Прљаве радње “новопостављених кадрова” – Грађанима се прети и нуди новац не би ли изашли на изборе које је расписала сепаратистичка власт у Приштини!

Грађанима се прети и нуди новац да изађу на изборе трећег новембра

ПОКРАЈИНСКИ ОДБОР ДЕМОКРАТСКЕ СТРАНКЕ СРБИЈЕ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ

САОПШТЕЊЕ

dss-nenad-kojic

Покрајински одбор Демократске странке Србије Косова и Метохије најоштрије осуђује упад у стан кандидата за градоначелника северног дела Косовске Митровице Оливера Ивановића, на локалним изборима које је расписала Атифете Јахјага.

Демократска странка Србије захтева од надлежних органа да што пре утврде, открију кривца и изведу пред лице правде.

Покрајински одбор Демократске странке Србије сматра да различити политички погледи несмеју бити разлог за никакво насиље а најмање према породици.

ДСС подсећа да је њеном истакнутом члану и народном посланику у Скупштини Србије Др. Марку Јакшићу, пре само пар месеци запаљено путничко возило, а да кривци до данас нису пронађени. Такав облик насиља је за сваку осуду и најмање одговара оним политичким опцијама које су за бојкот избора, имајући у виду антиизборно расположење грађана.

У последње време у северном делу Косовске Митровице, примећен је не мали број непознатих људи, како наших тако страних држављана, који убеђују грађане да изађу на изборе 3.11.2013.године.

ПО ДСС такође осуђује увођење привремених мера у општинама на северу Косова и Метохије и понашање чланова привремених Већа према радницима у општинама. Њима се прети да ће изгубити посао ако не изађу на изборе као и смењивањем непослушних функционера. Такође из општинског буџета грађанима се нуди новац не би ли изашли на изборе које је расписала сепаратистичка власт у Приштини.

У овим прљавим радњама предњачи координатор за Косовску Митровицу Крстимир Пантић, који је до јуче био главни противник локалних избора, о чему сведоче и бројни натписи у медијима. Узгред, буди речено, он и није могао да буде изабран за координатора привременог Већа, јер је већ на функцији заменика директора Канцеларије за Косово и Метохију, па је с`тога у сукобу интереса. Такође, од 25.10.2012.године Крстимир Пантић није становник Косовске Митровице већ општине Лазаревац.

Све у свему када је остваривање страначких интереса за првог потпредседника Владе Републике Србије Александра Вучића, право није никаква препрека.

Председник ПО ДСС Косова и Метохије
Мр. Ненад Којић

13.09. 2013. године
У Косовској Митровици
СРБИ НА ОКУП

Thanks for your comment, it will be visible after moderation. Comments containing offensive language, threats and personal insults, will not be published...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s