ДРУШТВО

Одакле Вучићу право да инсинуира да је убица Србин и да преузима одговорност за злочин чији је починилац непознат!


Вучић прети Србима због убиства припадника Еулекса чији је починилац непознат!

aleksandarvucic-620x330

19.09.2013
Прва Србија

Коментар уредништва портала Прва Србија:

Починилац убиства припадника Еулекса још увек није познат. До тренутка када је Александар Вучић дао изјаву нико није био ухапшен нити испитан. 

Одакле Вучићу право да инсинуира да је убица српске националности и да преузима одговорност за почињени злочин признајући да се догодио некакав терористички акт који су наводно извршили српски екстремисти?

Да ли Вучићеве тврдње о постојању наводних српских терориста који раде против српског народа и државе треба да убеде грађане Србије да су избори на Косову позитивна ствар?

Да ли је ово покушај спиновања како би грађани заборавили да давање легитимитета тзв. косовским изборима значи кршење Устава и велеиздају?

***

Александар Вучић изјавио да је напад на припаднике Еулекса заправо уперен против Србије и српског народа и поручио да ће одговор државе бити жесток.

„То је покушај да се поквари све оно што је Србија остварила у претходном периоду. Србија нема право да ћути и допусти терористима и екстемистима да мисле да су они ти који могу да управљају Србијом“, рекао је први потпредседник Владе.

Вучић је рекао да је овлашћен у име председника Србије Томислава Николића, који се налази у званичној посети Бугарској, да осуди злочиначки акт убиства литванског припадника Еулекса.

„Напад је уперен против српског народа и Србије и представља њену срамоту“, рекао је Вучић. „Одговор ће бити жесток“, закључио је потпредседник владе.

Ако је неко мислио, рекао је, да ће терористичким актом успети да заустави процесе који су започети, „ако су мислили да ће тиме да уплаше државу, људе који желе да изађу на изборе и нормалне људе на својим огњиштима, грдно су се у томе преварили“, додао је он.

„Србија ће, колико може, помоћи у истрази, а они који мисле да таква недела могу да прођу треба да знају да никада неће имати скровиште на територији Србије“, поручио је Вучић.

3 replies »

  1. Verovatno je ubijen Eulexovac po tvom nalogu i nalogu Dacica kad znas tako da pricas gluposti. Ti si istinski zlikovac srpstva i srpskog naroda. ZAISTA SI NELIMITIRANI LUDAK. Tesko Srbiji i srpskom narodu dok si ti na vlasti. Omlatotino nepismena i prevrtljiva.

    Свиђа ми се

  2. Вучићу, ти ,заједно са Издајничким режимом, сте Србска срамота!!
    Срби на КиМ нису екстремисти но РОДОљуби и браниоци државе Србије!!

    Свиђа ми се