ЕУЛЕХ подржава албански тероризам и безакоње на Космету !

Зоран Влашковић

Зашта се  ( не)залаже ЕУ судство  у јужној српској покрајини ?

ЕУЛЕХ подржава албански тероризам и безакоње на Космету !

eulex

Кад би ЕУЛЕХ у Европи примењивао законе као на Косову и Метохији терористи, убице и антидемократија би завладали старим континентом . – Зашто ЕУЛЕХ судије пуштају  доказане албанске терористе и зашто амбасадори у Приштини то подржавају ?

 

          Досадашњи рад ЕУЛЕХ – овог судства на Косову и Метохији је директан и очигледан пример давања подршке тероризму, не само овде већ и у свету ,  давање  подршке безакоњу ,  давање подршке убицама и антидемократији. Апсолутно се може доказати спрега дојучерашњих албнанских терориста из редова ”УЧК” и пристиглих судија ЕУЛЕХ – а, из бројних земаља Европске Уније, који их ослобађају у толико чистим , потврђеним и доказаним убиствима, ратним злочинима које су починили  албански терористи не само над Србима већ и над  својим сународницима, Ромима, Бошњацима и другима.

           Најновији случај ослобађања Фатмира Лимаја и још деветоро терориста  Албанаца  у случају  Клечка, код Липљана, јасно говори колико ЕУЛЕХ – ове судије очигледно подржавају тероризам, ратне злочине, убице и да овде, на Космету,  кад су у питању злочини Албанаца над Србима  али и другима,  ЕУЛЕХ – ове судије  инсталирају антиправо, безакоње и буквално легализују тероризам и  сва друга зла.

      Сами терористи који су организовали  злочин у Клечки, Срби убијени па спаљени, признали су стравичне злочине, као што су то признала и браћа Мазреку. Но, два ЕУЛЕХ судија и један судија Албанац су у најновијем суђењу  у Приштини Фатмиру Лимају и деветорици терориста  из Клечке , ослободили терористе за ратни злочин!

 Током 1998. године Фатмир Лимај је био и комадант логора у селу Лапушница, општина Глоговац, где су у периоду  измнеђу 22. јуна  и 25.  јула   исте године  мучили 22 затворене осебе које  су на крају убили.

ЕУЛЕХ судије су ослободиле и Фљорима Ејупија који је подметнуо експлозив под аутобус код Ливадица, СО Подујево, када је погинуло 14 Срба а више од 30 тешко и лако повређено. УНМИК – ове судије су  раније Ејупија осудиле на 40 година затвора због тероризма. Какво је то онда суђење ЕУЛЕХ – ових судиија пита се цео правни свет !?

           То је невиђено понижење и пљување права  и то у Европи која је тековином људских права. Овим и оваквим суђењима до сада  озваниченим албанским терористима , ЕУЛЕХ је доказао да  није дошао на Косову и Метохији да суди по праву и правици већ да отворено, јавно и писмено подржава, легализује тероризам и безакоње.

           Жалосно је и кад се зна да је чак 18 сведока  у случају терористе Рамуша Харадинаја убијено од стране Албанаца  на Космету, Црној Гори али и  широм Европе а  Рамуш Харадинај не само да је на слободи већ се бави и политиком.  И шта је то, него директно пљување ЕУ, директно пљување Париза, Лондона, Бона, Беча и осталих европских престоница , директно  убијање права, демократије  и то директно од самих Европљана који су се сјатили на Космету у разним мисијама свих врста

          Кад би ЕУ почела да примењује правосуђе како га  деле и примењују ЕУЛЕХ судије на Космету за врло кратко време терористи, убице и антидемократија би завладали Европом. Правосуђе  које ЕУЛЕХ примењује на Косову и Метохији када су у питању албански терористи је непостојеће право, антиправо, право које нема сврху на овим просторима. 

Овде, на Космету судије  ЕУЛЕХ –а и албански терористи су у истој колони, раме  уз раме, руку под руку у инсталирању безакоња, антицивилизације и безвлашћа. Коме то иде у прилог , само јачању тероризма не само овде већ и у свету.

Најновије убиство ЕУЛЕХ – овог радника код Балабана , девет км северно од Звечана, је плод  ослобађајућих пресуда ЕУЛЕХ – ових судија , који од почетка  апсолутно толеришу албански тероризам на Косову и Метохији.

Срби на Косову и Метохији траже да се расветли свако убиство и да се починиоци казне. До сада ЕУЛЕХ судије то нису радиле , да ли ће нешто урадити да се убиство њиховог радника  код Балабана открије  остаје да се види !?

Advertisements

Thanks for your comment, it will be visible after moderation. Comments containing offensive language, threats and personal insults, will not be published...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s