ДРУШТВО

Небојша Јовић (Председник СНВ Косовске Митровице) за Глас Америке: Осуђујемo убиство полицајца Еулекса и инсистирамо да се што пре пронађе починилац овог злодела!


ПРЕДСЕДНИК СНВ КОСОВСКА МИТРОВИЦА, НЕБОЈША ЈОВИЋ ОСУДИО УБИСТВО ПОЛИЦАЈЦА ЕУЛЕКСА

Редакцијски коментар:

Преносимо изјаву Небојше Јовића, Председника СНВ Косовске Митровице за Глас Америке, коју није пренео ни један српски штампани и електронски медиј. Зашто? Да ли су и медији део оркестриране кампање да се за убиство ЕУЛЕКС полицајца окриве Срби са севера који су за бојкот избoра?

Небојша Јовић председник СНВ КМ
Осуђујем, као и сваки нормалан и добронамеран Србин на Космету, убиство полицајца Еулекса и инсистирамо да се што пре пронађе починилац овог злодела! Сасвим је небитно које је националности убица, али због специфичности и тренутка који владају на северу, А ПОНАЈВИШЕ ЗБОГ МУЊЕВИТЕ РЕАКЦИЈЕ ПРИШТИНЕ КОЈА ЈЕ ОКРИВИЛА СРБЕ КОЈИ СУ НАВОДНО ТО УЧИНИЛИ НЕЗАДОВОЉНИ ОСЛОБАЂАЈУЋОМ ПРЕСУДОМ ЉИМАЈА, преко је потребно утврдити и објавити идентитет починиоца!

Интересантно је да је Приштина реаговала слично као и неке западне земље које су оптужиле Сирију за напад хемијским оружјем, ПРЕ НЕГО СЕ ОН УОПШТЕ ДОГОДИО, ПА СЕ ПИТАМ ДА ЛИ ТО ПРИШТИНА ХОЋЕ ДА „ПРЕУСМЕРАВАЊЕМ“ ИСТРАГЕ МОЖДА НЕСТО САКРИЈЕ?! Подсетио бих само Приштину да је 2000-е УПРАВО НА ТОМ ИСТОМ МЕСТУ ПОГИНУО АЛБАНАЦ КОЈИ ЈЕ ПОСТАВЉАО ВИШЕ ДЕСЕТИНА КИЛОГРАМА ЕКСПЛОЗИВА КОЈИ ЈЕ ХТЕО ДА АКТИВИРА КАДА АУТОБУС ПУН СРБА ПРОЂЕ ИСПОД НАДВОЖЊАКА, АЛИ ЈЕ УСЛЕД НЕСТРУЧНОГ РУКОВАЊА САМ СЕБЕ ДЕТОНИРАО!

Подсетио бих и на случај када је убијен УН полицајац на северу, пред заседање Генералне Скупштине УН, и када је у два маха Србин ухапшен, и касније као невин пуштен на слободу. Међутим ми нећемо лицитирати које је националности починилац овог злодела, и уколико се испостави да је Србин јасно ће се сав српски народ оградити од овог злочина, а покаже ли се да је Албанац биће јасно да је то био само неуспео покушај да се за ово убиство окриве Срби.