Јадовно 1941. – Прилог Православног канала Сојуз

Јадовно 1941. – Прилог Православног канала Сојуз

Представљамо вам прилог Православног Канала Сојуз, који се емитује у преко 140 земаља свјета, о комплексу логора смрти НДХ, Госпић – Јадовно – Паг. Овај прилог је још један доказ одличне сарадње са рганизацијама и појединцима из руског народа који је на својој кожи осјетио какве су биле страхоте Другог свјетског рата.

09.09.2013.  jadovno.com, за ФБР приредила Биљана Диковић

JADOVNO 0909

Посебно мјесто међу онима који су помогли и помажу да се истина о комплексу логора смрти НДХ, Госпић – Јадовно – Паг ]1941. прошири не само на нашим просторима, него и у братском руском народу, заузима Фонд међународног јединства православних народа. Госпођа Наталиа Коцева, испред ове организације, више пута је показала несебично разумјевање за помоћ Јадовничкој мисји на чему смо јој посебно захвални. Међународни фонд јединства православних народа, између осталог ,пружио је велику помоћ приликом организовања изложбене поставке „Моје Јадовно“, у Руском дому у Београду , у фебруару ове године. Величанствено отварањеизложбе, којем је присуствовало више од 600 посјетилаца, показало је да руски дом осим адекватног простора и организационих капацитета посједује и симболичку снагу која говори о духовном јединству два народа.

ВИДЕО:


Везане вијести: 

Студио-Б, 8.2.2013: O изложби МОЈЕ ЈАДОВНО у Београду

И то је могуће: Београд постидио Бању Луку

Видео: Отварање изложбе МОЈЕ ЈАДОВНО у Београду

Сећање на логор смрти “Јадовно”

БЕОГРАД: ИЗЛОЖБА “МОЈЕ ЈАДОВНО” У РУСКОМ ДОМУ

Thanks for your comment, it will be visible after moderation. Comments containing offensive language, threats and personal insults, will not be published...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s