
„НИШТА НИЈЕ ГОТОВО, ТЕК ПОЧИЊЕ“!!!

3 replies »

 1. Сваком добронамерном би било јасно о чему се реди када би само прочитао делић материјала објављеног само на овом сајту (а камоли на сајту Епархије РП у егзилу или Срби на окуп)

  Ако нисте обавештени, онда имате прилику да се обавестите.
  Од кад је на трону Епархије Рашко Призренске, Владика Артемије се бори са „алама и вранама“ које су се наврзле на Српски народ на Косову и Метохији.
  И то чини до дана данашњег када је са својим монаштвом јасно, по цену страдања, стао на страну свог напаћеног народа (за разлику од Теодосија који је стао на страну издајника)!
  Када би и једна тачка оптужнице против њега била истинита, зар мислите да не би већ био у затвору?
  Јесте, замонашио је Саву Јањића, као и Теодосија који су извршиоци срамног оцеубиства, али зар је за то крив Владика??? Зар није и Господ поставио за апостола Јуду који га је издао?
  Kaжем да су ова лица извршиоци, али не и наручиоци овог злочина – много је оних који су Владики хтели да „сломе кичму“, који су све време подривали Епархију и покушавали да преко својих штићеника из редова нечасних свештеника, монаха и лаика, укаљају Владикин образ. Владика је против тих лица покретао поступке за санкционисање, али су их њихови моћни заштитници увек узимали у заштиту.
  Нисам ја Владикин адвокат и не треба нико да брани Владику, њега брани Господ. А свако ко хоће да сазна истину наћи ће начина за то!

  Свиђа ми се

 2. Поштовани господине Јовићу, најбитније сте заборавили!
  Најпре треба да позовете нашег канонског Владику Артемија и затражите благослов за даљи рад.
  Надам се да сте уочили (а ако нисте аман освестите се) ко је све време са народом на Косову и Метохији иако је физички спречен да буде са њим на терену, које монаштво је на свим скуповима, ко нас искрено подржава.

  А заборависте случајно или намерно и организацију СРБИ НА ОКУП.

  Како радили тако нам Бог помогао

  Свиђа ми се

  • pošto nemaš ni ime ni prezima a daješ savete i postavljaš pitanja ja sa imenom i prezimenom odgovoriću na neka pitanja.Ja sam sa Kosmeta.Da glasam neću.Imam nacionalmi cilj,kao šiptari kada su sve državne institucije napustili pljunuli u lice Srbiji i napraviše državu.Ja pljijem na kosovske institucije i pljuje na izbore jer to je posle izbora ako Srbi izađu kraj priče.Naravno moje razmišljanje.Pošto pomenu Artemija,najbolje za nas i za njega je tamo gde je i sada.Pamtim njegov nastup sa Momčilom Trajkovićem 81,82,god bili su gosti Glas Amerike.Od tada su mi se smučili.Kako on tako i ovaj drugi jer su blatili Srpsku policiju nazivajući je Miloševićevm policijom,pa teror pa ovo ,pa ono.Kako radili tako vi Bog pomogao,to su tvoje reči.Ipak Bog će prije pomoć njima nego tebi.Ti nesmeš ni da se prestaviš a prizivaš Boga.Što se tiče zatvora ja bi ga ztvorio ali ovi drugi imaju razumevanja.Toliko BEZIMENI

   Свиђа ми се