Кампања против шиптарских избора – УЧЕСТВУЈЕШ ЛИ У ЊОЈ?!

БУДИ СРБИН = БУДИ СЛОБОДАН = ОДБРАНИ СРБИЈУ!

13.09.2013.
Никад Граница са Косовом и Метохијом

На северу Косова и Метохије почела кампања против шиптарских избора – УЧЕСТВУЈЕШ ЛИ У ЊОЈ?!

У северној Митровици и Лепосавићу осванули су билборди са којих се народ позива да каже „НЕ” сепаратизму. Кампању организује Привремена скупштина АП КиМ, и све странке које у њој делују.

никад Граница
Марко Јакшић, народни посланик у скупштини Србије који је и финансирао 11 билборда на којима се Срби позивају да кажу “НЕ” шиптарским изборима каже:

др Марко Јакшић не на изборе„На северу се бије и највећа битка за очување државе Србије на Косову и Метохији. Бојкотом избора, организовањем трибина, лепљењем плаката, дељењем фајлова чуће се наш глас и јужно од Ибра.

Објаснићемо народу да излазак на сепаратистичке изборе значи да се губи сопствена државност, губе се радна места, нестаје Срба са ових простора – и додаје да – ову антикампању не организује ДСС него иза целог пројекта стоји Привремена скупштина АП КиМ, и све странке које у њој делују.”

***

Председник Српског националног већа (СНВ) за северну Митровицу Небојша Јовић у изјави за РСЕ оцењује да су за више од 99 одсто Срба са Севера Косова једино прихватљиви и легитимни само они избори које расписује држава Србија.

Jović„Ми себе са пуним правом сматрамо држављанима Србије и желимо да изађемо на све изборе које организује држава Србија. Јер, ово су албански избори.

Нама Београд заиста вређа интелигенцију када нам поручује да су ови избори статусно неутрални, јер статусно неутрални би били само у случају да их расписује УНМИК или ОЕБС, а ако их расписује ‘такозвана председница самопрокламоване државе Косово Атифете Јахјага’ онда они то свакако нису. Није битан чак ни онај лого, ево нека буду листићи са албанским логом, али да их распише српски парламент.

А што се тиче те ‘Јединствене српске листе’ то је албанска листа и жалосно је звати је српском листом”, сматра Јовић.

Advertisements

5 comments

 • Braco Srbi i Sestre Srpkinje sa Severa Kosova, a i vi ostali koji zivite u srpskoj pokrajini Kosovo i Metohija, vi najbolje znate sta je i kako je na terenu, i sta bi “dobili” odnosno izgubili izlaskom na te siptarske izbore. Zato uradite kako vam srce i pamet nalaze! Zivela Srbija i Zivelo Kosovo Metohija kao i po ustavu sto je, sastavni deo Republike Srbije!!!

  Like

 • NE, NE I NE SA SA SEPARISTIMA, EU FASISTIMA, VOKOM DRASKOVIC KOJI UMESTO SVETOG PETRA NADJE IZDAJNIKA ALEKSANDRA VUCI, NIKOLICA IZDAJNIKA KOJI OPTUZUJE SVOJ NAROD A IZVINJAVA ONIMA KOJI SU KLALI SRBE I LIZE KRV SA TACIJEVIH RUKU. NE SA ZLIKOVCIMA, A ZOVITE SIPTARE DA SE OPAMETE I SVOJE ZLIKOVCE LIKVIDIRARAJU I USTANU PROTIV OKUPACI ZAJDNO SA SRBIJO, …

  Like

 • Мислима, срцем и душом сам са вама, вољела би да могу и физички. Ви сте будућност и темељ будуће Србије,првоборци… Сви смо ми Срби угрожени, ма гдје били. Крајње је вријеме да се ослободите свих демократских странки, то је великко зло које је показало своју сврху-уништењу свега србског. Зато све молим да схвате да је ДСС исто што и ДС,СНС…

  Like

 • МОЈЕ СРЦЕ ЈЕ СА ВАМА, НЕ ЗНАМ КАКО ДА ВАМ ПОМОГНЕМ, ХТЕЛА БИХ, А НЕ ЗНАМ КАКО!
  ДУША МЕ БОЛИ!

  Like

 • ТАЧНО МИРЈАНА, ДСС ЈЕ ИСТО ШТО И СПС!
  БИЛА САМ ПРИСУТНА НА МИТИНГУ У БЕОГРАДУ КАДА СЕ ДАВАЛА ПОДРШКА СРБИМА СА КОСОВА И МЕТОХИЈЕ!
  БИЛЕ СУ ТУ ДВЕРИ КОЈЕ СУ ПОЗИВАЛЕ И СРС И ДСС ДА СКЛОНЕ ЗАСТАВЕ, СТРАНАЧКА ОБЕЛЕЖЈА И ДА СТАНУ СВИ ЗАЈЕДНО ИСПРЕД ВЛАДЕ! СВИ ПОД ЈЕДНУ ЗАСТАВУ!
  НИСУ ХТЕЛИ! РАДИКАЛИМА ЈЕ ПАРОЛА, СРБИЈА ИСПРЕД СВЕГА, А КАДА ИХ ПОЗИВАШ ДА СА ОСТАЛИМА БЕЗ ОБЕЛЕЖЈА БРАНЕ КОСОВО И МЕТОХИЈУ, НЕЋЕ! ЗНАЧИ, ВИДИМО ШТА ИМ ЈЕ НАЈВАЖНИЈЕ, НА ЖАЛОСТ СВЕ СУ ТО ПРОДАТЕ ДУШЕ, ПРОДАЛИ БИ И РОЂЕНУ ДЕЦУ ЗА МАЛО ВЛАСТИ! ЗАТО СЕ МОРАМО МИ ПОШТЕНИ СРБИ ОРГАНИЗОВАТИ И ОТЕРАТИ ИХ НА ЂУБРИШТЕ ИСТОРИЈЕ, ТАМО ГДЕ ИМ ЈЕ ОДУВЕК И БИЛО МЕСТО! ИЗДАЈНИЦИ, НЕЋЕ НИ ВАША ДОВИЈЕКА СЈАТИ!
  КАСНИЈЕ СУ ДОШЛИ СВИ ПОСЕБНО СА СВОЈИМ ЗАСТАВАМА, ДСС ЈЕ ИМАО ПУНО ЉУДИ КОЈИ СУ ТОГ ДАНА БИЛИ СА ЊИМА, СРС ИСТО ТАКО СА ШЕШЕЉЕВИМ ЗАСТАВАМА, ОВАН ПРЕДВОДНИК РАДЕТА! ОЧИГЛЕДНО ЈЕ ДА ТИМ ПРИСТАЛИЦАМА НЕ МОЖЕШ ОБЈАСНИТИ КАКВА ЈЕ ЗАВЕРА ПРОТИВ СРБИЈЕ У ПИТАЊУ, КАДА ОНИ САМИ НЕ СХВАТАЈУ, КАКО ЋЕМО ИМ МИ ОБЈАСНИТИ! МИ КОЈИМА ЈЕ СВЕ ОДАВНО ЈАСНО!
  ТАКО ДА НАМА НЕМА СПАСА ДОК СВИ НЕ СТАНЕМО ПОД ЈЕДНУ ЗАСТАВУ У ОДБРАНУ СРПСТВА И СРБИЈЕ, КАО НЕКАДА НАШИ СЛАВНИ ПРЕЦИ!
  ОВУ ПОДРШКУ У ПРЕТХОДНОМ КОМЕНТАРУ САМ ДАЛА СРБИМА СА КОСОВА И МЕТОХИЈЕ КОЈИМА ЈЕ ДАНАС НАЈТЕЖЕ НА СВЕТУ, А НЕ ПОЛИТИЧАРИМА!
  НЕКА НАМ ЈЕ СВИМА БОГ НА ПОМОЋИ, А ПОСЕБНО ЊИМА СРБИМА НА КОСОВУ И МЕТОХИЈИ, КОЈИ СУ ОСТАВЉЕНИ НА ЦЕДИЛУ И ОД СТРАНЕ “НАШИХ” ПОЛИТИЧАРА И ОД СТРАНЕ СРАМНОГ НАРОДА У СРБИЈИ! СТИДИМ СЕ, ПОГНУТЕ ГЛАВЕ ИДЕМ, ЈЕР У МОЈОЈ ПОРОДИЦИ НИКАДА ХВАЛА БОГУ НИЈЕ БИЛО ИЗДАЈНИКА И ТЕШКО МИ ЈЕ ДА ГЛЕДАМ КАКО СРБИЈА И СРПСКИ НАРОД СВАКОГ ДАНА СВЕ ВИШЕ ПРОПАДАЈУЦ И НЕСТАЈЕ, А МИ НЕМО ПОСМАТРАМО КАКО УСПЕВАЈУ ДА НАС РАСТУРАЈУ!
  УЈЕДИНИМО СЕ ЈОШ НИЈЕ КАСНО!

  Like

Thanks for your comment, it will be visible after moderation. Comments containing offensive language, threats and personal insults, will not be published...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s