ДРУШТВО

Позовимо их још једном да се јавно повуку са листе, да се окану издаје – да душу своју сачувају!!!


 Уколико не смогну снаге да се издигну и тако себе од греха издаје избаве, онда им ни ми, а мислим ни Бог, више неће хтети помоћи! Али избор је њихов – ако верују у евро више него у Бога, ствар је њихова…

 

Позовимо их још једном да се јавно повуку са листе, да се окану издаје – да душу своју сачувају!!!

 

Небојша Јовић председник СНВ КМ

Небојша Јовић
05.10.2013.

Кад мало боље размислим, ови избори ипак имају и нешто добро у себи… осим што ће њихов слом, изазван нашим апсолутним бојкотом, бити почетак краја једне ружне приче пуне зла, злочина, етничког чишћења, бешчашћа самозване државе Косово, помоћи ће нам да се очистимо и прочистимо од превараната, лажљиваца, квазипатриота који су у стању да тргују крвљу и животима, како својих најближих, тако и животима суграђана својих и који су свих ових година били само „спавачи“ Хашима Тачија и његове монструм-државе!!!

Сада постаје сасвим јасно зашто се један од њих још при разговорима у Бечу залагао да се на преговорима појави и „трећа страна“! У спору Београда и Приштине, где србску страну заступају Срби, албанску страну Албанци, желео је тада Оливер Ивановић и „трећу страну“ па тада многима није било јасно ко би био та трећа страна??? Данас је јасно да је и тада и сада (мада се та његова „трећа страна“ сада утопила сасвим у ову „другу“, албанску) та трећа страна требало да буде, по имену српска, а по концепту садржајно албанска и само не знам зашто није добила право име – можда не као „Иванчић и синови“, али сигурно да као „Оливер и кумови“ (с` тим што само једног кума није могао да увуче у ту игру нечастивог), с обзиром да су му оба кума на листама за градоначелнике, а једном је и странку направио!

Сва имена на про-албанској листи се морају урезати у сећање свим Србима на северу, јер ће за сваку несрећу која би било кога од грађана на северу погодила, осим директних починиоца, бити одговорни и они који су им те злочинце у двориште довели! И никада их не смеју заборавити!

Ово је време када се пише нови „косметски еп“ који опет има своје хероје и своје изроде-издајнике, само што ће се овога пута борба другачије завршити! Свети Лазар је имао ту несрећу да до самог краја битке није знао ко је издајник у војсци његовој, а ми имамо ту срећу и предност да им имена и наличје (пошто лица и образа немају) знамо и зато кажем да ипак ови (неуспешни) избори имају и нечега доброг у себи!!!!!

Зато, мислим да би сваки профил, свакога дана до избора требао да барем по једном објави имена ових „непоменувших“, која би нас свакога дана подсећала да су то људи (?) који су годинама глумили нашу браћу, пријатеље, комшије, кумове, колеге… којих се требамо клонити, и на сваком месту, приликом сваког сусрета са њима понети се онако како ти нељуди без части и саосећања, индивидуе без скрупула, и заслужују!

Напомињем, а то заиста и мислим, да нико не би смео никакво зло нити физички насртај учинити, нити на било који начин било кога од њих угрозити – НЕ, јер бисмо у том случају били као они, а ми нисмо они и та јасна црта одвајања мора бити очигледна! Њих само треба игнорисати, презрети али и приликом сваког сусрета рећи им шта о њима и њиховој срамној издаји мислите! То ће њима бити највећа казна. Нико ко се пред Богом, својим народом и Црквом својом огрешио, што би у народу рекли – „никада добра није видео“! Доказ за то је и Никола Новаковић који је убио Карађорђа, доказ за то је и Бабић који није могао себи да опрости издају и сарадњу са непријатељима РСК… доказ за то је савест, јер од људи се могу крити и бежти, али од самога себе никада побећи неће!

Иако то можда не заслужују, ипак, као Светосавци, позовимо их још једном да се окану издаје и врате у табор свог већ довољно напаћеног народа, позовимо их да душу своју сачувају, да се јавно повуку са листе којом се поново убијају и деца Гораждевца и Старо Грацко и двоје погинулих Срба у Митровици и свих 1004 Срба убијених до сада… Изласком на Тачијеве изборе они поново отварају ране уцвељених мајки, спаљених цркава… јер је та листа срама настала расписивањем избора по законима оне „државе“ која на свом челу још увек има трговца органима убијених Срба и „државе“ која није смогла снаге да макар једног убицу Срба осуди и покаже да је правда једнака за све!

Уколико не смогну снаге да се издигну и тако себе од греха издаје избаве, онда им ни ми, а мислим ни Бог, више неће хтети помоћи! Али избор је њихов – ако верују у евро више него у Бога, ствар је њихова…

Ми знамо да је бојкот наш пут, наш спас, наша победа, а што се веровања тиче, за разлику од њих који верују у „његово величанство“ евро, ми верујемо у васкрсење мртвих и живот будућега века! Амин!!!