НЕМАЧКИ „ВЕРМАХТ“ ВЕРСУС ВОЈСКА С.А.Д. – ИЛИ ПРИЧА О СТАРОМ И НОВОМ СВЕТСКОМ ПОРЕТКУ …

НЕМАЧКИ „ВЕРМАХТ“ ВЕРСУС ВОЈСКА С.А.Д. – ИЛИ ПРИЧА О СТАРОМ И НОВОМ СВЕТСКОМ ПОРЕТКУ, Татјана Прица

************

”Хиљаде војника Вермахта……то су војници који штите слободу и европску културу.”
” Tausende von Soldaten der Wehrmacht …… die Soldaten, die Freiheit und die europäische Kultur zu schützen.”

… ово је цитат из једног од многих пропагандних њемачких документарних филмова, а да ли вам је познато и ово :

”American soldiers are fighting to preserve democratic values and freedom of all peoples ‘’
‘’Амерички војник се бори да сачува демократске вредности и право на слободу свих народа ‘’

************

marines-nazi-symbol

Амерички војници у Афганистану и другим ратиштима јавно и некажњено истичу нацистичке симболе, попут овог који симболише најозлоглашенију СС јединицу “Вафен” из Другог светског рата….

———————–

Да резимирамо;

Њемачка је штитила слободу и културу кроз- тзв. ‘’кристалну ноћ’’, у варшавском гету, Аушвицу ,Биркенау,Треблинки и у небројено много других конц. логора, пољана, ријека и понора. Штитили су културу и слободу на простору СССР-а , Србије, Туниса, Француске, Египта, Пољске и многим другим земљама гдје се и данас осећају посљедице њемачке идеје слободе и културе.

Америчка војска чини исто што и њемачка војска , бори се за очување слободе и демократије. То можете видјети кроз захтијев Тексаса за одвајањем који унаточ демократским вредностима који владају у Америци никако да се реализује.

То можете видјети у затворима америчких држава гдје сједе углавном црнци и хиспанци.

То можете видјети ако завирите у кухињу од неког ресторана у Америци , где ћете наћи латина , црнца или кинеза како пере суђе за бијелу клијентелу.

То можете видјети по палицама којима полиција млати народ на демонстрацијама.

На сваком кораку у Америци можете видјети демократију и слободу на дјелу:видјет ћете бескућнике, породичне куће одузете од стране банке и небројено много примјера, али нај значајни примјери су Гвантанамо, Ирак, Југославија, Косово, Либија, Вијетнам, Кореја, Афганистан итд. , али потребно је споменути и како американци подржавају борбу европских народа за слободу нарочито током Другог свј. рата. Тако су Енглезима дали старе ратне бродове , а ови њима уступили базе и одрекли се суверенитета , русима су давали оружје на кредит који су им касније отплаћивали итд.

То вам је демократија и очување слободе и културе по америчким и њемачким стандардима.

Наравно све ово не чуди када знамо да је Америка правни и теоријски насљедник нацистичке њемачке.

Nazi symbols in US army

Амерички војници у данашњој империјалистичкој армији САД стављају Наци симболе и на заставе и друге симболе својих “елитних јединица”…

—————

Како?

За време Другог свј. рата док су руси и други слободарски народи (срби) ослобађали Европу , америчка војска ослобађала је нацистичке стручњаке за масовно уништење (убијање-истребљење) и тим људима давала азил у својој земљи и „уградила“ их у правни поредак своје земље , очит примјер је атомска бомба и технологија која се заснива на том принципу, а сада да би иронија била већа…

….Велики број америчких актуелних и оних прошлих властодржаца и ‘’демократских’’ изабраних вођа и капиталистичких могула ‘’игром случаја’’ управо су директни потомци нацистичких вођа и стручњака Хитлерове Њемачке. Такви људи воде данашњу америку, а иронија је управо у томе што се Америка издаје за највећег израелског заштитника , а очеви данашњих америчких вођа, трећини данашњих жидова спалили су бар понеког деду, ујака, мајку, сестру … у неким од нацистичких логора.

Да, идеја нацистичке Њемачке није умрла са Хитлером очигледан доказ је и у растућем утицају Европске уније под њемачком палицом којом за сада још увек управља Америка, а примјер који боде очи фашистичког наслеђа и повратка идеја и најава вероватног Трећег свј. рата вијори се испред сједишта Уједињених нација и испред сједишта Европске уније.

Тај доказ је неугледан и готово замарљив , али увијек када тражите истину она вам боде очи или у овом случају лепрша пред очима. Ради се о застави Р. Хрватске. Свакога кога интересује може на бројним страницама на нету пронаћи обележја и симболе фашистичке хрватске из Другог свј. рата . Упоредите пронађене резултате са данашњим обележјем државе Хрватске . .. Изненадиће вас резултат.
Само да подсетимо да не тако давно у сали  Генералне скупштине УН отпјевана је песма ‘’Марш на Дрину’’, национална србска пјесма без претећих елемената у истој, али су одређене структуре муслиманског народа у БиХ тражиле осуду пуштања истоимене пјесме . Нико се од Срба није сјетио да тражи забрану пуштања муслиманске молитве преко разгласа џамија нити забрану кориштење муслиманске ријечи за бога, а које су кориштене приликом небројено много покоља и злочина над Србима уназад 500 година.

Такођер Срби су пропустили да туже државу Хрватску за истицање фашистичко-усташких симбола (заставе и грба), а који су кориштени готово у идентичном облику за време убијања небројених срба у Јасеновцу и другим стратиштима у бившој Југославији током Другог свј. рата.

Неко ће се сада наћи паметан па рећи ‘’Ви Срби само знате о Другом свј. рату’’, а ја бих рекла да то није истина . Знамо ми и о покољима из Првог свј. рата које је починила аустријско-хрватска војска над Србима , а чему је сведочио и чувени Арчибалд Рајс. Знамо и о турским зулумима од времена пре 1914. године. О албанским злочинима из тог периода и о покатоличавању из периода Марије Терезије .

Hrvatski domoljubi u ratu 90ih su takodje javno isticali nacisticke simbole

Попут својих нових господара (американаца) и хрватски “војници” су у последњим ратовима (90-их) јавно истицали нацистичке симболе, а нарочито усташке симболе- тиме јасно означавајући неостушки карактер своје најновије државе, “демократске” чланице ЕУ (Четвртог европског рајха)…

—————————
Сада поставимо питање ; ‘’Зашто су срби оптерећени тим злим временима?’’
Одговор је наравно једноставан. Јер нико никада није одговарао за страдало србско дјете које је извађено из мајчине утробе и натакнуто на бајонет усташе . Захваљујући ‘’љубљеном и толико поштованом’’ другу Титу, који рече сада влада братство и јединство и сви Срби што су побијени на правди Бога од хрватског ножа ‘’нису се десили’’.

Посље такве пароле ‘’братства и јединства’’ није ми јасно ко је победио у Другом свј. рату јер очигледно да злочинци наставише да владају тада комунистичком Југославијом . Да су побједили Срби који су сачињавали:
• Шеста личка дивизија – 96% Срба;
• Седма банијска дивизија – 92% Срба
• Осма кордунашка дивизија – 95% Срба
• Дванаеста славонска дивизија – 85% Срба

…већински дио народно ослободилачке војске Југославије, злочини би стали и одговарало би се за њих.

Да не буде забуне о улози хрвата и муслимана у партизанским редовима , довољно је запазити да први ослобођени териториј у окупираној европи био је град Ужице, такођер довољно је узети изјаве и самог Тита и неких других вођа из реда хрватског народа који сведоче да се ради углавном о србским партизанским јединицама.
Нпр.- Артуковић Андрија (чувени усташки вођа), налазио се у Калифорнији од 1948 до 1951 када Југословенске власти траже његово изручење , Американци одбијају изручење и Југославија тек 1984 подноси следећи захтијев (након 33 године) кад долази у Југославију. Довољно је рећи да је умро природно 1988 године.
Анте павелић (усташки вођа) за кога се знало да се налази у аустрији 1945 ,а након тога у Риму , гдје су му католички свештеници помогли да се сакрије, а посље тога у Аргентини око 1956. године и напосљетку у Шпанији гдје је и умро (природном смрћу)1959 године.

Према одређеним подацима скривање усташких вођа потпомогла је америчка обавјештајна служба , тако да не чуди бомбардовање Србије 1999. године. Американци напросто споводе тихи план и идеје нацистичке Њемачке.

——————————–

Nazi symbol on the rifle of US marine

Нацистички симболи су толико омиљени (и подстицани од старешина) код америчких војника, да их они данас неометано носе и на личном наоружању, па чак и тетовирају на својим телима- попут овог озлоглашеног “СС” симбола на кундаку снајпера…

Они који висе испред телевизора могу посведочити следећем;

Да данас знамо више о улози америчке војске ток Другог свј. рата , него о свим осталим ослободилачким покретима и офанзивама руске војске. Наоко испада да у том свјетском рату нико није учествовао до американаца. Тако данашња омладина која учи историју са тв екрана , са чуђењем и неверицом прати историју у којој је учествовала велика Црвена армија или партизанске јединице сачињене искључиво од Срба на простору Југославије.

Руси се приказују као свирепи и бескрупулозни дивљаци који иако су доњели слободу целом свету , та победа им се полако извлачи из руку. Отимају је Американци и Њемци који данас лицемјерно позивају на одговорност Русију за време Другог свј. рата за ‘’небројена силовања’’ и остала ‘’звјерства’’ приликом ослободилачких офанзива на простору Европе.

Погледајте небројене емисије, игране филмове , документарце па чак и видео игрице у којима се Русија представлај као ‘’зла сила’’. У подсвести европских народа Руси се налазе у негативним конотацијама јер медијско-пропагандни рат траје деценијама против руског народа. Да се Трећи свј. рат налази у најави свакако су константне репортаже, агенцијске вијести, научне и социјалне студије итд. у којима се третира руска демократија, војна способност, социјална правда,економска стабилност и све то је потчињено критици и дубоким диверзионим изрежираним негативним критикама.

—————————

Како препознати симптоме агресије ‘’америчке хидре’’?

Заправо врло лако. Њихов модус није претрпио битније промене уназад неколико десетина година . На простору који желе да експлоатишу пронађу сепаратистичке елементе којима подгријавају аспирације (новчано,медијски…)

Након тога користећи се исконструисаним међународним законским правом руше кредибилитет свог циља (државе). Припреме за рат у тој фази већ одавно теку јер ту је пропагандно-медијски атак на такву државу, јачање унутрашњег непријатеља те државе и стратешко планирање и размјештање коалицијоних снага. Јер после корејског и вијетнамског рата американци су свјесни сопствених губитака ангажовали ‘’савезнике’’ за даље операције којима обезбјеђују сопствене циљеве.

Предпоследња фаза је опет примена фамозних закона који се једнострано тумаче и примјењују да би обезбедили ‘’тројанског коња’’ у виду разних мисија (оебс и осталих скраћеница изведених сваки пут на основу другачијег циља мисије да не би имали сличности са претходним).

Циљ ових мисија је прост, да се покажу напори западне алијансе у постизању ‘’мира’’ и да се потури ‘’кукавичије јаје’’тј. исценирани докази о терору, етничком чишћењу, примјени атомског наоружања, бојних отрова, хуманитарној кризи …

Након свих тих заврзлама сљеди ‘’рад на терену’’. Војно ангажовање америчке хидре која не одступа док не задовољи претходно постављене циљеве.
Ако сте већ препознали неке од претходних симптома у својој држави, бојим се да је већ касно, имате моје саучешће.

 

Татјана Прица

 

Advertisements

One comment

Thanks for your comment, it will be visible after moderation. Comments containing offensive language, threats and personal insults, will not be published...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s