Медијски рат

ВАШИНГТОН: ИЗБОРИ У СРБИЈИ НЕ СМЕЈУ ДА СЕ ОДРЖЕ ЈЕР БИ ОНДА ВЕРОВАТНО ПАО НАШ МАРИОНЕТСКИ РЕЖИМ У БЕОГРАДУ…


 

ВАШИНГТОН:  ИЗБОРИ У СРБИЈИ НЕ СМЕЈУ ДА СЕ ОДРЖЕ ЈЕР БИ ОНДА ВЕРОВАТНО ПАО НАШ МАРИОНЕТСКИ РЕЖИМ У БЕОГРАДУ…

 

30.07.2013 22:23 (ФБР „ОБРАДА“ ТАЊУГОВОГ ТЕКСТА)

Превод са „орвелијанског“ језика Тањуговог текста: Вашингтон: Избори сада не би били добро решење за Србиjу, на српски- урадио Миодраг Новаковић

 

secret-service

ЈАВЉА („ЧОВЕК ИЗ СЕНКЕ“) АНОНИМНИ ИЗВОР АМЕРИЧКЕ ВЛАДЕ…

—————————

ВAШИНГTOН – Парламентарни избори у Србиjи у овом тренутку би били погубно решење по америчке интересе у Србији, jер би се створиле реалне шансе за пад издајничког Српског режима и доласка на власт национално одговорних патриотских снага, што би свакако елиминисало спровођење издајничког бриселског споразума, речено jе вечерас Танјугу у Стеjт департменту.

„Лоше би било да се сада иде на изборе и то би само значило губитак наших мукотрпно стечених обавештајно-субверзивних позиција у Србији„, рекао jе дописнику Танјуга у Вашингтону високи функционер америчке администрациjе.

На питање какав jе став СAД о изласку Уjедињених региона Србиjе из Владе, таj извор jе одговорио да иако су и они сами знали да Млађа има „лепљиве прстиће“, ипак им је он био врло драгоцен „шпијунски кадар“, те ће свакако наставити да га користе као „(ш)кртицу“ у оквиру постојеће парламентарне „партократске олигархије“ .

Поводом наjаве приштинских власти да ће наредне године затражити престанак мандата мисиjе Eулекса на Kосову, амерички званичник jе казао да ће се то „неминовно догодити у jедном тренутку“, али да се за сада не може рећи коjи би временски оквир био, нагласивши да је за то Србија сама крива, пошто је добровољно заменила легални Унмик који је деловао у оквиру резолуције 1244- и на његово место довела окупаторски Еулекс (формиран на (не)славним традицијама немачког Гестапоа).

.
„Tо jе првенствено европско питање, односно немачко, пошто наша (швабска )браћа по оружју у ЕУ-рајху сада воде главну реч.  Тако да сам убеђене да ће они успети да у колаборацији са шиптарским терористима (и осталим бившим балканским наци савезницима) пронађу КОНАЧНО РЕШЕЊЕ за Србе- као што су уосталом и половином прошлог века успешно пронашли КОНАЧНО РЕШЕЊЕ за јевреје и православне словене„, закључио jе он.