Ванредно Стање

Рајица Марковић: НЕЗГОДНИ СВЕДОЦИ ЧУВАРИ КЉУЧА ВЕЧНОСТИ


Рајица Марковић: НЕЗГОДНИ СВЕДОЦИ ЧУВАРИ КЉУЧА ВЕЧНОСТИ

Потпомагана нечастивом силом чијим најцрњим пројектима служи за срамни добитак, србска власт препушта страдалном Крсту Христовом србски живаљ на Косову и Метохији.

18.10.2013. ФБР аутор Рајица Марковић

Рајица Марковић

Није ваше знати времена и рокове које Отац задржа у својој власти, него ћете примити силу када сиђе Свети Дух на вас и бићете ми сведоци у Јерусалиму и по свој Јудеји и Самарији и све до краја земље.Од силаска Светог Духа на Апостоле до данашњег дана Хришћанска вера се проширила од краја до краја света. Негде се дубоко укоренила у живот људи, негде се посветовњачила, негде се тек посветовњачује а у многим срцима и дан данас живи у изворном апостолском облику сведочећи непролазно сведочанство Исуса Христа.
Ни сведочанства, ни сведока, нема без примљене силе Светог Духа. На Педесетници на Апостоле силази Дух Божји и раздељује им се се као огњени језици. „И показаше им се раздељени језици као огњени, и сиђе по један на свакога од њих. И испунише се сви Духа Светога и стадоше говорити другим језицима, као што им Дух даваше да казују.“ Ово је почетак проповеди Јеванђеља првих Исусових сведока Његових ученика Апостола. Сведочанство спасоносне вере ширило се по целом свету уз непрестану борбу са Јеврејима који Христа одбацише.
Исусови сведоци православни Хришћани никад нису били млакоње већ увек ватрени исповедници Васкрслог Сина Божјег. Своју свету веру сведочили су Духом Божјим подједнако храбро и ватрено пред судијама, царевима и џелатима, јер Царство Божје није у речи него у сили Духа Божјег кога само подвижници задобијају. Дух Христов сведочи Бога из човека и у исто време посведочава човека надахнутог Духом Божјим. Сила Духа Божјег снажи слабе и смртне људе и укрепљује их да буду силни сведоци бесмртне вере Христове.

Ако се послужимо питањем владике Николаја постављеним у Небеској Литургији, каква је данас вера у Србаља, осетићемо подељеност, у исто време тужни и радосни. У нижим народним слојевима где се теже и тужније живи још се могу наћи они раздељени огњени језици који се стапају у једну јединствену ватру вере Христове, док се у вишим слојевима где је изразито јаче струјање радосних светских ветрова осећа млакост недопустива Исусовим сведоцима. Ове млакоње не послушаше речи упозорења светих Апостола и лакомислено се упетљаше у послове света, посташе пријатељи света и непријатељи верних и истинитих Исусових сведока. Њихово непријатељство се манифестује од ненависти до отвореног прогона. Док изговорена истина не стекне неопходну снагу у бројности игноришу је, праве се да је не чују и не виде, примете ли да почне да се омасовљава покрећу отворен прогон који кулминира физичком силом.

Вољом Божјом припаде нам света дужност да живимо у последња времена, а последња времена су описана у књизи Откровења. У Откровењу се на више места помиње Блудница која се опија крвљу Исусових сведока. Ова блудничи са великашима земаљским, обучена у свилу и порфиру, негоњена од њих, она у заједници са њима гони верне који држе заповести Божје и сведочанство Исуса Христа. Ови синови блуднице су се одрекли силе Божије, изврћу речи Божје заводећи обмануте на пут пропасти. Од њих се треба уклањати. Ови нису милостиви Самарјани него су немилостиви вуци у јагњећој кожи, који дају првенство богатима овога света презирући Христову сиротињу, повлађују богаташима за срамни добитак, одбацујући љубав према сиромашнима. Овај блуд се одвија у њиховим срцима тако да не могу њиме укаљати остале чланове Цркве.

Зашто смо ми Срби стална сметња и реметилачки фактор светском миру. Ми који прослављамо Бога и називамо мир свим људима јеванђелским речима: „Слава Богу на висини и на земљи мир, међу људима добра воља“. Добра воља није моја људска воља. Добра воља је Божја воља а ја сам само човек, а сваки је човек лажа која се од свог лажљивог духа ослобађа Христовим Духом истине. Ослобођеници Духа, Исусови истинити и верни сведоци данас су сметња и реметилачки фактор у успостављању ђаволског купопродајног трговачог мира господара и робова. У животу православног Хришћанина истинитог сведока Исуса Христа истина је изнад свега, скупља од пролазног грешног земаљског живота и по питању истине нема никаквих компромиса. Данашња србска политичка елита срља из компромиса у компромис, извршава све налоге које јој Лондон, Брисел, Вашингтон и Берлин без престанка испостављају. Овој политичко олигархијској групацији извршилаца туђих налога последњу препреку представљају истинити Сведоци Исуса Христа који једини подижу глас савести против пристајања власти на компромисе уперене против истине.

Још увек има места пробуђењу властодржаца, пре него што ударе у непробојни зид бескомпромисних истинитих и верних Исусових сведока, још има али све мање.

Потпомагана нечастивом силом чијим најцрњим пројектима служи за срамни добитак, србска власт препушта страдалном Крсту Христовом србски живаљ на Косову и Метохији.
У овом срамотном чину помаже јој и један посветовњачени део високих званичника србске Цркве. Други део ћути и ћутањем подржава подржаваоце злих политичких дела.
Косово и Метохија деценијама и вековима живећи на светој србској земљи пролази кроз страшно ђавоље решето. Све што је кроз то решето пропало отишло је са свете србске земље а остало само оно што је свето и Богу угодно. Данас се то свето србско семе на Косову и Метохији од стране србске политичке елите на силу гура под привремено шиптарско ропство. Прави господар Косова и Метохије неће бити ни Срби ни Шиптари него светска влада интернационалног капитала којој и србске и шиптарске марионете служе својим незнањем.

Рат који се води по целом свету није обичан рат за материјална добра како се лажно представља, рат за матерјална добра само је оружје много опаснијег тајног духовног рата. Последња намера нечастивог оца сатаниних синова сконцентрисаних у наднационалној влади светског капитала није само власт над материјалним добрима, задња намера оца лажи је апсолутна власт над сваком људском душом. Његова последња намера је затварање сваке људске душе на планети земљи у окове рђаве сатанске временске бесконачности из које је једини излаз вечна смрт. Становници света још увек имају могућност избора између служења Богу или ђаволу, зато отац лажи води рат после кога ће се Бог као могућност укинути. Ово укидање могућности избора између добра и зла се обавља изгласавањем сатанских закона по којима се сви становници планете земље морају владати. Из свих ових закона протерано је добро а зло се бесконачно зацарује. Србском народу се налаже насилан преокрет ума у коме му је исписан Божји Закон и захтева прихватање новог закона којим се Божији Закон изврће наопако чиме се у људима успоставља сатанско безакоње. По овом сатанском закону безакоња кршење свих десет Божјих заповести је дозвољено ако доноси себичну корист. Овај невидљиви духовни рат се води против вишег човека а успоставља нижег човека, роба свих смртних грехова. По овом сатанском закону нормално је бити педер а забрањено бити истинити сведок Исуса Христа.
Цео србски народ је у истој опасности, целом народу се налаже раскид са прошлошћу што је у ствари раскид са вечношћу. Ми са нашим прецима нисмо везани једино земљом у којој они леже и на којој ми живимо него и Духом којим су се удостојили Царства Небеског. Наши преци су на небу и учествују у свакодневној Божјој служби која је нераскидиво сједињена са нашом Божјом службом на земљи.

Божијом вољом Косовски Крст је са разлогом најтежи србски Крст јер је косовски Крст за све Србе света кључ Царства Небеског. Само овим косовским кључем ми имамо приступ Небеском Царству и својим бесмртним прецима. Ако нам одузму овај кључ пред нама ће небеска врата остати заувек затворена. Остаћемо навек одсечени од наших предака, изгубити приступ вечном животу а себе и своје потомство затворити у глобалну државу смрти из које се иде право у пакао. По пројекту оца лажи Косовом неће господарити ни Срби ни Шиптари јер ће и Србима и Шиптарима господарити светска држава смрти. Овај рат је рат против Бога Господара вечног живота да би се човечанство затворило у планетарну државу смрти којом ће господарити сам господар смрти.

Написах овај текст да бих посведочио истину којом ме је свезао Господар вечног живота Господ Исус Христос и да бих био незгодација свима који раде на успостављању државе смрти. С вером у Бесмртног Бога поручујем чуварима србског небеског кључа Србима на Косову и Метохији, будите слободни и храбри јер је с вама Господ Бог, сва Његова света војска, сви Срби света и светих Небеса.

2 replies »