Анализа

Ал Џазира и Ројтерс cу oбјавили вест о масакру у Сирији један дан пре него што се масакр десио?


Ал Џазира и Ројтерс cу oбјавили вест о масакру у Сирији један дан пре него што се масакр десио?

23.08.2013. Приредила редакција СРБског ФБРепортера

„Ако је истинита тврдња да је Ал Џазира објавила фотографије гасног напада и масакра дан пре него што се десило, то је јак доказ да је напад део пропагандне кампање са лажним оптужбама против Сиријске владе да би се обезбедио изговор за Западну интервенцију у корист побуњеника, који већ јасно губе рат против режима Башара Ал Асада“ – наводи Ед Кориган (ВНН)

Он наводи да је тајминг напада врло сумњив јер се десио у баш након што су УН инспектори ушли Сирију у потрази за доказима о коришћењу хемијског оружја.

О ЧЕМУ СЕ РАДИ

Како наводи сајт Интифада, Ал Џазира је објавила вест Ројтерса о масакру у регији Источа Гоута, Дамаск, дан пре него што се масакр десио. На десетине видео снимака је отпремљено претходног дана. Сви ови докази показују да су терористи масакрирали људе а потом снимили сцене да би обманули светску јавност!

Ал Џазира је у 9:28 објавила вест о нападу (увидом на сајту Ал Џазире, датум објављивања вести је 21. август).  Још један сајт (који је на страни сиријских терориста) је око 03:30 објавио да је Асадов режим користио хемијско оружје у Источном Гоуту, Дамаску, Јобару, Аин тарми, Замалки, Западној Гоути… Извор је рекао да би број жртава могао да се повећа због недостатка опреме и медицинских средстава…

У исто време један од добро познатих про-побуњеничких ју-тјуб налога ‘SHAMSNN’ поставио је десетине видео снимака и то у време између 03:00 и 04:00. НАЈВАЖНИЈИ доказ је да је датум отпремања 20. август! АЛИ сиријски режим је оптужен за напад који се десио 21. августа!!

doguguta-birgunonce1

Чак и ако узмемо да се хемијски напад десио у 03:30, немогуће је да се направи и постави на ју тјуб на десетине видео снимака … То показује да терористи припремили, организовали све сцене унапред а затим су оптужили сиријски режим за масакр кога су терористи учинили. Што им се више ближи крај, треористи постају све бруталнији. Они чак немају милости за децу и користе их само ради обмањивања светске јавности. Они доводе на одређена места цивиле, децу, жене, где их брутално убијају а онда оптужују сиријски режим како би легализовали своју бруталност.

Сиријски терористи су 20.08.2013. „аплоадовали“ видео снимке о својим злочинима у источној Гоути, Дамаску, а затим оптужили сиријску Владу за напад који се десио у раним часовима 21. 08. 2013. Ако се злочин десио 21.08. 2013. како су онда поставили видео на ЈуТјуб страници дан пре злочина?

reuters-13saat-640x313


Референце:

BREAKING NEWS: Exclusive-Photo- Al Jazeera, Reuters Published the news of Massacre in Syria one day before the Massacre Happened

http://www.veteransnewsnow.com/2013/08/23/226393-al-jazeera-reuters-published-the-news-of-massacre-in-syria-one-day-before-the-massacre-happened/

http://blogs.aljazeera.com/topic/syria/dozens-people-have-been-killed-syria-nerve-gas-attack-government-forces-activists-said