СНП НАШИ: Пресуда Обрадовићу je део кампање застрашивања грађана

Пресуда Обрадовићу je део кампање застрашивања грађана

8. септембар 2013. СНП НАШИ

Српски народни покрет НАШИ најоштрије осуђује политичку пресуду Првог основног суда у Београду  против Младена Обрадовића из Покрета „Образ“ који је осуђен на осам месеци затвора. СНП НАШИ сматра да је ова пресуда донета у циљу застрашивања грађана Србије пред најављену параду особа оболелих од педерастије.

mladen-obraz-674x480
Обрадовић је на поновљеном суђењу осуђен већ на првом рочишту и то без присуства свог адвоката Горана Петронијевића који је  био оправдано одсутан. Судија је изрекао пресуду и поред захтева Обрадовића за одлагањем јер не жели да износи завршну реч без адвоката.

Политичка позадина ове пресуде види се и у изјави медијима портпарола суда Иване Рамић, иначе судије у првом поступку против Обрадовића, која је изрекла лаж да је Обрадовић осуђен због графита „Смрт педерима“ и „Београдом крв ће лити геј параде неће бити“ иако је тај део избачен из пресуде јер је доказано да их активисти Образа нису писали. Обрадовићу се стављају на терет само графити и плакати „Чекамо вас“.

Хитност доношења ове пресуде, пресуђивање без присуства адвоката оптуженог и медијске изјаве где му се на терет стављају делови оптужнице који нису доказани најбољи је показатељ да је реч о модијско политичкој хајци у циљу застрашивања грађана.

СНП НАШИ позивају све грађане да са  на дан заказане параде оболелих од педерастије, чије су одржавање премијеру Ивици Дачићу наредили страни амбасадори, мирним масовним протестима успротиве промовисању сексуалних перверзија на улицама Србије.

Информативна служба СНП НАШИ

Thanks for your comment, it will be visible after moderation. Comments containing offensive language, threats and personal insults, will not be published...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s