АНАЛИЗЕ И МИШЉЕЊА

Биљана Ђоровић: Државе су сада окренуте против народа – неопходно је изаћи из система


Biljana Djorovic

Биљана Ђоровић
07.08.2013.

По мојим увидима и мишљењу дошло је време када ми а и други људи на планети морамо да повучемо друштвени уговор са државом. Државе су сада окренуте против народа и раде на његовом уништењу у буквалном смислу те речи. Политичари су тек испоставе за извршавање стратешких и тактичких задатака Светске владе која нам ради о глави. У таквој ситуацији неопходно је изаћи из система.

Најбоље би било када би се то реализовало на глобалном плану: када би освешћени појединци поставили питање друштвеног уговора у условима геноцидалних планова глобалитариста који се свакодневно реализују. Слободна воља мора постати конститутивна у нашим животима. Слободна воља је прва и последња линија одбране од овог зла које нас је окружило са свих страна.

Глобални систем = глобализам = Нови светски поредак заснива се на релизацији давно усвојених програма предаторске елите која ни на чему другом није радила осим на својој највећој опсесији: да људе потамани, истреби, стерилише, контролише, трансформише. Ми смо за њих тек инсекти, бубе које треба згазити.

Када проучавате историју еугенике, на њеним почецима је Галтон, рођак Чарлса Дарвина који је био најбогатији човек у Енглеској. Малтус-Дарвин-Спенсер су послужили као теоријско и „научно“ оправдање тежњи банкара, енглеске краљевске породице и индустријалаца за њихове предаторске апетите. Посматрајући везе међу њима долазимо до праве слике о тим психопатама: еугеника је у њиховој крви, мозговима, плановима и сада се намеће њиховом глобалном царству у форми ЗАКОНА.

Излаз:

За нас у Антисрбији видим следеће решење које треба реализовати у крајње неповољним околностима и захтева спремност на велике напоре:

1. Неопходно је организовати се и извести нову велику сеобу народа: ОВОГА ПУТА ИЗ ГРАДОВА У ОПУСТЕЛА СЕЛА, ПЛАНИНЕ… Нека у градовима остану они који служе геноцидалистима и сами су такви;

2. Направити нови друштвени уговор и успоставити систем размене, вратити занате и организовати се по једноставним принципима.

3. Образовање мора да буде = образовање за слободу; неоходно је неговати активност мишљења јер су идеје најмоћније и најважније оружје човека, веза са Творцем и Космосом. Морамо изаћи из зачараног круга у који су нас инжињерингом стрпали тако да живимо програмирани, мислимо програмирани и упадамо у замке које су нам поставили. Зашто би на то даље пристајали?

4. Стварати мале оазе слободе и повезивати се са сличним у свету: слободарским, мислећим људима који не живе у координатама и торовима мисли које су за нас предвидели геноцидалисти.

***

Човекова суштина, потенцијали и перспективе су преузети, препаковани и угурани у човекову подсвест од стране предатора-банкара, корпоратиста и британске аристократије. У том послу највећа заслуга припада Фројдовом рођаку – Едварду Бернезу, који је не само човека свео на потрошача, него је развио систем у коме су све наше акције почели да моделују ПР менаџери и пропагандисти по мери моћних интереса.

Наука и научници су потпуно кооптирани у систем а тзв. друштвене науке су усмераване у правцу бројања анђела на врху игле. Велике фондације, ослобођене плаћања пореза, направиле су преко својих стипендија генерације студената – јањичара који су профункционисали као „труст мозгова“ Светске владе тако да се никада не запитају да ли производе храну или отров; да ли својим проналасцима производе смрт или живот. Важно им је само да зарађују, путују, И РАДЕ СВОЈ ПОСАО. Тако је гласила одбрана нацистичких злочинаца у Нирмбергу: ми смо само извршавали налоге, то је био наш посао, Хитлер је био окружен докторима наука а неки су имали и по два-три доктората.

Треба подвући црту и усмерити свој мисаони апарат у правцу повратка преотете људске суштине. Они који мисле слично, морају се удружити и створити простор слободе. У том простору могла би да се ослободи огромна духовна енергија.

***

Човек је програмиран и форматизован. Кључна реч је инжењеринг. Ваља се депрограмирати. На пример: људи су програмирани да лажу и стално лажу без икакве потребе. То је довело до тога да више нико никоме не верује а ако му се случајно учини да неко (појединац, група итд) говори истину и поверује у то, по правилу се грдно разочара кад схвати да је био у заблуди.

Лаж је изузетно опасна, заводљива и све у свему – ђаволски изум. Али нема ништа драгоценије, важније и лепше за човека од тога – да говори истину, сведочи истину и живи за истину. Истина је = енергија док је лаж = симулакрум. Лаж загађује, и никад у историји цивилизација није била оволико контаминирана и загађена лажима. То је најопаснија врста загађења са којом смо суочени.

5 replies »

 1. „Неопходно је организовати се и извести нову велику сеобу народа: ОВОГА ПУТА ИЗ ГРАДОВА У ОПУСТЕЛА СЕЛА, ПЛАНИНЕ… Нека у градовима остану они који служе геноцидалистима и сами су такви;“

  У села треба да се врате сви они који потичу са села а дошли су
  у градове ради школовања или запослења.
  Наравно, не могу то урадити сви, али већина пензионера то може,
  само ако има могућности /имовону – кућу са окућницом/ воље и жеље.
  Свакако да би својим примрером „повукли“ и један део млаћих генерација /незапослених у градовима/, пренели им своје пољопривредно искуство стечено у младости, још док нису били похрлили у градове за „бољим животом“.
  А они који немају могућности, никако их не можемо и не треба наз-
  вати „ГЕНОЦИДАЛИСТИМА“, како то мало пренагљено МИСЛИ, ПИШЕ И ГОВОРИ АУТОРКА ТЕКСТА.
  Осим тога, не треба ствари схватати буквалистички, као да ће ЦЕНТАР СВИХ ЦЕНТАРА ДЕШЕВАЊА БИТИ САМО СРБИЈА И СРБСКИ НАРОД.
  Постараће се Господ Бог да се тежиште догађања измести ван тери-
  торије Србије, када ће се „велики“ међусобно позабавити једни са
  другима, и нама дати да мало одахнемо.
  На сличан начин овако ствари коментарише и пок. Старац Тадеј Штрбуловић, чијих речи смо сведоци – ја и моја породица /супруга и
  двоје одрасле деце/, и још многи и многи појединци са породицама.
  Нама је потребно да у речено чврсто верујемо, а да, као што рекох,
  уради свако колико ко може /према својим личним и породичним могућностима/ на растерећувању физички и духовно претрпаних и загаћених градова.
  Ово без Божије помоћи са Неба и моћног савезника на земљи не можемо да урадимо.
  А савазника ћемо добити, изненада, неочкивано…
  Не по заслузи, већ по МИЛОСТИ БОЖИЈОЈ!

  Драган Славнић

  Свиђа ми се

 2. – Треба направити ПАРАЛЕЛНИ СИСТЕМ БЕЗ ЛАЖИ,
  – са сви елементима заштите,
  – затим „поткопати“ и уклонити ЛАЖОВЕ !

  Свиђа ми се

 3. Овај систем је потпуно завистан од лажи и превара које непрекидно емитује путем медија које има под контролом.Без ових лажи систем би се одмах распао.Једна од кључних лажи и обмана која чини окосницу система је игра са изборима у којима је систем успео да увуче народе да учествују у игри у којој нису у могућности да провере дали се поштују правила игре.Резултат ове чињенице је да после избора народ редовно остане преварен јер добија власт коју бирају глобалисти а којој народ даје легитимитет, живећи наредне четири године у илузији да је сам себи одабрао власт.Неучествовање у најмасовнијој обмани званој избори први је и најважнији корак ка излазу из агоније у коју је човечанство увучено дајући добровољно легитимитет власти која му ради о глави.

  Свиђа ми се

 4. Prvi korak izlaska iz sistema je njegovo ignorisanje kada dodju izborna vremena. Ko god izadje na izbore, taj je dao svoj pristanak na sve sto ce da mu rade u buducem…

  Свиђа ми се