Ванредно Стање

Црногорски колаборационисти и трговци органима новинара прогласили злочинцем


Црногорски колаборационисти и трговци органима новинара прогласили злочинцем

Новинар и члан редакције ИН4С Миленко Јовановић проглашен је у албанским медијима на Косову и Метохији за „ратног злочинца“.

ФБР КОМЕНТАР: ЧИЊЕНИЦА је да у данашње време нико није заштићен, најмање новинари који говоре истину… од терористичких власти, ОДНОСНО ИНФОРМАТИВНИХ РЕДАКЦИЈА сепаратистичке творевине Косова друго се и не очекује…
Оно што овде изненађује је УЧЕСТВОВАЊЕ НОВИНАРА на „листи за изборе“, на листи за чије изборе? Шиптарске, по „законима“ Јахјагиних намештеника… И тиме УЧЕСТВОВАЊЕ У ИЗДАЈИ СРБИЈЕ И РУШЕЊУ УСТАВА ДРЖАВЕ СРБИЈЕ, а за рачун ЕУ, НАТО, Немачке, Британије, САД, шиптара и велеиздајничке владе Србије у Београду…

Славка КОЈИЋ: ИМПЛЕМЕНТАЦИЈА СПОРАЗУМА – СУМРАК ПРАВА У СРБИЈИ

Славка КОЈИЋ: УСТАВ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ – ТРН У ОКУ ПРИСТАЛИЦА БРИСЕЛСКОГ СПОРАЗУМА

Славка КОЈИЋ: АМПУТАЦИЈА КОСОВА И МЕТОХИЈЕ?

Славка Којић: УКИДАЊЕ ПРАВА ГРАЂАНА НА ЛОКАЛНУ САМОУПРАВУ

Славка КОЈИЋ: ГЛАСАЧКИ ЛИСТИЋИ СУ САМО ПРИВИДНИ КАМЕН СПОТИЦАЊА

Славка КОЈИЋ: Нико не може да се договара о кршењу важећег Устава

17.10.2013. , за ФБР приредила Биљана Диковић

misko-jovanovic-in4s

Безмало 15 година по завршетку рата, албанске структуре на Космету, у садејству са албанским партијама које у називу носе црногорски префикс, „пронашли“ су злочине, којим желе да дискредитују члана наше редакције. Јовановић је на мети, захваљујући преданом раду на утврђивању истине о косметским дешавањима, укључујући и Бриселски споразум чији је оштар критичар, иако је и сам чиновник Владе Србије.

Јовановић и његови суграђани Ђокица Станојевић, Небојша Јовановић и Богољуб Савић, проглашени су „злочинцима“ који су „обављали задатке у полицији у многим случајевима када је убијено и осакаћено много мјештана Ђаковице“ стоји у прилогу приштинских телевизија „РТК“ и „Коха висион“.

Није случајно ни то што су сва четворица на изборној листи Грађанска иницијатива „Српска“, на предстојећим локалним изборима 3. новембра. Јовановићеву дискредитацију подједнако прижељкују нелегитимни органи управе на Космету, као и њихове експозитуре у Црној Гори чија ће срамна улога и конвертитско-колаборационистичка активност ускоро бити предмет опсервације и разматрања нашег портала, али и других медија и институција.

-Колики сам злочинац и колико за то постоји доказа, нека свједочи чињеница да сам у Ђаковици најмање једном мјесечно, организујући посјете Ђаковичана, обилазак гробаља и наших светиња у Метохији. Нека свако процијени да ли бих се у случају истинитости ових гнусних оптужби тако понашао и да ли би ми албанска власт тек тако дозвољавала да то радим, – казао је Миленко Јовановић, додајући да је као предсједник Савеза удружења расељених, од завршетка рата 1999. године до данас у сталном контакту са свим међународним организацијама на Космету, па и са привремним органима албанске власти, што довољно говори о озбиљности и вјеродостојности оптужби.

Иначе, током НАТО агресије 1999. године Миленко Јовановић је као студент радио у Народној банци Југославије и није био ни у каквим полицијским структурама, како се спочитава, што је провјерљиво.
Једина очигледна „кривица“ Јовановића и осталих прозваних Срба је учешће на изборној листи ГИ „Српска“ и страх нелегитимне албанске администрације од њиховог повратка из прогонства, што донекле објашњава мотиве албанских медија да их напрасно прогласи „злочинцима“.

Јовановић је, и поред тога што је службеник Владе Србије, више пута изразио неслагање са Бриселским споразумом. Недавно се обратио јавности са подацима да је од осам хиљада потенцијаних гласача из редова прогнаних у Црној Гори, у бирачки списак прихваћено само 247 пријава расељеника. Такође, Јовановић је објелоданио да је тзв. Централна изборна комисија прихватила листу са његовом кандидатуром за општинске изборе у Ђаковици, али је истовремено одбила његову пријаву за упис у бирачки списак, што је апсурд без преседана, који довољно говори о озбиљности оптужби и дјеловања албанских привремених институција у покрајини.

– Ничега се не плашим. Могу чак рећи да се осјећам узвишено и необично поносно, када знам ко ме оптужује. Посебно желим да поручим сарадницима разних служби и филијалама трговаца људских органа, да ћу знати да цијеним и њихову улогу у овој причи, – казао је Миленко Јовановић.