Двери: Сви на протест против Владе Србије

Сви на протест против Владе Србије

САОПШТЕЊЕ

Покрет Двери позива на протест против Владе Србије! Субота, 28.септембар, испред зграде Владе у Београду.

Београд, 06.09.2013 Двери

 

Због свеукупног катастрофалног односа Владе Србије према породици у Србији, због вређања, понижавања и уништавања свих наших породица, због беле куге, сиромаштва, одузимања имовине оним породицама које не могу да врате своје дугове, а изгубиле су посао у пљачкашким приватизацијама, због огромних проблема у српском школству и здравству, због уништавања домаће привреде и пољопривреде, због увођења генетски модификоване хране и семена у нашу исхрану, због педербал а који нам припремају као врхунац вређања нашег породичног морала и свих традиционалних вредности.

Покрет Двери заказује протест против Владе Србије, за суботу, 28. септембар, испед зграде Владе у Београду.

У наредним недељама, организоваћемо низ активности у оквиру наше кампање ”Породица на првом месту”, којим желимо да представимо Породичну повељу Србије и укажемо на значај породице у нашем друштву, сматрајући да породица у нашем друштву заиста треба да буде на првом месту, а породична политика – владајућа политика у Србији.

Позивамо вас све да се укључите у кампању ”Породица на првом месту” и да заједно станемо у одбрану наших породичних вредности и радимо на корист свих наших породица.

 

2 comments

  • Изађимо масивно, ради одбране својих основних, нормалних, људских права и достојанства. И за одбрану србскога КиМ.!!

    Like

  • АлиСадДођитеИВиПротерани

    И треба да дођемо за одбрану Србства, и то сви, али нису написали ни реч о Србству или Косову и Метохији, само породичне дугове и ГМО на себичан начин, сигурно стигла наредба да се понашају као да Србство више не постоји и није битно, него дугови и сиромаштво, и помало о ГМО али на томе ће истрајати као на Србству и chemtrail које нису никад приметили из својих скупих одела!

    Like

Thanks for your comment, it will be visible after moderation. Comments containing offensive language, threats and personal insults, will not be published...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s