ДРУШТВО

Србија СУДИ родољубима! Срамном пресудом Паги осуђен на 7 година затвора!!!


05.08.2013.
КМитровица

СРАМОТА!!! Славољуба Јовића Пагија из Косовске Митровице, Србина који је животом бранио барикаде, без икаквих доказа, српско правосуђе осудило је данас на седам година затвора, за наводно рањавање немачког војника! Нова власт показала је да је лојалнија српским непријатељима од предходне и да је спремна да се сурово обрачуна са сваким Србином на Косову и Метохији, који не признаје шиптарску нарко државу!  (Милица Ђурђевић, Заветници)

Nebojsa Jovic

Објављујемо ФБ коментар Небојше Јовића, брата Славољуба Јовића, Пагија:

давидовић

Судија Давидовић

„На основу извештаја из Немачке (где се НЕ ПОМИЊЕ ИМЕ СЛАВОЉУБА ЈОВИЋА) и исказа сведока (СВИХ 5 СВЕДОКА ТУЖИЛАШТВА + ЗАШТИЋЕНИ СВЕДОК ТВРДЕ ДА НИСУ ВИДЕЛИ ПАГИЈА ДА ИМА ПИШТОЉ У РУКАМА НИТИ ДА НА ИКОГА ПУЦА), „ВЕРУЈЕМО“ ДА СТЕ ВИ НА НЕМАЧКЕ ВОЈНИКЕ ПУЦАЛИ!“ – рече то ова „морална громада“ а да није ни трепнуо нити барем поцрвенео!

До скора сам био убеђен да СУД МОРА „УТВРДИТИ“ ЧИЊЕНИЦЕ, ИСКЉУЧИВО НА ОСНОВУ НЕДВОСМИСЛЕНИХ ДОКАЗА ИЛИ ДИРЕКТНЕ ИЗЈАВЕ СВЕДОКА, А НЕ ДА „ВЕРУЈЕ“! И ЈА „ВЕРУЈЕМ“ ДА ВАНЗЕМАЉЦИ ПОСТОЈЕ, АЛИ ТО НИЈЕ НИ ИЗБЛИЗА ДОКАЗ ЊИХОВОГ ПОСТОЈАЊА! Е МОЈ ДАВИДОВИЋУ, АКО СЕ НАРОДА И СВ. ИЛИЈЕ, СВЕЦА НА ЧИЈИ СИ ДАН ДОНЕО НЕЗАКОНСКУ ОДЛУКУ ДА УНИШТИШ ЗЖВОТ НЕ САМО СЛАВОЉУБА, ВЕЋ И ЦЕЛЕ ЊЕГОВЕ ПОРОДИЦЕ И РОДБИНЕ, А НА ПРАВДИ БОГА, АКО СЕ НЕ ПЛАШИШ СВАКЕ ДЕЧЈЕ СУЗЕ КОЈА ЈЕ НА СВ. ИЛИЈУ ПРОЛИВЕНА И СВАКЕ КЛЕТВЕ ИЗРЕЦЧЕНЕ ИЗ СРЦА, ПЛАШИ СЕ ОНДА БОГА БАРЕМ, ЈЕР КАЖУ ДА ОН ВРАЋА (са разлогом) И УДАРА ТАМО ГДЕ НАЈВИШЕ БОЛИ И КАДА НАЈМАЊЕ ОЧЕКУЈЕШ!!!

***

МИЛАНЕ ДАВИДОВИЋУ, РЕКАО СИ ПРИЛИКОМ образЛАГАЊА ПРЕСУДЕ КОЈОМ СИ ХЕРОЈА, СРБИНА И ПАТРИОТУ КАКАВ ТИ НЕ МОЖЕШ БИТИ НИ У СЛЕДЕЋИХ 10 ЖИВОТА,СЛАВОЉУБА ЈОВИЋА ОСУДИО НА 7 ГОДИНА ЗАТВОРА БЕЗ И Ј Е Д Н О Г ДОКАЗА, ДА СУ НЕМЦИ И КФОР ТУ ДА САМО РАДЕ СВОЈ ПОСАО И НИШТА ВИШЕ ОД ТОГА!

ПОГЛЕДАЈ ДАВИДОВИЋУ И ПОСЛУШАЈ (додуше снимак није ни на албанском нити на немачком, али се надам да ћеш га барем малко разумети пошто је на срБском језику?) КАКО ТО КФОР СА СРБИМА „РАДИ СВОЈ ПОСАО“!

И ове потомке „аутора“ Аушвица и гасних комора, наоружане до зуба, прекривених панцирима, штитницима и шлемовима, наоружаних дугим цевима, тенковима, са којих су тешким митраљезом пуцали на голоруки народ, изрешетали куће пуне жена и деце, при чему су извршили злочин масовног убиства цивила, жена и деце у покушају,“напао“ је цивил из, како кажу, НЕПОСРЕДНЕ БЛИЗИНЕ пуцајући на њих? На јадне, наивне и доброћудне војнике који су вероватно случајно дошли до Звечана где су их сачекали зли, опаки наоружани можда тешким наоружањем цивили који су насрнули на излетнике и у бесу пуцали на себе саме?

ОПЕТ СУДИЈА МИЛАН ДАВИДОВИЋ… БЕОГРАД – Истражни судија Вишег суда у Краљеву одредио притвор до 30 дана Звонку Веселиновићу, бизнисмену из Косовске Митровице који је пре 2 дана ухапшен на Копаонику.

Истражни судија Милан Давидовић је рекао новинарима да је Веселиновићу одређен притвор због неовлашћеног ношења оружја. Давидовић је рекао да је Звонко Веселиновић носио пиштољ и на скијалишту на Копаонику, као и да је истрага против осумњиченог и даље у току. Његов брат Жарко Веселиновић тренутно је на саслушању у Специјалном суду у Београду.

„Веселиновићу је одређен притвор због постојања особитих околности да би могао бекством да осујети кривични поступак који се води против њега, изјавио је Давидовић и додао „да је Веселиновић са прибивалиштем на територији аутомоне покрајине Косово и Метохија“.

„Веселиновић би одласком на територију Косова и Метохије могао да постане недоступан државним органима Србије“, рекао је судија.

Судија је казао да је Виши тужилац у току истраге предложио извођење доказа саслушањем сведока, а да би Веселиновић уколико се нађе на слободи, могао да омета истрагу и утиче на њих.

Давидовић је казао да је Звонко Веселиновић ватрено оружје носио на Копаонику на скијалишту, на месту где се људи скијају и санкају, што представља особито тешке околности за извршење овог кривичног дела“.

„Из свих ових разлога, током истраге, одређен је притвор до 30 дана Звонку Веселиновићу за кривично дело недозвољено држање оружја, за које запрећена затворска казна од 2 до 12 година“, рекао је дежурни истражни судија Вишег суда у Краљеву Милан Давидовић.

ПА НЕКА КАЖЕ НЕКО ДА ЈЕ СВЕ ОВО СЛУЧАЈНО!

Sloboda za Pagija

***

БРУКА И СРАМОТА!!!

Славољуб Јовић Паги осуђен је на седам година затвора због поседовања оружја, а албанци могу да поседују и пуцају до миле воље.

Зашто се не осуди припадник КФОР-а који је пуцао на ненаоружан Српски народ и на Српску кућу у Рударе?!

Судија Милан Давидовић из Краљева који је осудио Пагија на 7 година затвора (А могао је и на две године, ако већ није смео да га ослободи), заборавља ДОБРО срба из Косовске Митровице који су Краљеву помагали када су били погођени земљотресом 2010. године.

Заборавља г-дин судија Давидовић Милан да су му управо добровољци из Косовске Митровице помагали када је земљотрес магнитуде 5,3 рихтерове скале оштетио кућу.

Заборавља судија Милан Давидовић да су му момци из Косовске Митровице уклонили два оштећена оџака и сушницу са армираном плочом на тавану уклонивши ризик и претњу да му оџаци и армирана плоча заврше кроз цреп и таван у спаваћу собу.

ТАКО НАМ И ТРЕБА!

(А било нас је десетак аута и пун аутобус добровољаца, који су помагали без и једног динара. И није нам жао, али жао нам је што нисмо знали да смо помагали и богаташима, који су вероватно користили свој положај и везе у кризном штабу Краљева)

СЛОБОДА ЗА ПАГИЈА!!!

_________

Повезани текстови:

Кoментар на вест о хапшењу Славољуба Јовића Пагија

СРНА: СЛАВОЉУБУ ЈОВИЋУ ОМОГУЋИТИ ОДБРАНУ СА СЛОБОДЕ

Чеси шокирани: Косметски Србин у краљевачком затвору, лажно оптужен да је пуцао у КФОР!

ПРОШЛО ЈЕ 90 ДАНА – НЕМА ДОКАЗА – ПУСТИТЕ ПАГИЈА ДА СЕ БРАНИ СА СЛОБОДЕ!

2 replies »

 1. Ovakva presuda za S.Jovica je ratni zlocin sudije M. Davidovica prema civilnom stanovnistvu. Davidovicu treba proveriti diplomu i da li je uopste zavrsio prava.Po ovoj presudi se vidi da je on daleko od znanja prava i pravde.Presudu je doneo po direktivi izdajnicke zlikovacke srpske vlasti u Beogradu koju cine Nikolic – Vucic – Dacic.
  Apsolutna je laz same optuznice protiv Jovica. Nemacki kforovski fasisti su dosli da ubijaju civile, Srbe na severu KiM. Zadatak nemackog i drugog Kfora na KiM je da stoje na liniji razdvajanja Albanaca i Srba a ne na liniji razdvajanja Srba i Srba. A nemacki vojnici su tome tezili cim su pristupili severu KiM. To je relevantna cinjenica sudijo, ako si sudija uopste, Davidovicu.
  Pogledaj Davidovicu tekst na sajtu – umesto zastite likvidacija – kako nemacki kforovci, fasisti ubijaju dvojicu Srba civila u centru Prizrena 13. juna 1999. godine. Ubijaju civile sa ravno 220 metaka. Najstravicnije ubistvo uopste u Evropi u poslednjih 70 godina. To cine nemacki fasisti nad Srbima, gospodine Davidovicu, i pogledaj nemacki sud zvanicno u Koblencu u Nemackoj osobadja te zlikovce a nemacka vojska nagradjuje najvecim vojnim priznanjem Davida Farka, porucnika koji je naredio ubistvo dvojice Srba civila u Prizrenu. Sudijo Davidovicu ti si zlikovac pravde, sudstva,neprijatelj Srba i Srbije. Ti si bruka pravosudja, jedan obican dupelizac, neznalac, splacina, brlog, sljam… Kako te nije stid da hranis porodicu od para poreznika Srbije koju primas a sa nepravdom koju propagiras i delis u sudu. Znaj nista ovo nije vecno .A onda kad se sve okrene pa ti ces biti prvi na listi svih knjiga crnog srpskog sudjenja. Srpske pljuvacke istine ce te zatrpati jednog dana.DAVIDOVICU SMRDLJIVCU.

  Свиђа ми се

 2. Kako sudiš sudiće ti se…
  Nevine Srbe guraju u tamnicu, da obezglave Srbe na Kosovu i u Metohiji..Varaju se, ali njihova bruka ostaje.Zato je dobro da se znaju sudije koje su ih osudile na pravdi Boga .

  Свиђа ми се