ДРУШТВО

Звонко Михајловић: Невероватна је брзина али и количина осуде која је стигла из Београда и Приштине – сигурно им је нешто било познато и пре самог догађаја


Zvonko Mihajlovic

Звонко Михајловић
19.09.2013.

Невероватна је брзина али и количина осуде која је стигла из Београда и Приштине поводом убиства ЕУЛЕКС полицајца у јужној српској покрајини.

И једни и други „знају“ да је то дело Срба.

Још је занимљивије то како и једна и друга страна зна ко је починилац овог недела пре завршене истраге!?

Ако се ипак неко бави озбиљном истрагом онда би требало да најпре испита поменуте стране које су се тако муњевито огласиле. Сигурно им је нешто било познато и пре самог догађаја.

Пошто и Влада Републике Србије али и тзв. Влада Косова без икаквих доказа осуђују Србе са Косова и Метохије за убиство ЕУЛЕКС полицајца, ми Срби са Косова и Метохије такође без доказа осуђујемо обе владе за поменуто дело.

Влади Републике Србије такође поручујемо да су они највећа брука и срамота која је задесила Србију.

***

Зоран Марковић: То само идиотска српска власт може! Вучић, Дачић и Вулин недвосмислено открише да немају ни трунку сумње да је починилац злочина СРБИН! Истрчавају се и такмиче у сервилности Западу и у осудама Срба са севера КиМ – иако извршилац није пронађен!

Холбрук је 1999. бар изашао на лице места у Рачак па оптужио Србе (неоправдано) за масакр, овима то није потребно!

Премијер Дачић је навео да је напад чин „екстремистичког лудила“ и „пуцањ у будућност Србије“, док је први потпредседник Владе Александар Вучић рекао да ће „одговор државе бити жесток“. Вулин зна и мотив – спречити изборе!

Потпуно одбацују могућност да су злочин можда извршили Шиптари, тим пре што они овим највише профитирају јер добро знају да ће Срби бити оптужени…

1 reply »

  1. Провидна београдских западних плаћеника и агената.
    Проблем је што ће медијски промовисати ову класичну акцију из арсенала „false flag“ – лажна застава и на томе ће припремати терен и јавност окупиране Србије, у ствари, за давно планирану ваздушно-копнену операцију НАТО под називом „Северна иницијатива“, уколико им припреме за тзв. изборе не буду ишле према плану.
    А евидентно је да су прсли и да се сада проналазе разлози како заокруживање нарко државе неби каснило.

    Свиђа ми се