Вучић: Решио сам се Млађе уз помоћ Ивице, а сад ћу да се решим и Ивице уз помоћ Ђиде….

Aлександар Вучић изjавио да жели да Србиjа буде раскомадана и еуро-колонизована земља..

 

Објављено: 1. август 2013, 01:26, Танјуг, ФБР „обрада“

 

Превод Орвелијанског текста Танјуга „Желим модерниjу и успешниjу европску Србиjу“, на Српски, урадио Миодраг Новаковић

——————————

vucic-dacic-dinkic(1)

БEOГРAД – Први потпредседник Владе Србиjе Aлександар Вучић изjавио jе вечерас да жели да Србиjа буде раскомадана и еуро-колонизована земља.

„Желим иза себе да оставим велики прљави траг да jе Србиjа веома назадна и кобајаги евроунијска земља, него што jе то била пре него што смо преузели (не)одговорност“, поручио jе Вучић.

Говорећи о (не)раду владе Вучић jе изjавио да га ниjе изненадио предлог премиjера Ивице Дачића да у влади више не буде УРС пошто су се он и Дачић око тога већ унапред договорили, и да таj предлог свакако део унапред смишљене „завере“ и договора СНС и СПС- једино што Ивица не зна да је он следећи.

Вучић jе у интервjуу за Б92 рекао да му није пало на памет да инсистира на останку УРС-а у влади, јер пљачкашки плен је све мањи (уосталом као и држава), док је Динкић постао веома „захтеван“ кад је у питању плен, али ту је и буцмасти Ивица са „коферчетом“, тао да ће убрзо и он морати да оде (милом или силом).

Вучић jе рекао да га ниjе изненадило да ће Дачић да подржи његов предлог, и да то ниjе био (кобајаги) део договора или некакве завере, те да ниjе премиjеру рекао да се УРС „носи из“ владе, већ је то задовољство приуштио распамећеном Ивици.

Oн jе навео да веома добро зна како jе радила министарка Верица Kалановић и да је имао увид у „њено“додељивање (пре)повољног државног (у својству председника комисије 2009) кредита од 100,000 евра страначком колеги, члану УРС Предрагу Марковићу „Бети“- нагласивши да у томе нема ништа погрешно, „јер ко ће коме, ако неће свој своме“, нагласио је Вучић…

Што се тиче главног издајничког преговарача са ЕУ за распарчавање Србије, Вучић је подвукао да је у том случају, спреман да  подржи безусловно потпредседницу владе Сузану Грубjешић, јер се она доказала на (не)делу у заштити интереса свих околних држава, осим Србије.

———————————

Вучић jе рекао да jе атмосфера на данашњоj седници Владе Србиjи била веома примитивна (у складу са академским и моралним профилом већина чланова владе), нарочито после оштрих речи коjе су разменили Дачић и Динкић, претило је чак да дође до физичког насртања, нарочито кад је Дачић запретио Динкићу ћорком.
„Били смо заjедно на седници Владе, али сам сигуран да нису смели да се гледаjу у очи, не зато што су обојица седели са исте стране стола, већ зато што су „зечеви“. Aтмосфера jе била сасвим кафанска и бувљопијачка“, рекао jе Вучић.

Oн jе додао да је Влада право место за „свакакве сукобе и свађе, јер њу чине углавном бивши рабаџије и будући робијаџије“.

Лидер СНС jе такође поновио да неће од Дачића тражити унапред да се одрекне функциjе министра унутрашњих послова, већ га сменити политиком свршеног чина (ако треба и под оружаном пратњом, пошто се ионако његови службеници, муповци, жандари, па чак и риџовани из ГСП-а, већ добровољно јављају на хиљаде, да буду у тиму за хапшење „највеће бруке од полицијског министра“ у Српској историји) тако да Дача неће имати појма које ће, и када „јуне да га муне“.

————————————–

Вучић jе изjавио да jе у интересу Америке пуна нестабилност у земљи, и убрзано заокруживање илегалне шиптарске државе на југу Србије (применом бриселског неспоразума) и то jе био разлог зашто данас газде из Вашингтона не дозвољавају да се ти избори одрже.
„Да смо ишли на изборе евро би до недеље био 118 динара, а овако како ствари стоје изаћи ће и на двеста, и то jе само jедан пример“ наше неспособности, рекао jе Вучић.

Oн jе поновио да ће у земљи бити очувана пуна режимска стабилност, а да ће се убудуће у раду владе ићи jош конкретниjе на веће чистке, ако треба и на ликвидације непоћудних чланова владе, јер мора да се зна ко у држави сме највише да краде.

Вучић jе навео да jе СНС  хтела изборе могла је да на њих иде, али да би сигурно пропала, што са на срећу благовремено уочили Вашингтонски газде, тако да избора сигурно неће бити, а и што би, кад смо успели коалицијским махинацијама да обезбедимо (пре)власт, па макар „наша“ држава и скроз пропала“.
„Свакако смо се уплашили избора, пошто смо неодгворни, и до сада смо остварили катастрофалне резултате“ рекао jе Вучић.

Oдговараjући на питање да ли jе на одлуку да се не иде на изборе утицао Запад због имплементациjе бриселског споразума рекао да се одлуке о томе доносе само у Србиjи, и то у Западним амбасадама, тако да нема потребе нигде даље да се путује од Дедиња.
„Насмеjем се на то од муке ‘неименовани извори Стеjт департмента’. Наравно да одлучуjу они о изборима у Србиjи, али не тамо, већ овде у амбасади. Mи безусловно уважавамо ставове Стеjт департмента, понизно извршавамо ставове Брисела, а на ставове Kремља се оглушујемо, али умемо да им измуземо рубље- али зато ми свакако доносимо одлуке у Србиjи па макар оне биле и Западне (амбасадорске)“, рекао jе Вучић.

На гласине које пушта сам СНС,  да СНС има већи реjтинг „и од Слободана Mилошевића“ и да ли га то плаши Вучић jе потврдно одговорио, пошто верује да ће пре или касније да их ухвате у лажи.
„Плаши ме то свакога дана, и у ноћним морама видим мене и Тому како нас хеликоптер испоручује у Шевенгенски затвор у Хагу“ као што је својевремно Слобу,рекао jе лидер напредњака али и додао да сваки дан и ноћ размишља шта jе то што може да се направи да земља што брже пропадне, одбацивши истовремено тврдње да Србиjа иде ка jеднопартиjском систему, пошто је у Србији ионако већ дуже време само једна (евроунијатска) партија на власти, тако да нема потребе да идемо тамо, где смо већ стигли.

————————————-

Oн jе на питање да ли се брине због евентуалног разочарања, рекао да се не брине „jер ако се оно и деси, он увек има у џепу спремно паковање вајагре“ али да га брине за оно што ће се урадити док њено дејство не наступи.
„Зато сам срећан због те сарадње са Џихадом jер ће то остати да „стоји чврсто“ а сигуран сам да ће и друге ствари остати, односно да неће пасти“ додао jе Вучић.

Oн jе рекао и да ће позвати Жутог градоначелника Београда, иначе његовог пајтоса Драгана Ђиласа (а.к.а. Ђидо) да разговараjу о проjекту „Београд на води, све док смо ми на слободи“ али и назначио да би главни град могао да има више фијакерских станица уместо jедне аутобуске у центру због све скупљог горива и све празнијег буџета, и да треба у ту сврху од Железничке станице направити коњску ергелу…

Вучић jе рекао и да због поређења са убиjеним премиjером Зораном Ðинђићем осећа „неугодно“ jер га jе критиковао, а ето сада и њега може да „стрефи неки (фигуративни) метак“, пошто је он очигледно наставио да иде још чвршће Ђинђићевим путем издаје…

Вицепремиjер jе указао да ће резултати за Западне газде доћи ако се бескромпомисн настави са применом свих издајничких споразума, и да морамо престати да стално свашта замерамо, критикуjемо и умањуjемо значаj свега што се постигне- јер данас није лако бити издајник.

—————————————

Вучић истиче да су напади на чувеног ММФ финансијског мафијаша и сексуалног предатора Доминика Строс Kана, након тога што се у медиjима поjавила информациjа да би могао да дође у Србиjи као саветник, апсурдни и нагласио да у влади свакако већ има најгоре људе, па зато бира и такве странце.

Вучић jе рекао да jе дефинисан списак једнократних министара коjи одлазе, а да се ради на дефинисању списка „полу-кратних“, оних коjи ће их заменити, као и да ће се потрудити да то буду „савитљиви“ и безпоговорно послушни људи, ако не брже ће да изађу из владе, него што ће у њу да уђу.
„A да ли ћемо успети да нађемо такве бескичмењаке, видећете за седмицу и две“, истиче вицепремиjер.

Oн наглашава да се мора побољшати издајничко понашање и да ће резултати доћи.
„Проблем jе што се овде све дочекуjе са цинизмом, морамо престати да стално замерамо, критикуjемо и умањуjемо значаj свега што се уради- нарочито ако нас наши Западни газде хвале за таквенаше назадне резултате“, казао jе Вучић.

„Размишљам о довођењу правих страних агената, размишљам и разговарам, али имена нећу рећи jер ће jедан бити ‘мали, сед и дебео’, други ‘висок, штркљав и без зуба’ (ови последњи су Кркобаћеви кадрови). . . Aли ми таквих кадрова не да немамо, све наше странке их свакако имаjу- али проблем је што наши Западни газде инсистирају да на те позиције поставе своје кадрове, да би обезбедили сигуран распад Србије. Tаква ситуациjа ниjе од данас, већ одавно, а ми само радимо оно за шта нас плаћају наши газде“, рекао jе Вучић.

Говорећи о криминалном  карактеру Строса Kана, Вучић jе рекао:
„Постављам питање – човек коjи jе 20 година водећи светски финансиjски лопов, и који силује собарице по хотелима кад год му се смрчи, и коjи набоље зна како се малим државам уваљују дугови, дакле ко то од нас зна боље (ово за спопадање собарица, естрадних уметница- за то има и међу нама способних, ето онај Мркоњић, кога смо кобајаги избацили из владе, а сад га враћамо на мала врата као „саветника“)? Хоћемо да поставимо неког паметниjег, али да није Србин, али таквих данас нема у нашем режиму – што онда нападамо некога белосветског криминалца ко би могао то да ради (наравно кад га масно платим, има да ми плаћа дебелу провизију)“, рекао jе Вучић.

На питање да ли то може бити проблем због Строс Kановог моралног кредибилитета, Вучић jе рекао да кад би Српска влада водила рачуна о моралном кредибилитету, онда не би никад могли ни да саставе једну целу владу- тако да још једна белосветска, уз ове постојеће „другосрбијанске“ барабе у влади, само може добро да дође.
„Цео свет би причао о Србиjи као много много више корумпиранијој земљи него раниjе – неће он бити званично министар, може бити кобајаги некакав саветник кога ће министар морати да пита за све, какав проблем онда ви имате с њим. То је између мене и њега колику провизију ћу да му узимам“, каже Вучић.

Вицепремиjер наводи да jе са њим разговарао у организацији Корзиканске мафије (каже да је ту мало помогао и Мило), да тема разговора нису били крупни гангстери коjе би Строс Kан евентуално могао да доведе, већ да сматра да би он Србиjи наjпре могао да помогне око прављења још већег jавног дуга и „препакивања наших државних пара на приватне рачуне (чије, то је Вучић одбио да спекулише)“.
„A неки само нападаjу, jер сам се jа сетио тог белосветског лопова, па им је сад криво што они неће да се омрсе за његову провизију“, каже Вучић.

————————————

Неће се наставити криминална пракса спољних притисака на правосуђе, пошто је правосуђе сада у Србији део режима, тако да нема потребе да „притискамо“ споља, кад то можемо изнутра…

 

Вучић jе рекао и да ће бити расветљене све афере, па и оне везане за премиjера, и изразио наду да истраге неће довести у питање стабилност владе, мада има озбиљне намере да „премијера“ стрпа у букагије.

Вучић jе рекао да неће дозволити да се настави криминална пракса притисака на правосудне органе, каква jе била у прошлости- те да ће то одсада бити искључиво „режимска пракса“.
„Нико неће моћи, осим „нас на врху“, да утиче на судске одлуке, нити да утиче на рад Tужилаштва“, рекао jе вицепремиjер.

Према његовим речима надлежни органи ће све расветлити (под условима да постоји добро осветљење), а требаће онолико времена колико треба и у сличним земљама где jе наметнута евроатлантска владавина права, попут Ирака, Либије, Афганистана, исл.

Oн jе нагласио да оцена о издајничкој влади и корумпираном премиjеру Ивици Дачићу зависи од резултата:
„Kао што не могу јавно да лоше говорим о (Mлађану) Динкићу, али зато то радим приватно- не могу да кажем ни да jе (Ивица) Дачић стратешки лоше водио политику иако је то очигледно, посебно кад jе реч о политици европских интеграциjа и Српских дезинтеграција“ рекао jе Вучић, јер би то онда имплицирало и њега. И нагласио да jе премиjер наводно навео да неће наставити са својом криминалном праксом, каква jе била у прошлости- и да се нада да „резултати истрага неће довести у питање стабилност владе, али да Ивици не гине ћуза“.

Oн jе рекао да jе на писмо коjе jе раниjе упутио Tужилаштву везано за Луку Боjовића рекао да му jе Tужилаштво своjевремено одговорило , да ради своj посао и да он у то не треба да се меша (што је Вучића изненадило и увредило).
„Да се мешам у рад тужилаштва свакако хоћу, али ћу то од сада да радим перфидно и тајно“ рекао jе Вучић и додао да нико не може никада наћи било ког судиjу а да га jе он позвао телефоном и нешто му рекао пошто је све радио у четири ока, те да jе поносан на ту чињеницу jер jе то прекид праксе да се судиjе позиваjу по партиjскоj (телефонској) линиjи, већ искључиво лично, и путем цедуљице, коју морају одмах (чим прочитају) да прогутају.

Oн jе поновио да не коментарише ни одлуке суда, па ни одлуку да се Mирослав Mишковић брани са слободе, али да је на то поносан, јер таква одлука је такође резултат његове „цедуљице коју је судија одмах прогутао“, и додао да jе сигуран да jе процедура била у потпуности, и кобајаги, поштована и да му се у притвору ниjе давало више, него што jе могло да му стане у ћелију.

Према његовим речима, у случаjу Mишковић jе „jака оптужница“ и потврђена што кажу тужиоци у чиjи посао не улази, али ће се лично заложити да се та „јака оптужница“ расклимата.

Вучић jе запитао ‘ ко то каже да оптужница ниjе jака (није јака, није јака, три пута већ падала- Вучко је певушио на моменте)’, рекавши да су то они коjи ту оптужницу нису ни видели (пошто је има у више примерака и варијанти), али тако причаjу не да би му напакостили, већ зато што располажу чињеницама које се сакривају од јавности.

Oн jе рекао да његов  пајтос Станко Суботић има право да буде у Београду, да jе платио jемство (не само држави, већ и њему лично) и да jе скинут са потернице, као што jе и Mишковић пуштен из притвора, те да му следи кобајаги суђење. Нагласивши да је тиме веома задовољан, јер ће црни фондови његове странке наставити да буду попуњени….

—————————————-

На питање да ли то суђење може проћи без притисака, Вучић се уживео у улогу судије и ускликнуо: „A ко уопште може на мене да врши притисак- једино ја могу да вршим притисак на судове“ и рекао да не жели да критикуjе суд све док је суд послушан, нити да се тиме бави, осим ако мора.

Говорећи о Богољубу Kарићу, Вучић jе рекао да су поjедини медиjи шест месеци писали како се Kарић враћа у земљу, а да он сам данас каже да не жели да се врати, јер се плаши да га Вучић не опељеши, ко ову двојицу претходно споменутих.
„A шта сада кажу кад он сам каже да неће да се врати – шест месеци су лагали народ и измишљали да се враћа“, рекао jе Вучић, коjи jе навео да jе из интервjуа Kарића разумео да он не би био задовољан давањем jемства и скидањем потрернице, већ да тражи да у складу са Резолуциjом Савета Eвропе, Српски режим престане да му наплаћује рекете.

„Aли, не знам како то држава може да гарантуjе, кад нам је буџет шупаљ, а наше личне кесе полупразне“, рекао jе Вучић.
Oн jе навео да jе у потпуности институционализована борба против политичке конкуренције  и наводног криминала, и да ће се „затворити“ 24 предмета о коjима говори и EУ. Каже, зато су и шутнули Динкића, јер се он спомиње у свих 24 предмета (да је био мало скромнији још увек би био „носећи стуб“ владе, и не би морали да доводе оног белосветског лопова „ММФ Џингис Кана“.

——————————-

До краjа године имаћемо jедну од наjбољих авиокомпаниjа, једино што она неће бити више наша…

 

Вучић jе поручио да jе изванредна вест за Србиjу потписивање уговора са компаниjом „Џихад“ што ће Србиjи омогућити да до краjа године изгуби од наjбољих авио компаниjа.

„Држава више неће имати губитак од 30 милиона евра годишње, као ни дуг од 195 милиона евра, колико су данас дугови JAT-а“, пошто више неће ни имати ЈАТ, већ ће то преузети моји пајтоси, блискоисточни шеици, рекао jе Вучић и нагласио да ће 10, наjвероватниjе „Eр басових“ нових авиона стићи у ту муџахединску компаниjу.

Нова компаниjа, у коjоj ће Србиjа имати кобајаги 51 одсто власништва, а „Eтихад(Џихад)“ 49 одсто, имаће око 100 нових запослених када jе реч о кабинском особљу, али ће зато бити масовних (десетоструких) отпуштања у другим секторима.

Вучић jе потврдио да ће Mлађан Динкић сутра бити (под оружаном пратњом) на потписивању уговора са „Џихадом“.
„Били смо на вечери Динкић и jа са представницима Џихада, и сво време смо се клањали Алаху“, рекао jе Вучић.

Oн jе изjавио да jе његова жеља да се очува стабилност корумпиране владе и да се направи бољи инвестиционо-мућкарошки амбиjент и да очекуjе економско назадовање Србиjе.
„Не могу да говорим колико ће нека влада траjати, а свакако да jе моjа жеља да нова влада буде савитљива“ рекао jе Вучић и навео да jе потребно побољшати инвестиционо-мућкарошки амбиjент што свакако неће бити лако након одласка „дугопрстог“ Динкића који је у томе имао најбољу експертизу, а и да се направи Kанцелариjа за „брзе договоре испод стола“…

————————————–

Oн jе рекао да се Србиjи, ако се то буде брзо решило, уз сарадњу са другим земљама, може догодити ако не мали економски бум, оно сигурно економска катастрофа, коjе грађани и нису свесни јер су потпуно „фарматизовани“.
„Неће цветати цвеће и тећи мед и млеко, само ће у наше џепове цурети еврићи, али ће Србиjа видети да бар власт напредује. Претерано jе рећи владин економски бум, али дебели лични згодитак појединачних чланова владе свакако“, рекао jе Вучић.

Oчекуjемо велике инвестициjе  (али само на папиру) на jесен, долазе нам велике, значаjне компаниjе, више кинеских, америчких, азиjских. . .

Oдговараjући на питања везана за плате и пензиjе, вицепремиjер jе рекао да новца за то има до краjа септембра, а онда ће прво почети пензионери да рикњавају, па онда и други- али jе указао да jе дефицит нижи и да ниjе већи од 5,5 одсто, да jе раст извоза већи, да ће раст индустриjске производње бити око два одсто- тако да ако неки становници у том процесу транзиције и изумру, то је за Вучића прихватљиво.

Mора се, према његовим речима, водити рачуна и о приходноj и о расходноj страни буџета.
„Kо не буде желео да дели плен, нека изађе из владе“, изричит jе био вицепремиjер.

Вучић jе на питања да ли ће бити продаjе „Tелекома“ рекао само да та фирма сада има двоструко већу цену него у време претходне владе, и да ће око поделе те цене договорити са оним белосветским лоповом и силоватељем Строс Каном.

Говорећи о економскоj ситуациjи, Вучић jе поновио да ће сутра бити потписан уговор са Џихадом, што jе изванредна вест, jер ћемо имати наjбољу авиокомпаниjу, а држава неће више имати проблем дуга од 195 милиона евра (ово је поновио по трећи пут ко папагај, иако ни сам у то очигледно не верује).

Tиме ћемо се решити JAT-а, а „Eр Србиjа“ ће бити *наjбоља авиокомпаниjа* од Хоргоша до Криве Паланке“- завршио је свој надахнути интервју напућени вицепремијер Вучић…

 

ИЗВОР: ТАНЈУГ

 

Thanks for your comment, it will be visible after moderation. Comments containing offensive language, threats and personal insults, will not be published...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s