Ванредно Стање

Нови рат за БиХ је припремљен: Задатак је да се побијемо пушком да Запад не прља руке


Нови рат за БиХ је припремљен: Задатак је да се побијемо пушком да Запад не прља руке

БАЊАЛУКА – Ми смо буре барута и само се чека када ће се фитиљ запалити. Све се форсира на причи “Колико су они вас у Сребреници побили?! Осам хиљада! Ево сад ви њих 28.000 побијте и зато се ови неки већ припремају. Рата ће бити само је питање времена, уверен је професор сарајевског Факултета политичких наука Бесим Спахић.

19.10.2013. Глас Српске, СРБИН.инфо, за ФБР приредила Биљана Диковић

bih-vojska

Овај рат је апсолутно инсцениран и пројектован извана. Никаквог разлога није било овде да се кољемо. Историја нас је уништила, јер Југославија није имала заједничку историју. Словенија је, иако је у ЕУ, пропала јер већ има 27 процената незапослених, а Хрватска чим уђе у ЕУ одмах ће за пет процената повећати незапосленост и пет пута ће све поскупети. То је витални национални интерес који се своди на чисти рекет.

Професор Спахић каже да нема “н” од науке у каквом је стању БиХ, јер смо ми само део међународног пројекта. “Међународна заједница је све испланирала и послала ОХР и високог представника овамо да буде тако како им одговара”, сматра Спахић.

“Ситуација у БиХ данас је никаква. Државе нема. Народ није народ, ма колико био у неким ентитетима, колико год се звао овако или онако.
Држава која нема своје економије и циља осим да проси и чека, не може опстати. Хрвати чекају да им помогну браћа из Хрватске, муслимани – Бошњаци да ће им помоћи исламске земље. Економија то је трошење и продавање душе, односно одрицање од аутохтоне аутентичности. На делу је странкократија, партиократија којој није стало да држава функционише. Само влада борба за власт. Покрали су све и владају тајкуни – они који су се обогатили не својим знањем не својим имањем, шпарањем и штедњом, него приврженошћу владарима које су смењивали и којима су помагали да дођу на власт да би се огребали”, рекао је Спахић.

Упитан, да ли је БиХ земља лоших људи, Спахић је рекао да смо се “сами одрекли да правимо своју будућност”.
“Турци су Босну поделили на босански и херцеговачки и санџачки пашалук и од тада се никада више није саставила, али муслимани то не виде. Само чујете – све што је турско добро је. Најважније је да навијамо за турску репрезентацију када игра против Хрватске, а у хрватској репрезентацији 85 процената фудбалера је из Босне”, изјавио је професор.

Поглаваре верских заједница је окарактерисао следећим речима:
”Верски поглавари, који би требало да буду сукус морала, ћуте, а ко ћути слаже се. Не ограђују се од оних хоџа што силују девојчице, од оних свештеника и попова који силују дечаке и девојчице. Верске институције су највећи агенти поделе народа.

Ми смо у суштини нико и ништа, шачица јада – три и по милиона којима се поткусурује велика светска политика великих светских архитеката који су нам дали задатак да се побијемо пушком да они не прљају руке. Они нам дају логистику. Пуљић добија кардиналску титулу на почетку распада Југославије и чим је добио титулу кардинала вратио се и рекао никада католичанство ни хрватство није било угроженије у БиХ. Волим религију више него своју домовину. Жене нам се покривају – то је катастрофа. Ми смо већ пропали. Наша деца су већ пропала, јер им је пропала будућност и јер су људи без домовине. Церић је нико и ништа. Петља се у политику и одређује ко ће бити биран. Шаље фашистичке претеће поруке и ради то што ради”.

4 replies »

 1. Ljudi, ne zamlaćujte se ni molitvama, a ni očekivanjem pomoći ne znam ti ni ja odakle, uglavnom sa strane! Pamet u glavu, ne slušajte „veleumne“ političare, koji vas vuku u duboki vir bez izlaza, u EU. Lijepo je čovjek objasnio odakle sve zlo dolazi i ko nam biberi čorbu. Kakve mržnje i osvete, kakvi bakrači. Samo se što više povezivati, izmirivati se, sarađivati, trgovati, pa će nam svima u „bivšoj Jugi“ krenuti na bolje, jer znamo kako nam je sad! Gore ne može da bude!
  Dakle, pamet u glavu!

  Свиђа ми се

 2. Treba NAS NAROD samo da se POTPUNO OKRENE BOGU,
  NICICE NA ZEMLJU DA PADA K NJEMU,
  DA IZMOLI OD BOGA MILOST I PROSPERITET, ZDRAVLJE I BUDUCNOST!
  TREBA DA ZIVIMO PO-HRISCANSKI,
  DA PLAMENO VERUJEMO, DISEMO I BITISAMO. . .

  MI NE SHVATAMO DA JE VERA MERILO I POKRETAC SVEGA!
  KADA NE POSTOJI, USTVARI, ONDA MOZE BILO KO BILO STA SA NAMA!
  A KADA POSEDUJEMO STVARNU VRELU VERU, VAISTINU,
  ONDA ONI TREBA DA SE PAZE: IBO S NAMI BOG!

  O TOM, KADA SE VIDIMO,
  I PREOKRENUCEMO NASU REALNOST I BUDUCNOST.

  ZIVI BILI!
  BOG NAS BLAGOSLOVIO!
  SO SERDECNOJ LJUBOVIJU SO CENTRA,
  + + +
  S“Z“M
  SERBSKAJA „ZHE“ MONAHINJA
  +CZARICA JUZNAJA./

  Свиђа ми се