ДРУШТВО

Небојша Јовић: ОДГОВОР СВИМА ОНИМА КОЈИ СЕ ДВОУМЕ ДА ЛИ ИЗАЋИ НА ИЗБОРЕ АЛБАНСКЕ МОНСТРУМ – ДРЖАВЕ


ПА КАКО, КУМИМ ТЕ БОГОМ, НЕ ЗНАШ ДА ЛИ ДА НА ИЗБОРЕ ИЗАЂЕШ ИЛИ НЕ? ДА СИ ДОШАО ИЗ СИРИЈЕ, АВГАНИСТАНА ИЛИ АУСТРАЛИЈЕ ПА И ДА ТЕ РАЗУМЕМ, АЛИ АКО ВЕЋ СВИХ ОВИХ ГОДИНА ОВДЕ ЖИВИШ, ЗАР ЈЕ МОГУЋЕ ДА СИ ЗАБОРАВИО ШТА ЈЕ ОВАЈ НАШ НАРОД ПРЕЖИВЕО ОД ’99 ДО ДАНАС ОД ОНИХ НА ЧИЈЕ ИЗБОРЕ „НЕ ЗНАШ ДА ЛИ ДА ИЗАЂЕШ“???

***

ОДГОВОР СВИМА ОНИМА КОЈИ СЕ ДВОУМЕ ДА ЛИ ИЗАЋИ НА ИЗБОРЕ АЛБАНСКЕ МОНСТРУМ – ДРЖАВЕ

Јовић
ФБ Небојша Јовић
30.09.2013.

ОДГОВОР СВИМА ОНИМА НА РАСПЕТОМ КОСМЕТУ КОЈИ СЕ ПОД УЦЕНОМ, ПРЕТЊАМА И НЕВИЂЕНИМ ЛАЖИМА БЕОГРАДА, ЈОШ УВЕК ДВОУМЕ ДА ЛИ ИЗАЋИ НА ИЗБОРЕ АЛБАНСКЕ МОНСТРУМ-ДРЖАВЕ.

Наводним незнањима око изласка на изборе ОТВОРИО СИ, УЗ СВЕ БЕОГРАДСКЕ И ПРИШТИНСКЕ МЕДИЈЕ, ПРОСТОР И НА ФБ-у ДА ЛАЖНИ ПРОФИЛИ И ПРОФИЛИ ОНИХ КОЈИ(е) СУ СЕ СВИХ ОВИХ ГОДИНА ДОКАЗИВАЛИ ПО НОЋНИМ АЛБАНСКИМ И УН ЖУРКАМА НА КОЈИМА СУ СЕ ПО ЦЕЛУ НОЋ БОРИЛИ ЗА ЗАЈЕДНИЧКИ ЖИВОТ НА СРБСКИМ ЛЕЂИМА ДО ПОСЛЕДЊЕГ ЕВРА, РЕКЛАМИРАЈУ ИЗЛАЗАК.

ПА КАКО, КУМИМ ТЕ БОГОМ, НЕ ЗНАШ ДА ЛИ ДА НА ИЗБОРЕ ИЗАЂЕШ ИЛИ НЕ? ДА СИ ДОШАО ИЗ СИРИЈЕ, АВГАНИСТАНА ИЛИ АУСТРАЛИЈЕ ПА И ДА ТЕ РАЗУМЕМ, АЛИ АКО ВЕЋ СВИХ ОВИХ ГОДИНА ОВДЕ ЖИВИШ, ЗАР ЈЕ МОГУЋЕ ДА СИ ЗАБОРАВИО ШТА ЈЕ ОВАЈ НАШ НАРОД ПРЕЖИВЕО ОД ’99 ДО ДАНАС ОД ОНИХ НА ЧИЈЕ ИЗБОРЕ „НЕ ЗНАШ ДА ЛИ ДА ИЗАЂЕШ“???

Ниси, сигуран сам у то, ни глуп ни малоуман, сигуран сам да ти је јасно:

– да АЛБАНСКЕ ИЗБОРЕ РАСПИСУЈЕ „АЛБАНСКА ПРЕДСЕДНИЦА ТКЗВ НЕЗАВИСНОГ КОСОВА“, знаш и то да се ИЗБОРИ ОДРЖАВАЈУ ПО ЗАКОНИМА НЕЗАВИСНОГ КОСОВА,

– ДА ИЗЛАСКОМ НА ТАКВЕ ИЗБОРЕ ПРИЗНАЈЕШ ИНСТИТУЦИЈЕ СИСТЕМА И ЦЕО СИСТЕМ (државу) НА ЧИЈЕ ИЗБОРЕ ИЗЛАЗИШ, ДА БИ ТКЗВ „ЗАЈ(еб). СРБСКИХ ОПШТИНА“ била ПОД ИНГЕРЕНЦИЈОМ МИНИСТАРСТВА ЗА ЛОКАЛНУ САМОУПРАВУ НЕЗАВИСНОГ КОСОВА (и кад је о тој тројанској заједници реч, да знате и то да је на северу пре рата било више Албанаца него Срба, да су сви сачували своје пријаве пребивалишта, да се чак и у централној Србији пријављују и ДА ЋЕ, ТАМАН ДА СВИ СРБИ НА ИЗБОРЕ ИЗАЂУ, ОНИ ДОБИТИ ВЛАСТ ТЕ, СВЕЈЕДНО КАКО СЕ ЗВАЛА, ЗАЈЕДНИЦЕ),

– ДА БИ ПОСЛЕ ИЗБОРА СРБИ ОСТАЛИ БЕЗ ПЛАТА И ПЕНЗИЈА ЈЕР БИ ПРИШТИНА ПРЕУЗЕЛА ПЛАЋАЊЕ С ТИМ ШТО БИ САМО 10-20% ЗАДРЖАЛИ РАДНА МЕСТА МЕЂУ КОЈИМА БИ БИЛО И АЛБАНАЦА,

– ДА БИ ИЗАЂЕШ ЛИ НА ИЗБОРЕ, МИТРОВИЦУ СЈЕДИНИО И ДОВЕО ПОЛА БАЈГОРЕ И ДРЕНИЦЕ У МИТРОВИЦУ,

– ДА БИ ДЕЦУ МОРАЛИ ДА ЛЕЧИМО КОД ЊИХОВИХ ЛЕКАРА КОЈИ ГОТОВО ДА НЕМАЈУ ДАН ШКОЛЕ АЛИ ЗАТО ИМАЈУ НЕОГРАНИЧЕНУ АВЕРЗИЈУ ПРЕМА СРБИМА,

– ДА БИ ДОВЕО НЕ САМО „РОСУ“ У МИТРОВИЦУ ВЕЋ И СУДИЈЕ КОЈЕ БИ, а то су јужно од Ибра већ радили, ОСУЂИВАЛЕ СРБЕ НА ДУГОГОДИШЊЕ РОБИЈЕ И БЕЗ ДОКАЗА КАО НА ТРАЦИ,

– ДА БИ ПРИЗНАВАЊЕМ ТИХ ИЗБОРА ПРИЗНАО И ЊИХОВУ ДРЖАВУ, УСТАВ И ЗАКОНЕ ПО КОЈИМА БИ НАМ ОМЛАДИНА БИЛА У ОБАВЕЗИ ДА СЛУЖИ У ВОЈСЦИ КОСОВА КАО И СВИ ЊЕГОВИ ДРЖАВЉАНИ И ДА БИ УБРЗО БИЛА У СИТУАЦИЈИ ДА ПРОТИВ БРАЋЕ СВОЈЕ РАТУЈЕ ЗА ЈУГ СРБИЈЕ, НИШ И ВРАЊЕ,

– ДА БИ ТИ НИКЛЕ ЏАМИЈЕ НА СВАКИХ 500м и ДА БИ МОРАО НА СЛИЦИ ПРОФИЛА ДА ДРЖИШ УМЕСТО ЦРКВЕ НАШЕ, ЏАМИЈУ ЊИХОВУ!

ЗАР ЈЕ МОГУЋЕ ДА СИ ТАКО БРЗО ЗАБОРАВИО ШТА СУ ДОЖИВЕЛА БРАЋА НАША У ГОРАЖДЕВЦУ, СТАРОМ ГРАЦКУ, ГРАЧАНИЦИ, ОРАХОВЦУ, 17 Март, УБИЈЕНУ ЈАНУ ТУЧЕВ… И СВЕ ТО ДОК СУ НА ВЛАСТИ БИЛИ ОНИ НА ЧИЈЕ ИЗБОРЕ „НЕ ЗНАШ ДА ЛИ ДА ИЗАЂЕШ“!?

Зар си заборавио КАКО СУ ПРИЛУЖJЕ МЕСЕЦ И ПО ДАНА НА ТЕМПЕРАТУРИ ОД -15 степени остављали без струје, БЕЗ ОБЈАШЊЕЊА ЗАШТО СВА АЛБАНСКА СЕЛА У ОКОЛОНИ ИМАЈУ СТРУЈУ САМО ОНИ НЕ?

ЗАР ЈЕ МОГУЋЕ ДА НЕ ЗНАШ ДА ЈЕ ТО ПОВЛАЧЕЊЕ ДРЖАВЕ СРБИЈЕ СА КОСМЕТА И ДА ЋЕ СВИ ФАКУЛТЕТИ БИТИ ПОВУЧЕНИ А НОВОФОРМИРАНИ У КОСОВСКОМ СИСТЕМУ?

ПА ЗАР ТРЕБА ДА НАМ ОМЛАДИНА СТРАДА НА УЛИЦИ ИЛИ ПО КАФИЋИМА ОД БОМБИ (сети се бачене бомбе на „Долче Виту“) ИЛИ ОД РАФАЛА У АУТОМОБИЛУ ИЗ ПОКРЕТА, ДА БИ РАЗАЗНАО ДА ЛИ ТРЕБА ДА НА ИЗБОРЕ ИЗАЂЕШ…?

ЈЕЛ’ МОГУЋЕ ДА СИ ЗАБОРАВИО ДА ЗА УБИСТВО ЈАНЕ ТУЧЕВ, БОРА СПАСОЈЕВИЋА, САВЕ МОЈСИЋА И ОСТАЛИХ 1000 убијених Срба НИКО НИЈЕ ОДГОВАРАО?!!!!!!

Шта ти (вам) је још потребно да не би био ни луд ни збуњен и како би знао да ли да изађеш на АЛБАНСКЕ ИЗБОРЕ РАСПИСАНЕ ОД ПРЕДСЕДНИЦЕ КОСОВА И КОЈИ СУ У ФУНКЦИЈИ НЕПОВРАТНОГ УЛАСКА СЕВЕРА У МОНСТРУМ – ДРЖАВУ КОСОВО!?

Сигуран сам да знаш и то да су појединима (а њих НЕМА ВИШЕ ОД 50 НА ЦЕЛОМ СЕВЕРУ) и сви ови докази недовољни из простог разлога јер, НИ ЈЕДАН АРГУМЕНТ НЕ ВИДЕ И НЕ ЧУЈУ ОД АЛБАНСКОГ НОВЦА ЗАРАЂЕНОГ НА ПРОДАЈИ СРБСКИХ ОРГАНА, КОЈИ ИМ ЈЕ ПРЕД ОЧИМА ЗАСЛЕПЉУЈУЋИ ИХ И ЧИНЕЋИ ИХ ЏЕЛАТИМА СВОГ НАРОДА ЗАРАД ЛИЧНИХ ИНТЕРЕСА!!!!!

ДА ЛИ ТИ ЈЕ АМАН ЈАСНО САДА, ДА ЛИ ТРЕБА ДА ЗАДРЖИШ ЈОШ УВЕК СРБИЈУ НА КОСМЕТУ И ДА УМЕСТО НА ЈАХЈАГИНЕ ИЗБОРЕ, ОДЕШ СА ПОРОДИЦОМ СВОЈОМ У СРБСКИ ХРАМ СВ. ДИМИТРИЈА ЧИЈУ СЛИКУ НА ПРОФИЛУ ИМАШ, СРБИНЕ!!!