Двери о хомосексуалној паради…


Коментар дана: Следећа победа Владе Србије – Геј парада у Београду


 Покрет Двери очекује да се Дачић, Вучић и Динкић, као и Томислав Николић најпре, ставе на чело овогодишње геј параде и изнова докажу на којим вредностима је ова Влада направљена

Београд, 29.07.2013 Двери

После огромног успеха Владе Србије у заокруживању друге шиптарске државе на Балкану, потписивања противуставног бриселског споразума и препуштања Срба на КиМ Тачијевом терористичком режиму, Влада Србије хрли у нове радне победе.

Убедљив резултат Влада бележи и у новом задуживању државе. За годину дана Дачић, Вучић и Динкић задужили су Србију за више милијарди евра и готово више од половине оне суме за коју нас је ДС задужила за четири године. Дакле, и у овој области Влада припрема убедљив резултат и надмашиће ДС.

Влада такође иде даље од „Жутог предузећа” и у распродаји Србије и вредно приступа продаји пољопривредног земљишта странцима, а у плану је и оно што чак ни Жути нису успели: продаја Телекома и распарчавање и продаја делова ЕПС-а, преосталих рудника и других природних и привредних богатстава Србије.

Али ни то није све што показује колико је ова Влада одмакла од претходне у успешности. Властодржци упорно раде на уништавању домаћих пољопривредних института у Новом Саду, Земуну и Чачку, како би у Србију дефинитивно ушло ГМО семе и храна, а пропала непотребна домаћа семенска индустрија.

Ни то није све: спрема се нови закон о раду за лакше отпуштање радника, као и нови закон о штрајку који ће ограничити и практично укинути право на штрајк, тако да свако ко се око било чега буни у Србији може лако добити отказ са посла, а о штрајку више неће моћи ни да помисли.

Парада Геј Владе

Али је све то ништа према завршном тесту који Влада Србије мора да положи у септембру и који је подједнако важан као и потпуна примена бриселског споразума, а то је одржавање педерске параде у Београду крајем септембра.

Предлажемо да ово хитно уђе у нове циљеве реконструисане Владе Србије и добије посебно Министарство за промоцију хомосексуализма малолетним лицима на медијима, у вртићима и школама. Кандидата за министра неће недостајати, јер је педерски лоби у власти веома присутан. Ту је агилни министар правде који ће ослободити Мишковића, али неће дозволити да геј парови остану без законитог брака и потомства. Ако већ не могу природним путем, може држава да им помогне да усвајају децу коју ће одузети родитељима који их васпитавају да хомосексуализам није нормална ствар.

Ако је геј парада прошла у Црној Гори, ако је већ папа Фрања лично рекао да је за Ватикан хомосексуализам нормална ствар, шта онда чека Србија да се не укључи у то модерно коло људских права на различите настраности и педофилију?

Покрет Двери очекује да се Дачић, Вучић и Динкић, као и Томислав Николић најпре, ставе на чело овогодишње геј параде и изнова докажу на којим вредностима је ова Влада направљена, држећи се за руке у још једном успешном подухвату разарања Србије.

Редакција сајта Двери

Advertisements

One comment

 • i S.Narodu treba dati oduska kad dozvoljavamo formulacije ovakvog formata….posto su Srbske majke fine..iako su spomenuti momci zaslusli recimo da ne treba otici do vrata njihhovog radnog mesta, kako koja bi stizala i pljunula na ta vrata sinova a u vlasti i sa takvim radnim ponasnjem
  Finija i prihvatljivija metoda ispisati na papirice

  ko krade taj i laze
  ko krade bice kaznjen
  nema sladoleda lopovima

  i sto drugih po inspiraciji cuda

  pa praviti loptice od tih papira i
  gadjati vrata njihovih radnih mesta,gde god, svugde, gde god ih tih takvih a u vlasti ima.

  treba praviti mnogo tavih loptica da znaju
  da i S.Narod voli da se igra igre istine

  i da ne mora uvek krv da proliva
  ili da se tuce…nas Srbski Narod je genijalan… a tako losim decacima treba pokazati gde im je mesto jezikom koji oni razumeju…jezikom igre a bez povrede pravila

  kad su izabrani eto im ogledala..Papirnih Popravnih Loptica
  …(toliko je sve to) zapravo zalosno
  al, rekli smo, necemo da se kunemo..u Novome dobu, nije tesko biti fin!uvek ima nacina a Srbin je humoristican i ingeniozan na Teslu i Pupina, dva druga izmirena i Milankovica i Maksimovic i kraja nema nasim Velikanima…Bogu Slava!
  pa kad je igra.neka iste pocnu jer i Narod zna za Fino! Ogledalo Istinito!!..i moze pre Septembra!! Sutra je vec Dan Poucnih Vaspitnih Loptica..nek se zakotrlja dovaspitavanju i edukaciji nikad kraja, Radosti Hvala!!

  Like

Thanks for your comment, it will be visible after moderation. Comments containing offensive language, threats and personal insults, will not be published...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s