Вулин ПРИЗНАО да су Тачијеви избори НЕЛЕГАЛНИ и НЕЛЕГИТИМНИ (видео)

ВУЛИН ПРИЗНАО ДА СУ ТАЧИЈЕВИ ИЗБОРИ НЕЛЕГАЛНИ И ДА ЋЕ БИТИ НЕЛЕГИТИМНИ

Никад Граница са Косовом и Метпохијом
03.09.2013.

Ово није рубрика “веровали или не” ово је потврђена вест:

“Знам да су ово тешка времена, ја знам да ово није лако превалити преко језика, знам да је јако тешко изаћи и рећи ДА ЋЕМО ГЛАСАТИ НА ИЗБОРИМА КОЈЕ НИЈЕ РАСПИСАО председник Народне скупштине Републике Србије. Али Влада, председник и Парламент су урадили оно што мора да се уради”, казао је Вулин.

1) Ако локалне изборе није расписао “председник Народне скупштине Републике Србије” онда то нису ИЗБОРИ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ!2) Ако је изборе на КиМ “за 3. новембар, расписала „председница Косова“, Атифете Јахјага, на основу „Устава Републике Косова“, одлуком од 2. јула штампаном са „грбом Републике Косова“, објављеном дан касније у „Службеном гласнику Републике Косова“, достављеном „Централној Изборној Комисији Републике Косова“, а што све указује на статусно неутралне активности” (А.Ђикић) онда су то:- ПРОТИВ УСТАВНЕ и НЕЗАКОНИТЕ РАДЊЕ на међународно признатој и Уставом Србије утврђеној територији, а поврх свега тога кршење Резолуције СБ УН 1244!

– самим тим резултати и последице тих резултата су НЕЛЕГИТИМНИ, а

– сви организатори и учесници ових криминалних радњи ће бити ЗАКОНСКИ САНКЦИОНИСАНИ – издаја и велеиздаја тј. рушење уставно-правног поредка, па макар то био овај наш Републике Србије, је најтежи и најцрњи криминал!

ВУЛИНЕ, КО ПРИЗНА ВЕЛЕИЗДАЈУ ПОЛА МУ СЕ ДОДАЈЕ!

Јер си, без обзира на обзир, са својим компањонима био свестан криминала који организовано чинете као и масовних погубних последица које из њих следе.

Ваша велика нужда=морање није олакшавајућа околност у злочину државоубиства!

На крају како и доликује сепаратистички режим из Приштине будућим косоварима (држављанима монструм-државе) штампао је назови гласачке листиће и материјале на LATINICI!

Тако је то када си “српска заједница” у оквиру “republike e kosoves” а не (српски) народ Републике Србије!

ВУЛИН ПРИЗНАО ДА СУ ТАЧИЈЕВИ ИЗБОРИ НЕЛЕГАЛНИ  И ДА ЋЕ БИТИ НЕЛЕГИТИМНИ Ово није рубрика "веровали или не" ово је потврђена вест: "Знам да су ово тешка времена, ја знам да ово није лако превалити преко језика, знам да је јако тешко изаћи и рећи ДА ЋЕМО ГЛАСАТИ НА ИЗБОРИМА КОЈЕ НИЈЕ РАСПИСАО председник Народне скупштине Републике Србије. Али Влада, председник и Парламент су урадили оно што мора да се уради", казао је Вулин. 1) Ако локалне изборе није расписао "председник Народне скупштине Републике Србије" онда то нису ИЗБОРИ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ! 2) Ако је изборе на КиМ "за 3. новембар, расписала „председница Косова“, Атифете Јахјага, на основу „Устава Републике Косова“, одлуком од 2. јула штампаном са „грбом Републике Косова“, објављеном дан касније у „Службеном гласнику Републике Косова“, достављеном „Централној Изборној Комисији Републике Косова“, а што све указује на статусно неутралне активности" (А.Ђикић) онда су то: - ПРОТИВ УСТАВНЕ и НЕЗАКОНИТЕ РАДЊЕ на међународно признатој и Уставом Србије утврђеној територији, а поврх свега тога кршење Резолуције СБ УН 1244! - самим тим резултати и последице тих резултата су НЕЛЕГИТИМНИ, а - сви организатори и учесници ових криминалних радњи ће бити ЗАКОНСКИ САНКЦИОНИСАНИ - издаја и велеиздаја тј. рушење уставно-правног поредка, па макар то био овај наш Републике Србије, је најтежи и најцрњи криминал! ВУЛИНЕ, КО ПРИЗНА ВЕЛЕИЗДАЈУ ПОЛА МУ СЕ ДОДАЈЕ! Јер си, без обзира на обзир, са својим компањонима био свестан криминала који организовано чинете као и масовних погубних последица које из њих следе. Ваша велика нужда=морање није олакшавајућа околност у злочину државоубиства!  ;) На крају како и доликује сепаратистички режим из Приштине будућим косоварима (држављанима монструм-државе) штампао је назови гласачке листиће и материјале на LATINICI! Тако је то када си "српска заједница" у оквиру "republike e kosoves" а не (српски) народ Републике Србије  ;)
Advertisements

Thanks for your comment, it will be visible after moderation. Comments containing offensive language, threats and personal insults, will not be published...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s