АНАЛИЗЕ И МИШЉЕЊА

Биљана versus Нови светски поредак!!! Тако ја то увек и на сваком месту…


Биљана versus Нови светски поредак!!!

Bilja vs NSP
ФБ белешка Биљане Ђоровић
09.08.2013.

Морамо на сваком месту у свакој прилици показати да не пристајемо на геноцидални Нови светски поредак. Код мене је то некако природно јер га ни мало не подносим.

Тако ме је синоћ када сам се враћала из центра Содома и Гомора, зауставила саобраћајна полиција и почела да загледа мене и мој аутомобил (познат као Зелени змај: већ је зашао у године, Корал ИН – Застава). И онда су осветљавали унутрашњост аутомобила батеријском лампом, чак су је уперили и у мене. Нису ни сањали шта ће их снаћи због тога.

Питала сам их:

– Очигледно је господо полицајци да сам ја у полицијској држави Антисрбији СУМЊИВО ЛИЦЕ!!!!! У квазидржави у којој се крши устав, територије поклањају шиптарима, људи умиру берући вишње И ШТО ЈЕ НАЈВАЖНИЈЕ У ВАШЕМ СЛУЧАЈУ, ГОСПОДО: НЕКАЖЊЕНО ГАЗЕ ДЕЦА НА ПЕШАЧКИМ ПРЕЛАЗИМА. Недодирљиви син медијског могула, може некажњено да гази децу по улицама. Ваш шеф (онај који глуми шефа) је био видимо у опасности од атентата и то од вехабија. Ахахахаха!!!! Добар штос !!!!!!!

– Госпођо – рекао ми је млади полицајац – ми само радимо свој посао.

 АХ, ТА РЕЧЕНИЦА, АХ!!! Рекла сам му:  – Стандардна одбрана свих службеника светске владе и тако је то свуда где се имплементира(о) нацистички светски поредак – и тако даље. Онда ме је питао где радим и рекла сам му наравно да то питање нама право да поставља осим уколико нови светски поредак није и то увео. Онда је он рекао: – Па ми смо само пиони, госпођо – а ја сам му рекла – пиони сте зато што пристајете да будете пиони. Нико није роб уколико на то добровољно не пристаје.

Затим је млади полицајац почео да изговара неке стандардизоване флоскуле типа: – ово је Србија (са пежоративним призвуком), и наравно: рекла сам му да је Србија најлепша земља на свету и да су наши преци дали своје животе за њу и да ту где он стоји и упире своју лампу у мене и ту где се налази мој аутомобил и где год и ја и он и његов колега крочимо својом ногом, свуда су кости оних који су дали животе за Србију. И да је ова земља највреднија јер је плаћена тим костима и крвљу и да никада више не би смео ма шта лоше да говори за своју земљу. И… онда сам отишла и оставила те полицајце у некој врсти затечености. Мислим да су после тога ипак о нечему и размислили. Тако ја то увек и на сваком месту!

4 replies »

  1. СВАКА ВАМ ЧАСТ.

    ВИ СА ФБ РЕПОРТЕРА СТЕ ПРИМЕР НАМА КАКО ТРЕБА ДА СЕ БОРИМО ДА ИСТИНА УГЛЕДА СВЕТЛОСТ ДАНА. НЕУСТРАШИВИ СТЕ. НЕКА ВАС ГОСПОД ЧУВА.

    Свиђа ми се

  2. Ima medju policijom poprilican broj onih koji ne razmisljaju svojom glavom,a trebali bi. Pa kome ce voni ostaviti sutra svoju zemlju,ako ne svojoj djeci,a sva djeca Srbije trebalo bi da je nasa zajednicka,pa tako i njihova. Ne mogu shvatiti ljude koji nemaju brigu za sutrasnjost Srbije i koji se brinu samo danas da napune stomak.Dobro,oni imaju specificnu sluzbu i zavise od te bijedne plate,ali mogli bi pokazati malo vise razumijevanja kada su u dodiru sa narodom,jer narodu je dosta vise svega. Zivim u Italiji i mogu sa sigurnoscu reci da Italijani ne bi trpjeli niti stoti dio ponizenja koliko trpi nas narod.Bilo bi tu ulice ali i oruzane pobune Boga mi.

    Свиђа ми се