СНП НАШИ: „Водич за преживљавање геј параде“ раскринкава геј прајд пропаганду у Србији

СНП НАШИ:„Водич за преживљавање геј параде“ раскринкава геј прајд пропаганду у Србији

Српски народни покрет НАШИ обавештава јавност да је у продају пуштен часопис „Водич за преживљавање геј параде“ који ексклузивно представља цео спектар информација о корупцији највиших политичких структура и мрачној спрези страних амбасада и политичких странака у вези организовања геј параде које никога неће оставити равнодушним.

07.09.2013. СНП НАШИ СРБИЈА, за ФБР приредила Биљана Диковић

vodiczaprezivljavanjegejparade-nasisrbijaorg

Оно што ово издање СНП НАШИ посебно доноси јавности јесте анализа српских геј активиста која показује да је реч о људима са дубоким психичким траумама и која конкретним доказима потврђује медицинску и православно-теолошку доктрину да је „хомосексуалност“ заправо дубоки душевно-духовни поремећај и у највећем броју случајева резултат лошег односа родитеља према деци.

„Водич за преживљавање геј параде“ доноси психолошке профиле и причу о траумама из детињства најистакнутијих домаћих геј активиста, а то су Бобан Стојановић, Предраг Аздејковић и Борис Милићевић и као први текст из часописа који ће бити објављен на нашем интернет сајту објављујемо текст који је припремио Управни одбор СНП НАШИ под називом „ЕУФЕМИЗМУ У ОЧИ: ДЕЦА КОЈОЈ ТРЕБА ПОМОЋ„.

У овом часопису такође можете сазнати зашто је управо корупција у вези геј параде једина тема о којој Александар Вучић у јавности не сме да говори, на који начин су Борис Тадић и Демократска странка 2010. године отплатили Белој Кући финансирање својих изборних кампања, зашто и како је Ивица Дачић злоупотребио државне ресурсе и средства МУП-а Србије да би омогућио режисеру Срђану Драгојевићу да снима свој филм „Парада“, на који начин америчка амбасада и фондација НЕД финансирају „Геј стрејт алијансу“ и зашто нико не сме да ухапси Верана Матића и геј активисте док удружено шире говор мржње према српском народу и врше вишегодишњу медијску антисрпску кампању јавно отворено пљујући чак и по српском патријарху, православној вери и српским светињама.

Поред информација које су прикупили активисти СНП НАШИ, у часопису су објављени ауторски текстови проф. др Миле Алечковић Николић, епископа Александра Милеанта и других, а објављен је и документ „Боже Правде – збирка доказа о кршењу Устава и закона Републике Србије поводом организовања Параде поноса“, као и „Предлог закона о забрани геј прајд пропаганде на територији Републике Србије“, али и низ упутстава на који начин преживети сам дан геј параде у Београду и потенцијалне нападе јединица МУП-а Србије на своје грађане.

Часопис „Водич за преживљавање геј параде“ је штампан у тиражу од осам хиљада примерака и биће доступан по цени од 200 динара, а 1.500 примерака ће бити дистрибуирано бесплатно најважнијим државним институцијама, медијима, пријатељским амбасадама, црквеним великодостојницима, спортско-навијачким удружењима, универзитетима и низу других организација са циљем снажне афирмације друштва на пољу одбране српског друштва од пошасти зване „геј прајд“ и одбране српске деце од нечовечне геј прајд пропаганде.

ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА СНП НАШИ

Кратка веза: http://nasisrbija.org/?p=11914

One comment

Thanks for your comment, it will be visible after moderation. Comments containing offensive language, threats and personal insults, will not be published...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s