Ванредно Стање

ГЛОБАЛНИ МАРШ ПРОТИВ МОНСАНТА, НИШ – 12.09.2013: ГОВОР ПРЕДСЕДНИКА СРПСКОГ ЦЕНТРА ЕКОЛОГИЈЕ- ЖЕЉКА СТОЈКОВИЋА


ГЛОБАЛНИ МАРШ ПРОТИВ МОНСАНТА, НИШ – 12.09.2013: ГОВОР ПРЕДСЕДНИКА СРПСКОГ ЦЕНТРА ЕКОЛОГИЈЕ- ЖЕЉКА СТОЈКОВИЋА

15.10.2013. ФБ Srpski Centar Ekologije

Повезано: РАТ ЈЕ ОБЈАВЉЕН БОГУ! РАТ ЈЕ ОБЈАВЉЕН ЧИТАВОМ ЧОВЕЧАНСТВУ! СТАНИ У ОДБРАНУ!

srpski centar ekologije
ДРАГА БРАЋО И СЕСТРЕ, ПОШТОВАНА ГОСПОДО – ПОМАЖЕ БОГ! СЛОБОДАРСКОМ НИШУ ПРЕНОСИМ ПОЗДРАВЕ ИЗ СРПСКОГ ЦЕНТРА ЕКОЛОГИЈЕ – ЛАЗАРЕВЦА У КОМЕ ДОГОДИНЕ ПРОСЛАВЉАМО СТОТУ ГОДИШЊИЦУ КОЛУБАРСКЕ БИТКЕ, НА КОЈУ ВАС ОД СРЦА ПОЗИВАМО. ГЕНИЈЕ ЖИВОЈИН МИШИЋ И ВИТЕЗ-СТРАДАЛНИК ЗА ВЕРУ И ОТАЏБИНУ СТЕВАН СИНЂЕЛИЋ ОСТАВИЛИ СУ НАМ У АМАНЕТ ДА ЧУВАМО СРБИЈУ!!!

КАЖУ, НИШ ЈЕ СВЕТИ ГРАД, ОВЕ ГОДИНЕ У КОЈОЈ СЕ ОБЕЛЕЖАВА ЈУБИЛЕЈ МИЛАНСКОГ ЕДИКТА. НИШТА МАЊЕ НИЈЕ СВЕТИ ЗБОГ НЕВИНИХ ЖРТАВА КАСЕТНИХ БОМБИ КОЈИМА НАС 1999. ДАРОВАШЕ. ИСТИ ТИ, КОЈИ ТАДА НАД НАМА И НАШОМ ДЕЦОМ СПРОВЕДОШЕ КРВАВИ ПИР, ДАНАС ОТВАРАЈУ „КУХИЊУ“ У КОЈОЈ ТРУЈУ БОЖИЈЕ СЕМЕ, ДА БИ ТРОВАЛИ СЕМЕНОМ. АМЕРИКА, ГЛОБАЛИЗАМ, НОВИ СВЕТСКИ ПОРЕДАК И НАРАВНО – ВАТИКАН.

ДОВЕДОШЕ ПРЕ НЕКОЛИКО ДАНА НА ЧАИРСКИ СТАДИОН КОМПЛЕТНУ ПАПСКУ КУРИЈУ ДА СЕ ШЕПУРИ. ЗАПИТАЋЕ СЕ НЕКО – КАКВЕ ВЕЗЕ ИМАЈУ ОВА ДВА НАИГЛЕД НЕПОВЕЗАНА ДОГАЂАЈА. ЗА СВЕ ШТО СЕ У ПОСЛЕДЊИМ ВРЕМЕНИМА БУДЕ ЛОШЕ ДЕШАВАЛО КРИВИТЕ РИМСКОГ ПАПУ – ПОРУЧУЈУ СВЕТИ ОЦИ, ДОК ПОЗНАТИ ИСТИНОЉУБИВИ САЈТ ВИКИЛИКС ПРЕНОСИ ДА ИЗА ПРОЈЕКТА УВОЂЕЊА ГМО У СРБИЈУ СТОЈИ ДИРЕКТНО ВАТИКАН, ИСТА ОНА УСТАНОВА ЧИЈИ ЈЕ ЧЕЛНИК 1995. ЗА ВРЕМЕ ХРВАТСКЕ „ОЛУЈЕ“ ПРЕКО РАДИО ВАТИКАНА ПОРУЧИВАО: „ТЕРАЈТЕ ТУ ГАМАД СА БАЛКАНА“!

НА ЖАЛОСТ, У ИЗДАЈИ УЧЕСТВУЈЕ ЦЕЛОКУПНИ ПОЛИТИЧКИ И ДРЖАВНИ ВРХ СРБИЈЕ. КЛАЊАЈУЋИ СЕ НЕПРИЈАТЕЉИМА, ОКРЕЋУ ЛЕЂА И ПОНИШТАВАЈУ ЦЕЛОКУПНО ДОСАДАШЊЕ СТРАДАЊЕ ЗА ИСТИНУ.

БРАТСКА РУСИЈА ПРУЖА РУКУ ПОМОЋИ, НУДЕЋИ ДА ОТКУПИ СВЕ ШТО ОРГАНСКИ ПРОИЗВЕДЕМО, АЛИ НЕ -„УЂИМО У СВЕТСКУ ТРГОВИНСКУ ОРГАНИЗАЦИЈУ“, ПЕВАЈУ У ХОРУ ЕВРО-ФАНАТИЦИ, А ЗНАМО ДА ЈЕ УСЛОВ ЗА ТО ЛИБЕРАЛИЗОВАЊЕ ТРЖИШТА НА ГМО. БОРБА ПРОТИВ ПРИРОДЕ, ПРОТИВ БОГА, ПРОТИВ НАРОДА И ДЕЦЕ СРБИЈЕ.

ГЕНЕТСКИ МОДИФИКОВАНИ ОРГАНИЗМИ (ГМО) СУ ВЕШТАЧКИ СТВОРЕНИ ОРГАНИЗМИ, ЧИЈИ ЈЕ ГЕНЕТСКИ МАТЕРИЈАЛ ПРОМЕЊЕН У ЛАБОРАТОРИЈИ ТЕХНИКАМА РЕКОМБИНАЦИЈЕ И МОДИФИКАЦИЈЕ ДНК МАТЕРИЈАЛА. У СЛУЧАЈУ „ПРЕХРАМБЕНИХ“ ПРОИЗВОДА, РАДИ СЕ О ПРОТИВПРИРОДНОМ МЕШАЊУ ЖИВОТИЊСКИХ И БИЉНИХ ВРСТА, ЗАРАД НАВОДНОГ УНАПРЕЂЕЊА КОЛИЧИНЕ И КВАЛИТЕТА УРОДА.

НЕЗАВИСНЕ ИНСТИТУЦИЈЕ И СТРУЧЊАЦИ ШИРОМ СВЕТА ГОДИНАМА УПОЗОРАВАЈУ НА ДУГОРОЧНЕ НЕГАТИВНЕ ПОСЛЕДИЦЕ КОНЗУМАЦИЈЕ ГМО. КАЖУ, ПРОЈЕКАТ ЈЕ ГЛОБАЛНИ. ДА, ЈЕСТЕ – АЛИ ЈЕ ОТПОР ЛОКАЛНИ. УГЛЕДАЈМО СЕ НА ТЕХНОЛОШКИ НАЈРАЗВИЈЕНИЈУ ЗЕМЉУ У ЕВРОПИ – НЕМАЧКУ КОЈА НИЈЕ, НИТИ ЋЕ ПРИХВАТИТИ ГЕНЕТСКЕ МОДИФИКАЦИЈЕ. УНИШТИО НАС ГЛИФОСАТ, ПРАТЕЋИ ХЕБРИЦИД ГЕНЕТСКИ МОДИФИКОВАНОГ СЕМЕНА – ВАПИ АРГЕНТИНА, ЗЕМЉА КОЈА ЈЕ ПРВА ПОВЕРОВАЛА И ПОДЛЕГЛА МОНСАНТОВИМ ЛАЖИМА. УЧИМО СЕ НА ПРИМЕРИМА ДРУГИХ!

17. ОКТОБРА У БЕОГРАД ДОЛАЗИ ПРОФ. ДР. ЏОН ФЕГАН, НАУЧНИК КОЈИ ЈЕ ПРВИ У СВЕТУ ГМО ЛОБИЈУ РЕКАО ГЛАСНО НЕ, ОДБИВШИ МИЛИОНСКЕ СВОТЕ ЗА НАРУЧЕНА ИСТРАЖИВАЊА У КОРИСТ ГМО ЛАЖИ. У МЕЂУВРЕМЕНУ ЈЕ УРАДИО КОМПАРАТИВНУ СТУДИЈУ ОД 136 НЕЗАВИСНИХ ИСТРАЖИВАЊА, КОЈИМА ЈЕ ДОКАЗАО ДА ГМО СЕМЕ НЕМА АМА БАШ НИКАКВИХ ПРЕДНОСТИ У ОДНОСУ НА КОНВЕНЦИОНАЛНО, СЕМ ШТО ТРАЈНО ДЕГРАДИРА ЗЕМЉУ.

ЗЕМЉА ЈЕ НАША, ПРЕ СВЕГА БОЖИЈА – ОН ЈЕ НАМ ЈЕ ДАО, И ЗАТО – БРАНИМО ЈЕ! НЕКА ЖИВИ СРБИЈА – СМРТ МОНСТРУМУ МОНСАНТУ! СВАКО ВАМ ДОБРО ОД БОГА!

Марш против Монсанта Ниш