ИВАН ИВАНОВИЋ “СНП НАШИ”: Ни у једном тексту “Водича” се не позива на насиље већ су дате методе како се правним средствима може изборити против ЛГБТ пропаганде и насиља које врше над свима који се не слажу са њиховом идеологијом

ИВАН ИВАНОВИЋ “СНП НАШИ”: Ни у једном тексту “Водича” се не позива на насиље већ су дате методе како се правним средствима може изборити против ЛГБТ пропаганде и насиља које врше над свима који се не слажу са њиховом идеологијом

Иван Ивановић, председник родољубиве организације СНП НАШИ, за СРБски ФБРепортер одговорио је на неколико питања, а повод за разговор био је текст у 24sata.rs – Rušenje LGBT sajta još jedan pritisak pred gej paradu, у коме невладина организација ЛГБТ Унија “захтева хитну реакцију надлежних органа како би се из продаје повукао фамозни `Водич за преживљавање геј параде` који дистрибуира десничарска организација СНП НАШИ, која сасвим отворено позива на линч геј активиста и објављује њихове фотографије у том водичу”.

10.09.2013. фото: ФБ страница СНП НАШИ, за ФБР разговарала Биљана Диковић

Иван Ивановић насловна

Иван Ивановић
председник родољубиве организације СНП НАШИ

Биљана Диковић: Иване, реците нам да ли се заиста преко `Водича за преживљавање геј параде”  – “сасвим отворено позива на линч геј активиста” – како наводи у данашњој штампи НВО ЛГБТ Унија. Какав је садржај, ко су аутори текстова?

Иван Ивановић: “Водич за преживљавање геј параде” је урађен у форми часописа, у којем се налази осам текстова. Аутори текстова су: Вјекослав Церовина СНП НАШИ, проф. др Мила Алечковић, Митрополит Александар Милеант, Игор Маринковић СНП НАШИ (по чијем смо тексту и назвали овај часопис), текст председника СНП НАШИ Ивана Ивановића који говори о религиозном аспекту хомосексуализма. Уз то се налази и документ БОЖЕ ПРАВДЕ који говори о кривичним делима које су починиле ЛБГТ организације. На самом крају се налази и предлог Закона о забрани геј-прајд пропаганде који је израдио правни тим СНП НАШИ.

 водич проф др Мила Алечковић текст

Биљана Диковић: Закључак је онда да не стоји тврдња коју је НВО ЛГБТ Унија данас изнела у дневној штампи – да се “на само 18 дана од њихове шетње шири материјал у којем је детаљно описано како треба нападати геј активисте”. Да ли се у било ком тексту помиње насиље?

Иван Ивановић: Да, то је закључак. Ни у једном тексту се не позива на насиље већ су дате методе како се правним средствима може изборити против ЛГБТ пропаганде и насиља које врше над свима који се не слажу са њиховом идеологијом. “Водич за преживљавање геј параде” је на тај начин утерао страх у кости ЛГБТ организацијама које нас преко медија прозивају да желимо њихов линч.

водич Иван текст

Биљана Диковић: Представници ЛГБТ организације иду и даље прозивајући надлежне институције да ваш рад “остаје некажњен” и траже “забрану дистрибуције материјала”

Иван Ивановић: Ми ћемо часопис у сваком случају раширити по читавој Србији и у томе нас нико не може зауставити. Без обзира на притиске од стране политичара и полиције. Ту нема ништа што је у супротности са Уставом Републике Србије.

водич Митрополит Милеант текст

Биљана Диковић: НВО ЛГБТ Унија је позвала подпреседника Владе да “учествује на Паради поноса” и тако “заштити ЛГБТ популацију”, Ваш коментар?
Иван Ивановић: Од подпреседника Владе Србије Александра Вучића и не очекујемо ништа друго осим да се нађе на челу поворке, која велича културолошки геноцид над православним србским народом, а која се планира за 28. септембар у Београду.

водич главна слика

ПОВЕЗАНИ ТЕКСТОВИ:

ПУТИН: Други своју децу не морају да штитe од геј-пропаганде, а Русија своју – хоће

Небојша Бакарец: У сусрет законима о забрани промоције хомосексуализма у Србији

Олга Четверикова: „НОВИ СВЕТ“ НАСТРАНИХ КАО СВЕТСКА СОДОМСКА АНТИЦРКВА (1-2)

Олга Четверикова: „НОВИ СВЕТ“ НАСТРАНИХ КАО СВЕТСКА СОДОМСКА АНТИЦРКВА (3-4)

Олга ЧЕТВЕРИКОВА: „НОВИ СВЕТ“ НАСТРАНИХ КАО СВЕТСКА СОДОМСКА АНТИЦРКВА (5)

Олга ЧЕТВЕРИКОВА: „НОВИ СВЕТ“ НАСТРАНИХ КАО СВЕТСКА СОДОМСКА АНТИЦРКВА (6)

Advertisements

One comment

Thanks for your comment, it will be visible after moderation. Comments containing offensive language, threats and personal insults, will not be published...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s