ГМО

ВЕЛИКИ НАРОДНИ ПРОТЕСТ ПРОТИВ "КЕМТРЕЈЛСА", 25 АВГУСТА У ЦЕНТРУ НИША, ТАЧНО У ПОДНЕ !!!


933949_344626195669866_1691219682_n

СТОП ГЕНОЦИДУ! СТОП МОДИФИКАЦИЈИ ВРЕМЕНА! СТОП МАНИПУЛИСАЊУ ПЛАНЕТОМ! СТОП ДЕПОПУЛАЦИЈИ!

СТОП СМРТОНОСНИМ ЕЛЕМЕНТИМА У НАШЕМ ВАЗДУХУ, ЗЕМЉИ, ВОДИ И ОРГАНИЗМИМА ЉУДИ, ЖИВОТИЊА И БИЉАКА КОЈИМА НАС ПРСКАЈУ:
✖ ОТРОВИМА,
✖ ТОКСИНИМА,
✖ РАДИОАКТИВНИМ СУПСТАНЦАМА,
✖ ТЕШКИМ МЕТАЛИМА,
✖ ВИРУСИМА,
✖ БАКТЕРИЈАМА,
✖ ГЉИВИЦАМА,
✖ ПЕСТИЦИДИМА,
✖ ХЕБРИЦИДИМА,
✖ ИНСТЕКТИЦИДИМА,
✖ ПОЛИМЕРСКИМ ВЛАКНИМА,
✖ НАНО-ЧЕСТИЦАМА …

——————————————-

Од 2006. године на небу балканских држава појавили су се необележени авиони који за собом остављају КЕМТРЕЈЛС, односно хемијске трагове. Ово нису обични трагови авиона који се називају КОНТРЕЈЛС. Ови трагови су примећени широм планете.

КОНТРЕЈЛ – Обичан, природан, авионски траг који се састоји од водене паре и кристала леда насталих као последица кондензације водене паре на ниским температурама. Такав траг нестаје након пар секунди до неколико минута за авионом.

КЕМТРЕЈЛ – Хемијски траг је намерно испуштање хемикалија у атмосферу из специјално уграђених авионских танкера и пумпи. Овакав траг се може препознати по томе што остаје и по неколико сати иза авиона као константна бела линија полако се ширећи у белу измаглицу која прекрива небо. Често се могу видети како авиони који остављају овакве трагове лете у разним формацијама или један за другим.

Такође, постоји оправдана забринутост да се овај програм не користи у сврхе заустављања глобалног загревања већ да се користи у војне и експерименталне сврхе које су повезане са новим типом фисокофреквентног оружија Х.А.А.Р.П. које се увелико користи за модификовање климе, а има примену и као снажно психотропно оружје.

Постоји оправдана забринутост какав ефекат испуштање оваквих аеросола у атмосферу може имати по здравље људе и остали живи свет на планети.

КЕМТРЕЈЛС су наводе као узрочници повећања оболелих од симптопа налик на грип, астме, бронхитиса, упале плућа, оболења срца и повишеног притиска. Доводе се у везу са новом застрашујућом болести Моргеллонс, повећањем броја стерилитета као и мултипла склерозе и Алцхајмерове болести, а за које се сумња да је узрокује таложење алуминијума у ћалијама мозга који је један од главних састојака ових аеросола.

https://www.facebook.com/events/158112144377801/?hc_location=stream

*****************

“КЕМТРЕЈЛСИ” ЈУТРОС ИЗНАД НИША- ИСТРЕБИЋЕ НАС КО БУБАШВАБЕ И ТО БЕЗ ИСПАЉЕНОГ МЕТКА !?

Ауторитативни Западни извори о постојању и (зло)употреби „Кемтрејлса“

3 replies »

 1. Глобални Марш Србија – Београд Трг Републике 25.8.2013 у 12 часова Протест против Геоинжењеринга и Хемијског запрашивања (chemtrails)

  Свиђа ми се

 2. Poziv Nikoli Aleksicu i Ekoloskom pokretu Novog Sada
  Kao gradjanin Srbije imam dužnost da vas pozovm da pomognete GLOBALNI MARŠ PROTIV HEMIJSKOG ZAPRAŠIVANJA ( chemtrails) i GEOINŽENJERINGA. Protest je prijavljen u : Nišu od strane Ekopokreta Niš i Beogradu od strane Srbskog Centra Ekologije .
  Vaša pomoć bi se sastojala u tome ako bi kao pokret mogli da prijavite protestni marš u Novom Sadu .
  Projekat je ogroman i Srbija kao država se prikljucila svetu sto možete videti na sledećem linku.
  https://www.facebook.com/events/468817216526594/
  Takodje smo kao država koja će dići glas protiv geoinžinjeringa i hemiskog zaprašivanja označeni i na karti sveta.
  http://www.globalmarchagainstchemtrailsandgeoengineering.com/map.html

  Izvorna stranica odakle je poslat poziv za Globalni marš https://www.facebook.com/GlobalMarchAgainstChemtrailsAndGeoengineering

  Pošto ste jedan od prvih koji su u Srbiji progovorili o ovoj temi onda znate i koliki je značaj ovog protesta.
  Poziv na protest na stranici koji sam vam linkovala nije poziv od strane niti jedne organizacije vec obicnih gradjana nas pojedinaca koji pratimo i koji smo pomagali i Eko pokretu NS u prikupljanju informacija vezanih za Hemisko zaprašivanje i Geoinžinjering.
  Stoga ako ste zainteresovani da prijavite protest molim vas da kad to i uradite postavite samu prijavu (prvi link) i poziv vaš gradjanima da vam se pridruže u Novom Sadu. Stranica je otvorena za svakog ko može ili je ustanju da prijavi protest i biće zbirno mesto s kog ce slike protesta iz razlicitih gradova i informacije o istom moci da se salju i u svet samom povezanoscu sa organizatorima protesta u svetu .

  Свиђа ми се