ЈОШ ЈЕДАН КОРАК У ИЗДАЈИ СРБИЈЕ: Влада распустила Скупштине општина Звечан, Зубин Поток, Косовска Митровица и Лепосавић – Образован Управљачки тим за успостављање заједнице српских општина на Космету


ЈОШ ЈЕДАН КОРАК У ИЗДАЈИ СРБИЈЕ: Влада распустила Скупштине општина Звечан, Зубин Поток, Косовска Митровица и Лепосавић – Образован Управљачки тим за успостављање заједнице српских општина на Космету

Све по “бриселском договору са терористом” и налозима ЕУ: Влада Србије је донела данас одлуку о распуштању легално и по прописима и Уставу Србије изабране народне представнике у четири општине севера Косова и Метохије: Звечан, Зубин Поток, Косовска Митровица и Лепосавић и образовала “Управљачки тим за успостављање заједнице српских општина на Космету”.

Не поставља се питање да ли је то по  закону јер СВЕ ШТО СЕ РАДИ У ДОГОВОРУ СА САМОПРОГЛАШЕНИМ ПРЕДСТАВНИЦИМА ШИПТАРСКИХ ИНСТИТУЦИЈА НА СРБСКОМ КОСОВУ И МЕТОХИЈИ ЈЕ НЕУСТАВНО И ПРОТИВЗАКОНИТО. Постављамо питање: ЗАШТО ТАКО ВЛАДА СРБИЈЕ НИЈЕ РЕАГОВАЛА КАДА СУ ШИПТАРИ СЕПАРАТИСТИ НА СВЕ НАЧИНЕ, од административних до убистава Срба, ОДВАЈАЛИ ДЕО ПО ДЕО КОСОВА И МЕТОХИЈЕ И ПРИСВАЈАЛИ, ОТВОРЕНО ПРОТИВУСТАВНО И ТЕРОРИСТИЧКИМ АКТИМА?
СВЕ ТО СУ НАСТАВИЛИ И ДАНАС УЗ ПОДРШКУ ЕВРОПСКЕ УНИЈЕ И НАЖАЛОСТ ВЛАСТИ СРБИЈЕ ИЗ БЕОГРАДА.

10.09.2013. за ФБР уредник Биљана Диковић

КОМЕНТАР: ИЗДАЈА ДРЖАВЕ СРБИЈЕ

vlada izdajnika raspustila skupstine legalno izabranih skupstina opstina na KiM

***

ПРЕМА одлуци Владе, Косовску Митровицу привремено ће да води Крстимир Пантић, на челу Лепосавића биће Драган Јаблановић, кормило у Зубином Потоку држаће Стеван Вуловић, а у Звечану Драган Миловић.
– Привремена управа преузима надлежности и обављаће све текуће послове у четири општине, док се на локалним изборима не изабере нова власт. Наша одлука уследила је због тога што су људи који су водили поменуте општине радили мимо државне политике. Поштујемо право на другачије мишљење, али не иде руку подруку да они управљају владиним фондовима, а да су опозиција званичном државном курсу – речено је „Новостима“ у Влади.
(Новости)

Advertisements

2 comments

  • Милан Топлица

    Ја не признај ту одлуку , то није српка влада то је влада непријатељска и њих треба ….ти !

    Like

  • ДИКТАТУРА

    Акт одгољене самовоље и издаје Србских интереса. Режим против сопственог народа!! Шта и како против Србског уништавања!?

    Like

Thanks for your comment, it will be visible after moderation. Comments containing offensive language, threats and personal insults, will not be published...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s