ДРУШТВО

БУДИ ДЕО ОДАБРАНИХ!!! Изађи на протест Србине, против издаје, безчашћа и Тачијевих следбеника, а за спас Митровице, породице твоје, плата и радних места твојих, за спас севера, Космета и целе Србије!


Jović

Небојша Јовић
10.10.2013

БУДИ ДЕО ОДАБРАНИХ!!!

Невиђене претње, по свим нивоима, застрашивање и то не ни од стране Албанаца, ни КФОР-а или ЕУЛЕКС-а већ искључиво од стране Београда! Да ли нас терају да на претње претњама узвратимо…? Мислим да управо то хоће!!! Али ми то нећемо! Ако смо у ових деценију и по показали да нас ништа не може заплашити, ако смо показали физичку, показимо сада и менталну снагу и храброст… и пре свега веру нашу!!!

Много је теже остати јак и храбар када те, окруженог испред себе од стране непријатеља Србије, сачека нож у леђа београдски!!! И тада остати јак и храбар, то не могу сви већ само одабрани. Зато, Србине буди део „посебних, одабраних, најчаснијих и највернијих…“!  Изађи сутра на протест против издаје, безчашћа и Тачијевих следбеника, а за спас Митровице, породице твоје, плата и радних места твојих, за спас севера, Космета и целе Србије!

Многе генерације пре нас би пола живота дале, а и генерације после нас, да могу бити данас и овде на твом месту, на светом Космету, да могу сутра ишетати као део протестне шетње, и не само сутра и прекосутра, већ сваки дан до 3. новембра а и касније, како не би доживели „да нас деца живе забораве“ и како би својом истрајношћу у крстоносној и праведној борби Христа ради, заслужили да нас Господ у страдању препозна и према страдању награди!

Можемо ми то Србине, бре!!!!