All

Еколошки покрет Новог Сада О ЛАЖНИМ ЗЕЛЕНИМА (!!) – Ради се о људском талогу скупљеном са дна друштва ради обављања најпрљавијих послова


САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ПОВОДОМ ДЕМАСКИРАЊА ЛАЖНИХ ЗЕЛЕНИХ

лого еколошки покрет новог сада

Ако је неко и сумњао у наше оцене да је ДС својим потписима омогућила регистрацију лажних зелених у Србији, ако је помислио да је њихово потписивање предизборне коалиције са ДС само шала, ако је помислио да су се лажни зелени нашли у Народној скупштини вољом бирача, сада не може другачије него да ту багру назове правим именом; људским шљамом.

Како другачије назвати ту багру која на најнижи могући начин обмањује бирачко тело својим именом са којим немају ама баш никавих додирних тачака?

Lažni zeleni

Како другачије назвати ту багру која свесно обмањује бирачко тело и присваја својим именом симпатије бирача упућених према правим ентузијастама на плану заштите животне средине који ризикују свој живот и жртвују сопствену слободу за узвишене циљеве заштите услова живота целе друштвене заједнице?

Заиста, осим наведеног израза који означава људски талог, не постоји други израз који би на бољи начин осликао њихов групни и појединачни карактер.

Али само неупућени су и могли помислити да је тој багри име и програм заједничко. Призивамо сећање грађана који су били преварени давањем потписа на петицији против ГМО коју су лажни зелени скинули са нашег сајта и присвојили. Пошто нисмо имали монопол на став према ГМО поздравили смо њихово укључивање у, рекли би, заједничку акцију. Када су сакупили 36.000 потписа гграђана на петицији против ГМО, под светлима ТВ камера однели су их у Народну скупштину где је чак забележена примопредаја десетак кутија са потписима грађана.

У ударном дневнику ,,медијског сервиса европске Србијеˮ тог дана је саопштено да су они предали 36.000 потписа грађана, али не против ГМО, него као подршку ,,њиховомˮ предлогу закона о ГМО који је још бивши министар Саша Драгин саставио и којим се ГМО легализују!

Такву превару грађана нико никад није извео у историји Србије, то су могли само ови изроди српски, талог људски.

После тога су направили још већу псину, али према једном човеку, легенди екологије и борбе за услове живота, Николи Аексићу.

Док је председник те багре у јутарњем дневнику на ТВ Пинку немушто одговарао на питање водитељке зашто су они против ГМО, при чему су одговори били више за ГМО него против, иза његових леђа на екрану се пуштао видео снимак са општенародног бунта испред Народне скупштине против ГМО и хемијског запрашивања са Николом Алексићем у првом плану, али без тона!

Такву гадост мало ко може да смисли, а само такви је могу извести.

Упозорења које је јавности упућивао Никола Алексић, да су лажни зелени уведени у Народну скупштину на листи ДС да би послужили као алиби за легализацију ГМО, мало ко је озбиљно схватао. После ове јавне подршке коју су упутили оним несретницима које је довољно Бог казнио и последња трунка неверице, ако је неко уопште и имао према њима, мора да се одбаци. Ради се о људском талогу скупљеном са дна друштва ради обављања најпрљавијих послова за налогодавца који им је и саопштење написао.

Не ради се ту нити о каквом залагању за равноправност и људска права, него о наметању изопачености ради урушавања традиционалних породичних вредности и уништавања Србије, по чему се да сагледати ко им је написао саопштење и ко им издаје налоге.

ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА ЕКОЛОШКОГ ПОКРЕТА

1 reply »

  1. И ТАДИЋА ЏУКЕЛУ УСТАШКУ И ОВУ БАГРУ НА ВЕШАЛА!

    И СВАКИ ДАН ИМ ТУТКАТИ У ЊИХОВА СМРДЉИВА УСТА ГМО, НЕКА СЕ СТОКА НАЖДЕРЕ!

    Свиђа ми се