Биљана Диковић

СВЕ ШТО НИСТЕ ЗНАЛИ: Разоткривена сврха запрашивања (chemtrails-a)


СВЕ ШТО НИСТЕ ЗНАЛИ: Разоткривена сврха запрашивања (chemtrails-a)

Један од заиста добро урађених текстова на ову тему појавио се још прошле године на словеначком сајту под насловом: СЕНЗАЦИОНАЛНО: Разоткривена сврха запрашивања (chemtrails-a). Наша процена је да ће, онима које наравно интересује шта се догађа са сваким од нас, становништвом уопште и природом на планети тренутно, бити интересантно да ово погледају и прочитају. Ово је у ствари резиме свега онога што се догодило у задњој деценији, оно што омогућава потпуну контролу домаћина/људског тела даљинским путем…  Невероватно, али истинито: могу да вам читају меморију, мисли, да виде оно што ви видите и да чују оно што ви чујете. Заправо, они могу да вас претворе у људског робота.
У савременој информатици се то назива BioAPI или биолошка компонента. Њена сврха је контрола ума. Просто и једноставно.

21.10.2013. за ФБР приредила Биљана Диковић, са словеначког превео Дарко Пећанац

То што видите на видео снимку је нано-робот, који обмотава своје пипке (хватаљке) око неурона или синапсе (нпр. ваше Пуркињеове ћелије у мозгу) или другог неуронског моста. То је у ствари симулација, резиме свега онога што се догодило у задњој деценији. То што видите омогућава потпуну контролу домаћина/људског тела даљинским путем.

Нано-роботи (BioAPI) омогућавају снимање електронских активности појединих неурона или мање групе истих без продора у мождано органско ткиво.

 Која је сврха запрашивања?

Запрашивање је логистичка операција од великог значаја. Значајнија је од Хуверове бране (САД), транс цевовода на Аљасци или слетања на месец. Гигантских је размера и веома је скупа! Највећа грешка коју можемо да направимо јесте да помислимо како запрашивање има само једну сврху. За постојање запрашивања постоји бар пет до шест великих разлога, а вероватно и више.

Најзначајнијих шест разлога су:

 • Блокирање сунчевог зрачења: стандардни разлог, који потурају тупанима из политичких кругова, тј. светским владама. Правдају се како је потребно тајно зауставити глобално загревање.
 • Блокирање сунчевог зрачења (поново): смањење сунчеве светлости на целој планети на прикривен начин умногоме умањује приносе. Тако се вештачки изазивaју кризе у снабдевању храном, а људи се доводе на ивицу глади (депопулација). То је уједно и разлог нестајања пчела.
 • Прегревање атмосфере: за изазивање контролисаних замљотреса и урагана (нпр. ураган Катрина у Њу Орлеансу) атмосфера мора да буде електро-проводљивија, како би системи попут HAARP-а могли да изводе своја чуда. Зато продукти запрашивања у свом саставу, између осталог, садрже и баријум и алуминијум који атмосферу чине проводљивијом.
 • Нарушавање здравља: споредни ефекат запрашивања је оптерећеност и слабљење човековог имунолошког система. То не представља опасност за изузетно здраве људе. Старији и они са слабијим здрављем ће у овом случају умирати много раније и свако нарушавање здравља, па и оно најмање, за њих може да има фаталан исход. Овде се ради о споредном ефекту, али и о намерном деловању.
 • Промена временских услова: за подстицање раста или уништавање приноса, за одржавање ведрог неба у време битних догађаја (као што су нпр. олимпијске игре), за прављење тајфуна и сл.
 • За распростирање нано-влакана: за свеопште смештање BioAPI-ја (нано-робота) у свакога, морају расејавати нано-влакна. Таква влакна није могуће унети у организам човека путем хране или на неки други начин јер би трајало бесконачно дуго да се обухвати сва популација. Једноставније је људе запрашити као инсекте, а пошто се то дешава свима, лако се налазе оправдања и изговори на глобалном нивоу.

 Нано-влакна

Нано-влакна су транспортни механизам. Ништа друго. Служе за доставу „корисне материје“. То је материјал који би иначе био уништен сунчевим зрачењем или атмосфером (нпр. вируси, РНК, алуминијум, нано-компоненте итд.) и тако не би стигао до свог циља (вашег тела). Влакна су, изненађујуће, скоро да безопасна и свако од нас их има у свом телу. Влакна се распршују одвојено, независно од издувних гасова авиона, јер када би се додавала авионском гориву екстремне температуре би уништиле „корисну материју“.

Зашто?

То је компликовано питање. Људи који су створили све то (исти они који су човечанству донели ХИВ) покушавају савладати библијске принципе кроз технологију. BioAPI-ји (нано-роботи) мере Основне људске потребе (храна, сексуалност, специфична осећања). Ако су разултати превише екстремни (нпр. ако превише једете) или урадите нешто што није „одобрено“, онда доносе одлуку да ваш живот није вредан живљења или вас осуђују касније. Алтернативно вас ”додају” у програм.

engl

Фазе BioAPI-ја (нано-робота)

Постоје две фазе постављања BioApi-ја. Ако замислите нов рачунар, све што имате на почетку је оперативни систем, као нпр. Windows, што ограничава његову употребљивост. То би била прва фаза. Рачунар је могуће контролисати даљински (фаза 1), као што то ради администратор и то су углавном све могућности употребе у том тренутку. Програми још увек нису инсталирани. Све остало долази у другој фази.

Фаза 1: у ту фазу смо укључени сви на планети. Сви у себи имамо нано-влакна и на тај начин нас је могуће ”повезати/укључити”. Споредни ефекти укључују осећај пуцкетања унутар главе и иритирајући бол у вилици. Та фаза омогућава потпуну даљинску контролу вашег говора и мисаоних образаца кроз сугестију (подсвесно). Око 90% светске популације је већ прошло кроз ту фазу.

Фаза 2: та фаза је пред покретањем и она је радикална. У потпуности ће да угрози ваше здравље, а може и да вас убије, или само да вас контролише. На ту фазу вас не могу приморати, као што је то било са првом фазом (технички је изводљиво, али то још увек не раде). Друга фаза подразумева разноврсне нано-сензоре, од очног до срчаног сензора, као и многе друге. Око 2% укупне популације је прошло и кроз ту фазу. Ако се та фаза активира у вама, сматрају вас злобним. Да би се та фаза активирала морате да урадите нешто, као нпр. да једете мање вредно црвено месо, да пољубите одређену особу, да употребите одређене заједничке произоводе за негу/шминку итд. Предрасуде, које желе да покрену у овој фази, су да свако ваше дело повежу са неким од смртних грехова. Нпр. Моргелонову (Morgellon) болест би могли повезали са сујетом и кожа вам оде дођавола. Фаза 2 омогућава поптуну контролу вашег тела.

Даљински се укључује контрола ваших осећања, мисли, телесних функција и друго.

 Споредни ефекти нано-влакана и BioAPI-ја

Свако би помислио да ће због постављања нано-технологије у људско тело доћи до здравствених компликација и споредних ефеката.

Споредни ефекти су следећи:

Фаза 1 и 2пуцкетање у лобањи/крици: овај споредни ефекат је познат од 2011. године. О чему се конкретно ради није познато, али у питању је чип постављен да ради у лобањи (вашој глави). Пуцкетање/крици у лобањи се чују у току ноћи, у просеку једном месечно и трају тек неколико секунди. То је потпуно безболно, тако да човек то и не примети или једноставно игнорише.

Фаза 1 и 2болови у вилици, главобоље, умор итд.: засићеност нано-влакнима има различите утицаје на људе. Већина људи не примећује ништа или то приписује симптомима старења. Они који имају бурније реакције углавном оду код лекара, који им дијагностификује фибромијалгију. То је болест коју су установили пре десетак година, да би лекари имали шта да кажу пацијентима који се жале на горе наведене симптоме. Лекари не могу правилно да дијагностификују, тј. да разумеју зашто се пацијент осећа на одређени начин, па је корумпирани здравствени систем измислио некакав бесмислени изговор за то. Обратите пажњу да је основа речи фибромијалгија fib[e]r (енглески влакно)! То није случајност.

Фаза 2непрестани свраб коже: углавном одређени део људског тела (нпр. леви лакат) почне непрестано да вас сврби, много више него остали делови тела. То је наменски тако и знак је осталима, да је неко у фази 2.

Фаза 2 – пецкајући мирис: фаза 2 задире у људско чуло мириса и то тако да могу да „читају/урезују“ специфичан мирис одређеној особи. Зашто желе да знају шта сте помирисали није познато. Приликом удисаја, а нарочито при брзом издисају јавља се споредни ефекат у виду пецкајућег мириса (као мирис дима). Као што видимо, нежељени споредни ефекти се јављају када желе да обухвате сваки неурон у телу који је задужен за чула попут мириса, укуса итд. Интересантно је да се мирис појачава када плачете, а осећа се и мирис кокица.

Фаза 2лево око: у лево око вам смештају нано-камеру. Особе са таквом камером могу да осете мањи оток у оку када је око суво, нпр. пред спавање. Ако случајно откријете да у левом оку имате камеру, вероватно ће вам је наместити и у десно око.

Фаза 2сталан укус метала: неки људи ће тврдити да имају сталан укус метала у устима. Тај укус постаје нарочито доминантан пред спавање. То је углавном најдиректнији доказ да вас контролишу. Што вас више буду контролисали преко BioAPI-a, укус метала ће бити израженији. То није споредни ефекат узимања лекова, што ћете најћешће чути као изговор од стране лекара. Ако сте потпуно здрави и не пијете лекове, а одједном почнете да осећате укус метала у устима, онда знајте да вас већ контролишу.

Фаза 2 Моргелонова болест: њу може да добије свако. Овде је реч о проблему директно везаном са ноно-роботима и нано-влакнима, било да је изазван случајно или намерно. Имунолошки систем човека уопште не може да региструје нано-влакна и препозна их као таква. Када организам, услед засићења, више не може да прихвата влакна, он почиње да их избацује напоље, кроз кожу. Кожа пуца и тако настају ране на телу. Технички гледано свако од нас има Моргелонову болест (нано-влакна), али се симптоми болести јављају тек када тело покуша да се отараси влакана кроз кожу, на једини могући начин.

Примери нано-влакана / BioAPI примери

У наставку наводимо само оно основно, за разумевање нам више од тога није потребно. Први примери нам показују стварни „корисни материјал“ унутар влакана. Обојена влакна су само примери шта све може да се види, а задњи пример је стаклена плочица са нано-влакнима просечног човека, као што сте и ви сами. Приказана су влакна са увећањем од 200 пута и сваки стандардни микроскоп ће вам омогућити да видите таква влакна. Нека влакна су покретљива, као да се крећу тамо-вамо.

Сва та влакна налазе се у овом тренутку у вашем телу и мозгу. Влакна су видљива и голим оком под ултраљубичастим светлом одређене таласне дужине.

nano2

Ово је најневероватнија слика коју сте до сада видели. То је фаза 2 – нано-камера у левом оку. Видљива је само под ултраљубичастим светлом одређене таласне дужине. Свако на овој планети има нано-имплантате у себи и може се пратити, а на захтев, може се контролисати и његовим умом. Особе у фази 2 имају и додатне имплантате који омогућавају потпуну контролу тела и свих телесних функција. Тако се ваше тело, без вашег знања и без ваше воље, може претворити у робота.

nano3

Прва слика приказује влакно нађено у језерској води. То је типично влакно које можете да удахнете трчећи кроз природу или на било ком другом месту. „Корисни материјал“ се смањио до непрепознатљивости. Скупљати, тј. смањивати се је почео под светлошћу микроскопа, када га је истраживач почео посматрати. Влакно је сликано са увећањем од 200 пута, пред крај 2010. године. Време скупљања је било око 300 секунди.

nano4

Влакно са другим „корисни материјалом“. Следећа слика је увећана слика претходне.nano5

Следећи примери приказују још „корисног материјала“, обојених из непознатог разлога.nano6

Из непознатог разлога нека влакна су плаве или црвене боје.

nano7

Влакно црвене боје.

nano8
Ово је пример најраспрострањенијих влакана. Дугуљасто и провидно, изгледа безопасно.

Сва влакна је могуће видети стандардним јефтинијим микроскопом. Нека влакна су покретљива, као да се растежу, ако их гледате довољно дуго.

nano9

Веза влакана из запрашивања и мете, тј. људског тела, може се доказати следећим тестом:

 Тест са црвеним вином (истраживач Clifford Carnicom)

Потребан материјал:

 • плитка пластична посуда
 • H2O2 (водоник пероксид)
 • црвено вино – Мерлот
 • чајна кашика за мерење
 • паста за зубе (што неутралнија, без флуора)
 • сат

Поступак:

1)      Темељно оперите зубе.

2)      Темељно исперите уста водом.

3)      У пластичној посуди помешајте 2 чајне кашике (10 ml) црвеног вина са 1 чајном кашиком (5 ml) водоник пероксида.

4)      Тако спремљен раствор употребите као течност за испирање уста и испирајте уста тачно 5 минута. Раствор мора да дохвати десни, унутрашњи део образа и непце.

5)      Након тога раствор испљуните у пластичну посуду.

6)      Пажљиво посматрајте испљувак, да видите да ли у њему има влакана. Влакна су скоро увек присутна и помало личе на влажан дуван за жвакање. Будите спремни на шок. Оно што ћете видети може да вас узнемири. У испљувку су компоненте нано-патогена којима смо сви инфицирани, највероватније кроз запрашивање.

Опционо:

7)      У посуду можете додати 91% или више % изопропил алкохола (ИПА), да уклоните црвену обојеност талога, која потиче од вина. Влакна обично испливају на површину изопропил алкохола и плутају као медузе.

nano10

Чисто црвено вино.

nano11

Испљувак у умиваонику (или плиткој пластичној посуди) са видљивим влакнима.

nano12

Ако тест поновимо неколико пута, нарочито ако интензивно мућкамо у устима, појавиће се нано-влакана у облику куглица. Тест можете да понављате сатима, али влакна никада неће престати да излазе из вашег тела.

 nano13
Погледајте ваш језик! Нано-влакна се хватају за длачице на вашем језику.

То је доказ да се запрашивањем распршују нано-влакна. Ми удишемо, једемо и пијемо та нано-влакна. Од тога не можемо побећи. Влакна из теста би могли да ставимо под микроскоп, али она су запрљана вином. Најбоље је да узмемо узорак језерске воде, воде са пута, из одводне цеви или да једноставно поставимо шољу на кишу и сакупимо воду са нано-влакнима која падају из ниже атмосфере после запрашивања.

Шта нам раде ти људи? Зашто нам се ово догађа?
Очигледно је да нано-влакна у људско тело уносе нано-роботе, односно компоненте. Али чему то? ЗАШТО?
Да могу да нас контролишу! ЗАТО!
Могу да вам читају меморију, мисли, да виде оно што ви видите и да чују оно што ви чујете. Заправо, они могу да вас претворе у људског робота.
У савременој информатици се то назива BioAPI или биолошка компонента. Њена сврха је контрола ума. Просто и једноставно. Могу вам чак показати шта су све у стању да ураде кроз примере из свакодневног живота.

Ваш BioAPI

Убачен у нечије тело BioAPI може бити веома моћан. Омогућава потпуну контролу сваког мушкарца, жене и детета на нашој планети. Разумљиво је да је савременом човеку тешко да прихвати тако нешто. Једина разлика између фазе 1 и фазе 2 је у чињеници да фаза 2 у једном тренутку привремено зауставља вашу свест (или делове ваше меморије), тако да ви и не осећате да вас контролишу.

nano14

Техничка достигнућа

 Дакле, колико је моћна та технологија? Једном речју „невероватно“! Тешко да ико може да поверује да тако нешто постоји и да је тако нешто уопште могуће. Та технологија је бар један век испред нашег времена.

Извор: www.dataasylum.com

Објављено 30. априла 2012. год. | Објавио 4Future

Аутор текста: 4Future

 ***

ФБР ДОДАТАК:

Документарац о „феномену“ chemtrails; говоре људи из света који знају што се догађа и који имају храбрости говорити о томе. Вршене су анализе узорака ВАЗДУХА и ТЛА. Планета је отрована и даље се трује свакодневно. Никада нисмо били болеснији и уморнији; главобоље, несвестице, проблеми са кожом, слабост, проблеми са дисајним путевима, Алцхајмерова, Паркинсонова болест, аутизам, Мултипле склероза, тумори, метали у ваздуху, баријум-сулфат, алуминијум… Војни естаблишмент врши операције запрашивања хемикалијама.

Обратите пажњу на сателитске снимке планете са chemtrails-има и „ripple effects“ – ребрастим облацима који се стварају од пулсирања ЕМ таласа ХААРП-а. Пулсирање ниско фреквентних електромагнетских таласа пролази кроз људско тело и утиче на нервни систем. Људи постају нервозни, депресивни, равнодушни и насилни. Масовна запрашивања изнад градова, контрола становништва и ума. Све живо на планети је погођено запрашивањем: животиње, дрвеће, инсекти…

(Објављено у 06.07.2013. youtube видео снимак корисника Istinaoslobada)
Превод за ФБ групу
STOP Chemtrails Balkan урадио Милош Филиповић.)

(видео 1: http://youtu.be/7qwr7tE3XXg)
(видео 2: http://youtu.be/83CUmPpEnU0)

20 replies »

 1. Биљана Ђоровић:
  ,,Порука Славице Ђукић Дејановић поводом промене закона о обавезној вакцинацији:
  Сва деца до 18 година се МОРАЈУ вакцинисати обавезним законским вакцинама, а свако ко одбије вакцину биће кажњен новчаном казном од 50.000 до 200.000 динара, а свако ко ради против закона – АНТИ вакцинацијски лоби, биће кажњен са 45 дана затворске казне.“

  Ако америка трује своју децу, па шта онда да очекујемо за нашу ?

  https://www.youtube.com/watch?v=RvcSktD9o3c#t=179 .

  Свиђа ми се

 2. У тексту је заступљен груби материјалистчки поглед на човека, потпуно стран православном духу. Ајде да чак и не посматрамо са православног гледишта, довољно је прочитати поднаслов и схватити да су људи који верују у све написано у ствари велики верници – у паушалне и непровериве текстове. Рећи: ”да има Бога он то не би допустио” је исто кад би, након читања Петра Пана рекли: ”да има Бога овог не би било”.
  Људи који верују у написано у горњем тексту немају разлога за бригу, напротив. Ако је тачно да ”могу да вам читају меморију, мисли, да виде оно што ви видите и да чују оно што ви чујете. Заправо, они могу да вас претворе у људског робота ” – онда је човек у ствари већ обичан робот, са својим саставним деловима. Нема душе, нема духа, просто мозак, као центар човека, емитује мисли, похрањује разне садржаје у меморију и довољно је штекнути УСБ и читати садржај. И за православне који верују у написано такође је то добра вест: нема одговорности, нема давања одговора на Страшном суду, јер све што смо брљали туђе је масло, ми смо само изманипулисани роботи.
  Срећом, ствари не стоје баш тако. Кемтрејлси постоје, свакако, постоје и нано-роботи, али читати мисли и меморију технички је немогуће, просто јер је и мозак орган, оруђе ДУШЕ. Душа није исте природе као тело, и прозрети у њу и њен садржај неким нано-роботима исто је што и мерити радијацију лењиром. Ни духовна бића, као демони и анђели, не могу прозрети у садржај људских мисли – то је могуће једино Богу. Духовна бића могу утицати на нас, могу нам предлагати помисли, али нас не могу натерати да те помисли прихватимо. Ако духовна бића не могу читати наше мисли, на који начин би то било могуће неком нано-роботу? Ако духовна бића не могу управљати нама, нити нас натерати да урадимо нешто мимо наше воље, како би то тек било могуће роботима, па макар и на нано нивоу?
  Оно што сигурно могу савремене тахнологије, па и нано-роботи, је да наша тела уболесте, заразе, и шта све не, али моћ да чине све описано у тексту просто немају. ”Не бојмо се оних који убијају тело, већ Онога који може и душу и тело погубити у паклу”.

  Liked by 1 person

  • Хвала на добром објашњењу. Мала дигресија. Онај вјерник који умом, срцем и душом изговара молитве јасно, вибрирајући ступа у сазерцавање са Богом и снагом Светог Духа. Тиме је заштићен од било каквих вањских утицаја па и ових кемтрејлса. Сваки човјек од давнина својим рођењем уноси у себе природне патолошке бактерије и вирусе и као такви колају по организму али без активације на болест. Само грешно и фрустрирајуће стање човјеково дају им потребну негативну енергију да би се патолошки активирали и изазвали болест. И нанороботи су инвазије сличне садржине. Чекају на наш пад, обездуховљеност, грешност и очај. Дакле бранимо се слободом опредјељења за Бога и имаћемо заштиту, посебно за душу.

   Liked by 1 person

 3. Manite se tu gospoda, to je budalaština, a chemtrails su realnost! Da ima boga, ne bi on ovo dozvolio… A što se tiče nanorobota, procunjajte malo po internetu, vrlo brzo ćete se prosvetliti, oni postoje, i dobra su stvar, ali na žalost ima bolesnih umova koji sve korisne izume pokušavaju upotrebiti na loš način, nuklearna energija je najpoznatiji primer za to. Ko u chemtrails ne veruje, taj u nebo ne gleda, pošto je tamo gore sve očito, samo treba malo uključiti sećanje na ranije dane, da li je bilo i ranije tih čudnih tragova i oblaka po nebu ? Džaba gurate glavu u pesak i negirate da to postoji, oni nas konstantno (uglavnom zorom i pred kišu) zaprašuju. Pod nas mislim na ljudski rod, ne na srbiju samo. A ništa im (izgleda) ne možemo. Tu po forumima sipamo drvlje i kamenje, prizivamo stare zakonike, a kada se organizuje protest, pravi, uživo, od silnih buntovnika se pojavi nas DESETAK (Novi Sad, a ni u drugim mestima nije bolje). Galamimo, pretimo, zovemo na protest, a onda kada dodje vreme za to, da se okupimo, „jao ne mogu, izgleda da će kiša“ i slično. Dakle, chemtrails jesu realnost, da smo (za sada) nemoćni protiv toga, i to je realnost.

  Свиђа ми се

  • Нико не каже да кемтрејлси нису реалност, само се не слажемо око њиховог тумачења понуђеног у горњем тексту.

   Свиђа ми се

  • За Рајњака (Rajnjak):

   Свако јутро кад се пробудиш, као и сав васцели свет, имаш СЛОБОДУ ИЗБОРА. Свак онај који то схвати више никад неће поставњати питање и Господу, нити ће се питати зашто је овај свет овакав – МИ СМО ГА НАЧИНИЛИ ТАКВИМ! Савршен је био кад нам је дат на управљање. Човек је кварљива роба, но ипак се узда у себе и своју интелигенцију.

   За Срђана:

   Јадна је наука без етике. Сада је гадно, но не брини – биће још горе 🙂
   Наука је далеко догурала, раде се свакакви експрименти. У неке лабораторије – веруј – не би хтео да завириш. У последњих 15о година наука се вртоглаво развијала, постала је изузетно софистицирана. Али, и зло је постало софистицирано – имало је сво време овог света за то 🙂 Нисам за предају, за борбу сам. „Нека буде борба непрестана, нека буде што бити не може…“ – за то сам. Али не било каква борба, већ она на Христов начин. Ако Га волимо, заповести Његове ћемо да испуњавамо.

   Liked by 1 person

  • У данској држави нема и никада Није било запрашивања shemtrailsa. У Данску живим више од 16година. То ,запрашивање,сам једино у огромном броју и количини видео ,доживео само у Србији.Тврдим да је, текст истинит. Јер сам то лично овде у данској ја, као и моје најмилије доживели,још увек ,без престанка доживљавамо такву врсту тортуре. Иакоовде нема запрашивања, из авиона, тврдим без тога на неки други начин раде нам у тексту описана мучења.Лакше се са Вером у бога подноси,молитвом Богу ,пре свега. Описане истините, чињенични елементи из текста Препознао сам на себи, одмах на почетку, од првога дана када сам дошао у Данску

   Свиђа ми се

 4. Kada pogledamo u nebo, skoro svakodnevno JASNO se vide hemijski tragovi koji sadrže nano vlakna i mnoge druge komponente. Dakle, proces je otpočeo i neće se zaustaviti dok ne postigne cilj, a to je što veći broj bolesnih ili čak i mrtvih ljudi. Shvatite, satana nas ne može na silu naterati da mu se poklonimo, ali pošto zna da se bliži kraj, učiniće sve da što manje ljudi dobije šansu da mu se odupru. Osim toga, bolesno čovečanstvo počinje da zrači negativnom enrgijom, mislima i emocijama koje njemu trebaju da ga što duže održe na Zemlji. Eto zašto to radi.

  Свиђа ми се

 5. Чак ни ђаво нема моћ да човека натера да уради или помисли нешто. Он предлаже, а човек прихвата или не прихвата. Ако је Господ ђаволу ограничио моћ дејства над нама и нашом слободном вољом, зашто би ту моћ неограничено дао неком човеку или неким влакнима?

  Свиђа ми се

  • Ни ђаво ни човек немају неограничену моћ. Само је Господ свемогућ 🙂 Али како се све ствара са сврхом, и ђаво кад је стваран добио је сврху (једна је да је кушач) и своју сврху испуњава док је света и века (рај, Јов, Исус у пустињи, …), тако и сваки човек има своју сврху. А како је човек сторен као смислено биће, то и оно што ствара има смисао или ти сврху. И та влакна имају сврху. Коју? Па сазнајмо 🙂

   Да, ђаво набацује мисли. Проблем настаје тада када ту мисао човек прихвати па је храни у себи. Библија и говори да ће људи приватајући набациване мисил постати и гори од ђавола.

   Liked by 1 person

 6. Ovo je najobicnija budalastina i preterivanje. I JEVANDJELJU PISE DA CE LJUDI SAMI IMATI VOLJU ILI ZELJU DA SE POKLONE ANTIHRISTU ILI NE, znaci NIKO ih nece mocei na to prisiliti. Pa ni nano roboti aman! Ovo je budalastina i paranoja.

  Свиђа ми се

  • Постоје разни начини да се нешто што се стварно дешава замагљује између осталог и оваквим текстовима. Чини ми се да овде има мало спиновања. Принцип је следећи:

   пуно истине а онда додаш мало претеривања које треба да дискредитује ону истину која иде уз то претеривање.
   Да, избацују све и свашта из авиона. Алуминијум који је отров за мозак и изазива заборавност. Осим тога може да се користи и за то да зраке из инфрацрвене области (невидљиве) претвара у видљиве (небо као екран – има о томе у текстовима и видео записима на тему Плави Зрак Blue beam). Осим тога алуминијум штити компјутере којима треба да управљају људима од евентуалних сунчевих олуја које би могле целу ову њихову играчку да пошаљу у историју. Нановлакна у којима су наночипови за ко зна какве намене јер је то технологија која није доступна обичним људима. Прскају се и разне вакцине треће генерације (оне не морају да иду путем вакцинације већ могу и да се распршују из ваздуха) које у људима могу да изазивају разноразне болести тако што организам сам уништи неки орган тела јер га препозна као страно тело (нпр панкреас. штитну жлезсу и сл.).
   Прскају и ко зна шта све не још.
   Међутим, све је то САМО покушај да се људима управља и да људи приме антихриста уместо Христа јер ништа на овоме свету не може да одузме човеку његову слободну вољу (она је дар од Бога) ако је прво он сам ГРЕХОВИМА не преда непомјанику. Дакле управљаће се људима, али само онима који су своју слободу предали у руке непомјанику грехом. И то не значи да они који је не буду предали неће осећати поседице покушаја да се и њима управља. Сви ће осећати огромна страдања и притисак да се потчине антихристу али само они који се сачувају у благодати Божијој и остану чисти од греха ће имати довољно снаге да не поклекну у тим тешким мукама. Зато ће људи последњих времена имати само једну молитву на уснама:

   Мараната.

   Liked by 1 person

 7. Antihrist mora da se zacari i njegove sluge rade u i na svim frontovima, uzdajmo se u Gospoda da će nas zaštititi od njega ali i da nas blasgoslovi da umemo da ga prepoznamo .

  Maranata!

  Свиђа ми се