Драган Симовић

Драган Симовић – О СРБСКОМ НАЦИОНАЛИЗМУ


О СРБСКОМ НАЦИОНАЛИЗМУ

 Драган Симовић

2968685_shutterstock-1901913505_ff

У окружењу свих могућих и немогућих антисрбских национализама, ви и ми, ведски, хиперборејски и аријевски Срби, не можемо опстати без здравог, темељног и освешћеног србског национализма.

Све ово расуло у Србству и Србији, све ово безверје и безнађе, сва ова беда и простаклук, сав овај лелек и кукњава, сва ова малодушност и малоумност, сав овај смрад и гној, што од дна до врха захвата Народ и Државу, јесте управо стога што нема здравог, темељног и самосвесног србског национализма.

Само образовани, освешћени, самосвесни и самобитни србски националисти, који знају ко су и чији су, могу да спасу Србство и Србију.

Србски националисти, нема никакве сумње, не би дозволили присуство туђинских, антисрбских национализама, који, без стида и срама, проповедају Србијом праискону мржњу према србскоме народу.

Антисрбски национализам већ разједа Србију изнутра!

Србија је поробљена антисрбским национализмима из окружења, који се у Београду више величају и славе  него у својим матичним земљама.

Заиста, Београдом и Србијом владају потуљени и подмукли антисрбски националисти, скривени иза невладиних организација, који све време измишљају лажи о србском национализму којега, уистини, ни на видику нема.

Сав олош и шљам из окружења сабран је у  београдским невладиним организацијама, а њихов једини задатак јесте потпуно сатирање и затирање Србскога Бића.

Београд је престони град свих антисрбских национализама, оних патолошких србомрзачких национализама који презиру и мрзе све што је србско.

Заиста, све што макар и предзнак србски има, то ће за њих бити предметом праисконе мржње –

мржње која се ничим словесним не може ни појмити, ни схватити, нити разјаснити!

Да Србство и Србија имају здраве, самосвесне, самобитне и освешћене србске националисте, попут Милоша Црњанског, не би Србијом данас владале белосветске парије и палије!

2 replies »

  1. Да допуним предходни коментар, Србију не може спасти национализан нити било шта и било ко други него Христос. Није национализам главни, главни јер Христос па онда национализам. То што Симовић прича су небулозе. Да није било хрижћанства срби би одавно нестали као народ још за време турака а можда и пре. Његов перуна и паганизам не може помоћи ни њему самом а камо ли србији и србима. Далеко му лепа кућа!

    Свиђа ми се

  2. Драган Симовић аутор овог текста се декларише као следбеник веда и паганског бога старих словена Перуна и отворено се бори протих хришћанства и православља па каже на једном месту: ”Највећи евроазијски Народ, са примањем хришћанства, бачен је на колена, свезан и окован у вериге, да служи за подсмех и поругу свим иним народима.” Недвосмислен став, а под највећим евроазиским народом подразумева Русе. Непотребно је чак и доказивати да је нетачно то што је рекао али ипак не зна да је Русија била најјача и то баш у време Романових и тада када је била православна царевима… али опет кажем не битно је и то само зато што тај човек својим текстовима упорно и отворено устаје против православља!

    Свиђа ми се