ПУТИН: ЗЕМЉЕ КОЈЕ БУДУ НАПАЛЕ СИРИЈУ БИЋЕ ВАН ЗАКОНА И РУСИЈА ЋЕ “ПОМОЋИ” СИРИЈИ !!!

Путин: Русија ће помоћи Сирији у случају војне интервенције у тој земљи

 

 

интернет редакција
6.09.2013, 18:19
Одштампајте прилог Испричајте пријатељу Додати на блог

PUTIN

© Фото: Анна Форостенко / «Голос России»

Русија ће помагати Сирији уколико дође до спољне војне интервенције, рекао је председник Русије Владимир Путин.

„Хоћемо ли пружити помоћ Сирији? Хоћемо“, рекао је он у петак на конференцији за штампу по завршеном самиту Г20 на одговарајуће питање новинара. „Помажемо и сада, испоручујемо оружје, сарађујемо у економској сфери, а надам се да ће бити више сарадње и у хуманитарној сфери“, додао је председник.

Према Путиновом мишљењу САД и друге земље које би почеле војну операцију у Сирији ставиле би себе ван закона јер такве операције су могуће само ако их претходно одобри Савет безбедности УН.

Advertisements

6 comments

 • Upravo tako tovariš Putin. Napćenim Arapskim narodima treba pomoć, a naročito sada Siriji !

  Like

 • Sud u Rimu, je nadležan za kršenje pravila rata.
  Problem je ko će da kazni ameriku, zbog toga što podržava al kaidine teroriste koji ratuju sa Sirijskim narodom, streljaju hrišćane, seku glave sveštenicima???

  Like

 • Ja se samo pitam zašto nije tako bilo i u slučaju bombardovanja Srbije. Možda MI nismo želeli da nam se pomogne?

  Like

 • Pricate gluposti ! I neznate sta se sad tamo desava. Ovaj rat u Siriji je vazan za Rusiju. Dve velike sile Rusija i Amerika,vec godinama ratuju jedna protiv druge i to bas na ovaj nacin,preko drugih zemalja. Ovo je poslednje bojno i sratesko polje koje ce dokazati ko je sila na ovoj nasoj planeti.Pa, nadam se da niste na strani Amerike. Ziveo brat Putin !!!

  Like

 • НЕМАЊА ВИДИЋ

  Поштовани коментатори !Да ли би неко од вас хтео да напише зашто у српском језику користите хрватску латиницу, уместо српске ћирилице.Па и кад спомињете ћириличког Путина.Колико ћириличких табли у Хрватској треба да буде разбијено , да би Срби у српским земљама разумели ћирилицу као свој национални симбол ? Или то Срби не би разумели таман да у Хрватској буду због ћирилице разбијене и српске главе.

  Like

 • Одговор треба дати онако како заслужују,животни стандард који се не заснива на здравој економији и поштовање људских вредности треба бранити,брани комшију или пријатеља да би одбранио своју кућу.
  У Риму нема суда коће да суди САД и његовим сателитима,уједињене нације они не слушају или су инструмент њихове воље.
  У блиској прошлости неко је на овим просторима рушиоправославне светиње,јахао и убијао свештенике,такви су и данс на власти пуни им стомаци масти.
  Што се тиче бомбардовања Србије,она не постоји,не могу србски џелати због власти да бране Србију,понављам Србија као држава и нација не постоји,постоји власт која мрзи све што је српско јер плаше се правде да их не стигне,евентуално трећи светски рат их спашава,може мафија да преживи.
  Латиница је почела у Србији са Југословенима и Анархистима толико им је непријатељство према Српском роду,велика им је љубав према политичкој и финансијској моћи која се покрива бројним ложама и тајним организацијама.Овај последњи властодржац зна да нас чека национално понижење и растурање државе,па он недавно речеу Раковици Србија ће бити република или је неће бити,ВЛАСТ плаћена власт тако мора да пева.Поштовање свима ако се нисмо разумели опет лепо.Сукобом ЧОВЕК губи,али ЧОВЕК зло неће да ти направи.Миром,радом и просвећивањем све се побеђује. Хвала.

  Like

Thanks for your comment, it will be visible after moderation. Comments containing offensive language, threats and personal insults, will not be published...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s