Глас КиМ – Зато, драга браћо и сестре, не излазимо на изборе, не учествујмо у том колективном самоубиству!!!


Саопштење за јавност Гласа КиМ поводом шиптарских избора

Glas_Kosova_i_MetohijeДрага браћо и сестре! С обзиром да су се све патриотске и православне странице огласиле поводом предстојећих избора у такозваној Косова Репубљик, ред је да се и наша страница огласи, јер и ми спадамо у обе категорије.

Наша страница се, као што знате, првенствено бави извештавањем са окупираних територија јужне српске покрајине, али то не значи да смо се ограничили само на то. Својим животом овде, нас 15 већ довољно чинимо, а о повременим делима нерадо пишемо, што због веровања да је наша награда на небесима а не овде, што због тога што сматрамо да ма шта чинили никад није довољно дела за нашу мајку домовину!

Сваки Србин, Светосавац, Православац, дужан је да своју отаџбину брани, да за њу ради, да за њу на крају крајева гине, али да је одбрани и сачува за следећа поколења. Ми смо нашу земљу бранили, што у терористичким нападима пре 1999., што у нападима Нато-авијације, то и у ових 14 година окупације, и уз Божју помоћ успели смо да у својим срединама сачувамо део Србије!

Сада није време за борбу оружјем. Сатана је смислио нови план: да помоћу лажних избора на којима заправо немамо избор, признамо да су они победници и наши владари.

Драга браћо и сестре, апелујемо на ваш разум који вас је и до сада у многоме сачувао да на изборе које Тачистан организује не излазимо.

Зашто? Зар нам треба разлог?

Па нека први буде да ми ту “државу” не признајемо, она за нас не постоји, а тиме не постоје ни избори на којима се мора изаћи. Користимо глагол МОРАТИ јер наша матица Србија, на челу са властима које су све, само не српске, тај глагол користи када нам о овим изборима причају.

Нама, драга браћо и сестре, Тачи није премијер, Јахјага нам није председница, њихов “устав” није наш Устав, а њихова УЧК није наша војска, него наша кланица. Њихов језик није наш језик, њихове телевизије шире само пропаганду и лажи. За нас у њиховом свету нема слободе кретања, нема коришћења свог језика, нема наше културе и наше вере, нема наших цркава нити има наше деце. Ми им сметамо, они нас мрзе, да није тако до сад бисмо се некако снашли да живимо. Овако, само кад им требамо, да нашим излазком на изборе испуне услове за улазак у ЕУ, они нас се сете, тобож брину о нама.

Ми браћо и сестре живимо овде, ми знамо реалност на терену. Ово није заједнички живот, нити је заједничка земља. Ми овде немамо ни суживот, ми овде живимо паралелне животе. Ми у нашој Србији, они у њиховој Албанији, а то је можда у истој улици.

Више никад Србин неће радити у истој фирми са шиптаром, нити ће наша деца ићи с њима у школу. Нећемо ићи на културна дешавања, нити ћемо честитати једни другима празнике. Међу нама ће увек бити мржња и наша жеља за ослобођењем и осветом крвницима.

Зашто бисмо онда ми изашли на изборе? Који је наш мотив?

Можда неки бољи живот у Репубљик Косова? Не будимо наивни! Репубљик Косова никад неће имати места за нас. Чак ни на гробљима. И тамо им наши мртви сметају, не дају им мира, руше их и прекопавају…

Можда кад изађемо на те изборе можемо слободно да исповедамо своју веру? Наравно да не! Они ће нам цркве палити без обзира да ли смо изашли или не, јер су нецивилизовани злочинци и рушитељи…

Хоћемо ли да се слободно крећемо кад изађемо на те изборе? Хоћемо ли моћи да користимо своја српска документа, своје писмо ћирилицу? Само будала може да се томе нада. Искуство нас учи другачије.

Хоћемо ли да добијемо посао? Да се вратимо у своје фирме, фабрике, куће, станове, на своја имања? Имали су 14 година и нису нас вратили! Неће ни после избора! Хоће ли, најважније, престати да нам убијају децу? Наравно да неће!!!

И зашто бисмо ми изашли на те изборе? Јер нас Дачић тера? Ма хајте молим вас, па нас већи “јунаци” нису могли да победе и наш тврдоглав отпор униште. Не плашимо се ми Дачића, нити његове уцене. Он, одавно је знано, ради све у интересу шиптара, а не нас…

И на крају питање, чак и да буде све бајно, као што кажу, лажу Београдски новосрби, који су КиМ и нашу муку гледали само из безбедности своје фотеље, уз кавијар и шампањац, чак и да буде све савршено, да излазком на изборе добијамо Бог зна која права, Бог зна које погодности и могућности, ми смо тим чином признали државу Косова Репубљик, помогли шиуптарима, кољачима, да добију шта желе.

А онда, ко нама гарантује да тај исти Тачи, премијер, Бог и батина међу терористима, неће да сва та наша новостечена права и погодности укине, кад му дође …??? НИКО!

Зато, драга браћо и сестре, не излазимо на изборе, не учествујмо у том колективном самоубиству, нек сам грех велеиздаје падне на Дачићева крхка плећа. Нек њега потомци куну, а преци проклињу...

МИ ДА СМО ЧИСТЕ САВЕСТИ!!! Јер ми смо Србија, ми смо отпор колонизацији и окупацији, ми имамо обавезу дату од Бога да смо баш овде и баш сада у овом часу одлуке. Изаберимо правилно, преспавајмо изборе Тачистанаца и сачекајмо казну званичног Београда… нек им је на част!

НЕ ШИПТАРСКИМ ИЗБОРИМА! ДА СРБИЈИ НА КИМ!

Свети-Александар-Невски

Advertisements

Thanks for your comment, it will be visible after moderation. Comments containing offensive language, threats and personal insults, will not be published...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s