All

Глас Косова и Метохије – Знамо ми све, видимо, чујемо, осећамо, нисмо од јуче…


Глас Косова и Метохије
07.09.2013

Косово и Метохија – Срби на КиМ по први пут заиста до сржи уплашени за своју будућност овде. Лаже их Београд, мисли да су глупи, лаже их и прети све се надајући да ће 100 пута поновљена лаж некако постати истина.

Знају Срби све, виде, чују, осећају, нису они од јуче.
Виде да их се Србијанска власт полако ратосиља с грбаче, да их предаје „на чување“ керберима пакла, којима није било страно да 1999. убију хиљаде Срба, да им узму органе и њима финансирају своја оружја и Амере.

Амери се баш данас нешто, кад треба да нападну Сирију, сетили финог примера бомбардовања и окупирања Србије и то је баш изашло од малог угњетеног Црње, који је пре неки месец добио звучну награду за мир, звану Нобелова.

Диве се Амери како су то паметно извели, а дивотама се придружују и фашисти Немци, којима је, ево трећа-срећа, успело да униште Србију. Комплекс ниже вредности се тешко лечи…

А Срби су некад били Синови Грома, а они само бедна стока која не зна да СЛОВИ, не говори, нема …Немачка….

Било како било, нама никада није био проблем окупатор. Кад правиш кућу на путу не можеш да очекујеш да те заобиђу друмски разбојници, а Србију су нападали сви постојећи… још једино с Јапаном нисмо ратовали… ал ови наши у Црној Гори јесу.

Без обзира на то, Србима је Бог некако увек давао снагу да се одбране, да се ослободе, да ојачају…Али Срби никад нису преболели семе издајства које посеја Вук Бранковић…

Да ли сте знали да је сем Вука, цела породица Бранковић кроз векове, пуна светитеља? Њих знају само монаси и ретки залуђени мирјани, који воле да читају, али Вука-Вука издајника сви знају.
Дете у колевци научи му име и каже му се одмах „Немој да си невера ко Вук Бранковић“.

(Прим. прир. видео прилог са  Косова и Метохије – Последњи браниоци Косова)

poslednji branioci kosova

Наши преци су 1389. били горостаси. И то не мислим само на висину и снагу, већ на снагу ума и на доброту душе, зато су имали издајника Јуду, Вука, који је целивао скуте Лазареве и био му одани зет…
Ми смо малецни, јадни, слаби, никакви… једва да знамо да се прекрстимо, а о величини Лазареве молитве и жртве, можемо само да сањамо. Зато ми имамо деминутив Вука Бранковића – ми имамо Вучића.

Немој да вас завара глупа ушата фаца Николића, или прасасти изглед Дачића, овом Србијом влада БУЗАН БУЋИЋ.

А ко влада њиме? Па влада Америка, влада Немачка, влада Ватикан… а ко влада њима – па тајна Светска влада наравно, а ови су само пиуни који се сликају за медије, чисто да народ има кога да пљује…
Него… далеко ја отидох…

Главно је питање сада: Чега се Срби боје?
Нису они никакви страшљивци, немојте ни да помислите!
Знате да су преживели рат, бомбардовање, прогоне, новонастале општине и ситуацију, непрекидне нападе на мост, 17. март, па онда још један, покољ деце, паљење цркава, налажење кречана с мртвим члановима породице, сечу жетелаца, пуцањ на момка с хлебом у устима, пуцањ на младе из Штрпца у колима… и још много чуда из самог пакла!

Чега се онда Срби, после свега овога, још могу уплашити????
Па неизвесности! Србија се показала као зла маћеха, која ужареним железом кида пупчане везе.
Србија ПРЕТИ! ОНА СЕ УСУДИЛА ДА ПРЕТИ!!! СРБИЈА ПРЕТИ СВОМ СОПСТВЕНОМ НАРОДУ: ИЛИ БУДИТЕ ШИПТАРИ ИЛИ ЋЕТЕ ПОСТАТИ ШИПТАРИ…………

У тој умноболној дијагнози која нам стиже из престонице Црноградске, ретко да ко види излаз!
Шта год да се уради, опет смо на истом! Срби су се нашлу у једној од глава Орвелове књиге „1984“, сећате се оне злогласне анти-утопијске приче о човеку који ради у делу за исправљање историје. Па један дан његова земља је у рату с овима, а већ сутра с другима, па он мења сваки дан шта се десило пре, не би ли било у складу с данашњим потребама… Прочитајте, много ћете се препознати…

Како ће изгледати наш свет када власти после избора ПРИЗНАЈУ НЕЗАВИСНУ РЕПУБЉИК КОСОВА????
Где ћемо остати ми….???
Шта ће бити с нама???
Хоћемо ли бити безбедни?
Хоћемо ли имати основна људска права???
Хоћемо ли имати за храну, лекове и огрев???
Хоћемо ли имати посла???
Све су то питања која престрављају Србина на КиМ….
Јер је ово нова ситуација за Србе на КиМ.
Све време се питајући шта су урадили лоше, што су кажњени. Зар нису радили све што Београд тражи??? Зашто им се сад окрећу леђа????

Али драга браћо и сестре, нисте ви урадили ништа лоше!
Напротив! Ако је неко задужио ову државу, то сте ви!
Ових 14. година није се нити један ГУЗОЊА из Скупштине, Владе или Министарства борио за Српство, него ви!!!! И ако је неко згрешио они су… И не бојте се, не бојте се….
Знате ко ће бити с нама и оног дана кад нас Србија остави на цедилу?
Исто онако ко што су нас оставили јуна 1999. па се после чудили како смо бре до врага опстали!
Једна је особа увек била с нама и само смо Његовом милошћу, још увек овде!
Браћо и сестре, с нами ће увек бити Бог… а шта ће нам бедни несрби на власти, кад је сами Цар Небески с нама???

Бићемо добро… снаћи ћемо се….
Није нам први пут….
Само без панике, не бојте се….
С нами је БОГ!
а1

Kuda si krenula, Srbijo