Ванредно Стање

Јосиповић није смео добити прилику да се обрати Народној скупштини Србије!


Јосиповић није смео добити прилику да се обрати Народној скупштини Србије!

ПОКРЕТ ЗА СРБИЈУ ОСУДИО КАМПАЊУ ДА СЕ СНАГЕ НАТО ПРИКАЖУ КАО ЈЕДИНИ МОГУЋИ ЗАШТИТНИЦИ СРБА НА КиМ

17.10.2013. ФАКТИ, за ФБР приредила Биљана Диковић

Pokret_za_Srbiju_text
ПОКРЕТ за Србију осудио је давање могућности председнику НАТО Хрватске да се обрати Народној скупштини Републике Србије.

У саопштењу Покрета даље наглашава:

„Обраћање парламенту је врхунска почаст која се уопште може указати шефу друге државе и резервисана је за најпријатељскије земље. Указивање такве почасти председнику Хрватске представља увреду за многобројне жртве и прогнанике, јер нити је Хрватска учинила било шта значајно на решавању проблема које је сама створила, нити је натоизовани руководиоци Србије на то озбиљно подстичу.

Покрет за Србију осуђује кампању у којој се снаге НАТО покушавају приказати као једини могући заштитници Срба на Косову и Метохији. Зар заштитици од сопствених терористичких марионета?

Атмосфера лажи, претњи и уцена преноси се свим средствима и на српски народ на Косову и Метохији и на његову Цркву, како би се злоупотребила њена благородна жеља да заштити народ и његове светиње, и како би се сав тамошњи народ затворио у НАТО кавез са дивљим зверима и њиховим дресерима, а затим и читава Србија увукла у НАТО.

     Највеће злочине против српског народа починили су НАТО и његови плаћени џелати из „НАТО Државе Хрватске” и „НАТО државе Косово”.

НАТО настоји да преко својих плаћеника у Србији издејствује да сама Србија, удварајући се Загребу и Приштини, легитимизује НАТО злочине и њихове последице и да се без борбе економски, политички и духовно преда НАТО зверима да је растргну. Другачију судбину нико благородан не може очекивати ако постане плен НАТО звери.

Српски народ се никада није духовно предао ни дозволио да му промене свест. Саберимо се, сви који разумемо и можемо и – протерајмо НАТО звери из Србије!”

2 replies »

  1. БАНДО ИЗДАЈНИЧКА НА ВЛАСТИ,

    КАКО СЕЈЕТЕ, ТАКО ЋЕТЕ И ЖЊЕТИ!

    ДОЋИ ЋЕ И ВАМА ФУКАРАМА КРАЈ, БУДИТЕ

    СИГУРНИ У ТООООООООООООО!

    Свиђа ми се